Въздушни спортове

Продукти 1-36 от 53

Настрой низходяща посока
Страница


 1. Безплатна
  доставка
 2. Безплатна
  доставка
 3. Безплатна
  доставка
 4. Безплатна
  доставка
 5. Безплатна
  доставка
 6. Безплатна
  доставка
 7. Безплатна
  доставка
 8. Безплатна
  доставка
 9. Безплатна
  доставка
 10. Безплатна
  доставка
 11. Безплатна
  доставка
 12. Безплатна
  доставка
 13. Безплатна
  доставка
 14. Безплатна
  доставка
 15. Безплатна
  доставка
 16. Безплатна
  доставка
 17. Безплатна
  доставка
 18. Безплатна
  доставка
 19. Безплатна
  доставка
 20. Безплатна
  доставка
 21. Безплатна
  доставка
 22. Безплатна
  доставка
 23. Безплатна
  доставка
 24. Безплатна
  доставка
 25. Безплатна
  доставка
 26. Безплатна
  доставка
 27. Безплатна
  доставка
 28. Безплатна
  доставка
 29. Безплатна
  доставка
 30. Безплатна
  доставка
 31. Безплатна
  доставка
 32. Безплатна
  доставка
 33. Безплатна
  доставка
 34. Безплатна
  доставка
 35. Безплатна
  доставка
 36. Безплатна
  доставка

Продукти 1-36 от 53

Настрой низходяща посока
Страница

Въздушни спортове – адреналин, свобода, сбъдната мечта. Подари с ваучер от Gift Tube на най-добра цена

Въздушните спортове са страст, която не е за всеки! Но осмелиш ли се веднъж, със сигурност ще повториш. Ако искаш да направиш оригинален подарък, който ще отвори вратата за нова страст – подари ваучер за въздушен спорт от Gift Tube.

Всички ваучери от Gift Tube можеш да закупиш както за подарък, така и за себе си. Избираш между онлайн ваучер или принт ваучер в елегантна кутия – тубус. Стандартната подаръчна кутия Gift Tube е безплатна и винаги ще бъде, но можеш да избереш и по-луксозен тематичен вариант, за която да доплатиш. 

А с универсалния ваучер за сума от Gift Tube получателят има свободата да избере преживяване от множество предложения за въздушни спортове и преживявания.

Не забравяй, че всички ваучери от Gift Tube са валидни една година. За въздушните спортове това е изключително важно, тъй като те са изцяло зависими от времето, силата и посоката на вятър. С дългата валидност на ваучерите проблемът с резервациите отпада, стига разбира се да не оставиш това за последния момент.

Въздушни спортове

Видове въздушни спортове

Въздушните спортове са много: свободни полети с балон, панорамни издигания с балон тандемни полети с делтапланер или парапланер, скок с парашут, урок по пилотиране, полет с хеликоптер или полет с жирокоптер. Всяко едно от тези забавления може да се практикува  не като спорт, а за забавление заедно с опитен инструктор. 

Сред най-популярните въздушни спортове са скокът с парашут и полетът с горещ въздушен балон. Планеризмът също е много развит спорт в България и има все повече ентусиасти, които искат да полетят свободно. Нека обаче ти разкажем повече за всяко едно от тези въздушни забавления.

 

Полет с балон

Полетите с балон, които ще намериш на gift-tube.com се провеждат в близост до София, Варна, около Видин и над феноменалните Белоградчишки скали. Имаме и предложения за полети около Габрово, Карлово, Шумен. Може да организираме полет и от друго място, посочено от теб, стига то да разполага с подходящ терен за излитане. 

Летенето с балон е преживяване, което ще остане в спомените ти за цял живот. Да полетиш –  звучи като невъзможна мечта, но всъщност не е толкова трудно за постигане. С Gift Tube може да организираш първия си полет в облаците в рамките на минути – сам или с приятел. Страхотна идея за подарък за феновете на адреналина и екстремните преживявания във въздуха.

 

Как става издигането с балон?

Важно е да знаеш, че издигането с балон и свободният полет са различни неща. Издигането е краткият вариант, при който кошът на балона е привързан към земната повърхност с въжета, докато при полета балонът се рее свободно във въздуха. 

В първия случай балоните се издигат на малка височина над земната повърхност, докато във втория - могат да стигнат и до няколкостотин метра. Колко високо ще лети балонът зависи от времето и от това дали има конкретни ограничения във въздушното пространство. 

Панорамното издигане с балон е по-кратко от свободния полет и продължава 10-ина минути, докато полетите могат да бъдат 30 минути или час.

 

Делтапланер

Осмели се и полети с делтапланер над България! От платформата Gift Tube можеш да закупиш ваучер за делтапланер на топ цена. Разгледай нашите предложения, които можеш да изпробваш сам или с приятел. 

Видове предложения за полет с делтапланер в Gift Tube:

 • Мотивационен полет с моторен делтапланер до Перник
 • Пакет за двама въздушна рокада - полет с делтапланер
 • Тандемен мотивационен полет

 

Какво представлява делтапланерът? 

Добре е да се знае, че има разлика между парапланер и делтапланер. Делтапланерът има твърда конструкция и пилотът лети легнал по корем, докато при парапланера е в седнало положение. 

