Как работи

1

 

Избери ценова категория GIFT TUBE

Избери ценова категория GIFT TUBE BASIC 50, POPULAR 75, MEDIUM 100, CLASSIC 125, SUPERIOR 150, или PREMIUM 200 и го добави в количката 

2

 

Персонализирай ваучера 

Напиши лично послание във ваучера. В полето Име на получателя напиши името на човека, на когото ще подариш Gift Tube, а в полето Пожелание - твоето послание до него.

 

Избери начин на доставка

Ваучерът може да получиш веднага по имейл или с доставка до адрес на следващия работен, ако поръчката е била потвърдена до 16.00 ч. Избирайки доставка с куриер, получаваш ваучера в безплатна елегантна опаковка - тубус. Доставката се заплаща от клиента. 

4

 

Избери начин на плащане 

Може да заплатиш избрания Gift Tube по банков път, с наложен платеж на куриера, с дебитна/кредитна карта.

5.

 

Избор на преживяване и резервация

След като подариш GIFT TUBE получателят му сам ще избере преживяване от всички, включени в  неговата ценова категория. За целта трябва да въведе кода от ваучера си в Моят ваучер  и да разервира избраното преживяване, следвайки стъпките в сайта.

6

 

Валидност

Всички ваучери са с валидност 6 месеца. Валидността на изтичащ ваучер може да бъде удължена по желание на клиента срещу заплащане.

7

 

Доплащане

Получателят може да доплати за Gift Tube от по-висока ценова категория. За целта трябва да направи нова поръчка като избере желания Gift Tube, а в полето Код за отстъпка въведе кода от своя ваучер. Цената ще бъде приспадната автоматично

8

Комбинация и замяна

Ако си получил ваучер за 100 лева, може да го използваш за 2 преживявания от по 50 лева. Трябва просто да поръчаш 2 ваучера по 50 лева, а в полето Код за отстъпка да въведеш кода от твоя ваучер за 100 лв. Същото е и за комбинации в останалите ценови категории - 2 преживявания за 100 лева с ваучер от 200 лв. или 2 преживявания за 75 лева с ваучер от 150 лв.