МОТИВИРАЙ С ПРЕЖИВЯВАНЕ

Gift Tube - платформа за ваучери за преживявания за служители и партньори на бизнеса ви.

Подобно на гифт картите подаръчните ваучери от Gift Tube се издават на избрана от вас стойност. Предоставяйки Gift Tube ваучер на своите служители/партньори, вие им давате достъп до платформа с десетки вълнуващи преживявания, от които сами да избират според личните си предпочитания и интереси. С портфолио от над 250 услуги, позиционирани в 6 ценови и в 6 тематични категории,  компанията има лесно и оригинално решение за подарък, бонус или награда за своите служители, партньори, за вътрешни събития и състезания.

Богато портфолио от преживявания за подарък, мотивация и бонус от компанията. 

Портфолиото от преживявания в Gift Tube е подбрано така, че да задоволи всякакви интереси, както на жени, така и за мъже. Предлагаме услуги в следните категории: Красота, Уроци, Масажи и спа, Адреналин, Забавления в града, Спорт и здраве, Личностно развитие. Работим само с утвърдени организатори на преживявания и услуги. За да сме сигурни в нивото на обслужване на клиентите си, сами правим резервациите и следим за качеството на изпълнение на услугите с постоянна обратна връзка с всички страни.

Ценови категории, подхоящи за различни нива в компанията - от 50 до 200 лева.

Вие избирате цената и броя на ваучерите, които да поръчате. Те пристигат при вас отпечатани на луксозна хартия в представителен тубус, който е безплатен за вас. В хода на поръчката имате възможност да персонализирате ваучерите с лично пожелание от страна на компанията. Ваучерите са със стандартна 6 - месечна валидност, която може да бъде удължена по желание на клиента.

 

Виж и някои от идеите ни за тиймбилдинг

ВАУЧЕРИ ЗА СЛУЖИТЕЛИ И ПАРТНЬОРИ

Брандинг

Брандираме капачките на тубуса с ваше лого, за да направим подаръка ви към важните за бизнеса ви хора максимално завършен и представителен. За специални поводи може да доставим тубусите с визия по ваше задание!

Направи запитване за тиймбилдинг