Парапланерът се прибира бързо и се побира и в раница, докато делтапланерът е по-голям и тежък. Освен това с делтапланер може да се лети по-скоростно и по-устойчиво. Въпреки това повечето любители на летенето започват да се обучават първо, летейки на парапланер. 

Моторният делтапланер, който предлагаме в Gift Tube, е летателен апарат с твърда конструкция, който обаче има и двигател. Полетите се осъществяват в тандем и всичко е в ръцете на пилота  - инструктор, с който сте заедно. 

В него може да се настаниш удобно седнал и да прелетиш повече километри. Освен това с него може да се лети близо до земната повърхност, както  и да се достигне височина по желание на пасажера. 

Всичко това го прави подходящ за разходка, защото осигурява и спокойствие, и прекрасна видимост. С мотоделта може да летиш също в тандем в близост до София, Перник и почти навсякъде в страната.  

 

Парапланер

Платформата Gift Tube ти дава възможност да купиш ваучер за тандемен полет с парапланер на добра цена – лесно и бързо. Разгледай нашите предложения – предлагаме полети в различни части на България. Лети и се забавлявай! Това екстремно преживяване е подходящо за смели авантюристи, които искат да изпробват нещо ново и търсят прилив на адреналин! Лети се заедно с инструктор!

 

Какво представлява полетът с парапланер?

Парапланерът е най-лекият безмоторен летателен апарат. Той много напомня парашут, но приликите са по-скоро визуални. С парапланера обаче не скачаш, а летиш и можеш да го правиш с часове. 

Да летиш с парапланер е достъпно почти за всеки, благодарение на полетите в тандем, които се осъществяват с инструктор. Тандемите с опитен пилот, който поставя сигурността на своя пасажер на първо място, са прекрасна възможност да се насладиш на това преживяване, без да имаш каквато и да е подготовка.

Парапланеризмът е спорт, при който се използва специален парашут, наречен парапланер, с който се лети във въздуха. Парапланерът се състои от надуваем криловиден плотер, който задържа въздушния поток и се използва за създаване на подемна сила.

Полетът с парапланер може да се практикува на различни места като хълмове, планини или площадки с подходящи аеродинамични условия. Пилотите използват въздушните течения или т.нар. термики,  за да се задържат във въздуха и да се движат в различни посоки.

 

Урок по пилотиране

Урок по пилотиране – полет с двуместен самолет. Какво представлява?

За да се станеш летец и се научиш да пилотираш самостоятелно, разбира се минаваш през сериозна подготовка, часове и изпит на финала на курса за летци. Предизвикателството е сериозно и изисква доста средства, време и сериозна мотивация. 

Ако обаче искаш да усетиш тръпката или да зарадваш някого с ново преживяване, тогава за теб е подходящ мотивационният урок по пилотиране, по време на който летите заедно със сертифициран пилот в двуместен полет. 

По време на полета получаваш базисно въведение от пилота за работата на машината и основните моменти в управлението. Чудесен подарък за мъже или жени, които като малки са мечтали да станат пилоти! 

В Gift Tube може да избереш урок по пилотиране от различни локации. Полетите са с продължителност от 20 минути и може да се избере дали да полетите в близост до Нови Искър и Ихтиман.

За да станете участник в преживяването урок по пилотиране има определени изисквания. Едно от тях е теглото. Максималното тегло на пасажера за локация Нови Искър е 105 кг., а за локация Ихтиман - 120 кг.

По време на полета ще получиш информация за процеса по управление на самолета. Може да задаваш всякакви въпроси, свързани с пилотирането. При преценка на пилота и при добри метеорологични условия може да поемете и управлението за момент. Услугата се предоставя целогодишно при добри метеорологични условия.

Този ваучер е оригинален подарък за мъж и е подходящ за всеки повод: подарък за рожден ден, подарък за колега или подарък за годишнина. С това не казваме, че урокът по пилотиране и летене със самолет не е подходяща опция и за подарък за жена. 

Напротив – дамите са смели и отворени към нови предизвикателства, така че защо не зарадвате и приятелка с урок по пилотиране?

 

Скок с парашут

Летенето с парашут, известно също като парашутизъм, е вълнуващ спорт, комбиниращ свободно падане, разгъване на парашута и контролирано спускане. Това го прави изключително атрактивен избор за хора, любители на адреналина. 

Ако някога и ти си мечтал да се издигнеш високо в небето и да се противопоставиш на гравитацията, да научиш как да практикуваш парашутизъм е първата стъпка към превръщането на тази мечта в реалност.

Ако се решиш да (си) подариш ваучер за скок с парашут, вярвай, това ще бъде незабравимо приключение. Сърцето ти бие учестено, докато излезеш от самолета и се откъснеш от земята. Това е един от онези мигове, когато усещаш как адреналинът в тялото ти се изстрелва. 

Подаръкът за който и да било от описаните по-горе въздушни спортове ще бъде незабравимо приключение. Ако все още се колебаеш дали да избереш това или друго преживяване от Gift Tube – няма страшно. Всеки ваучер от платформата може да бъде заменен за всяка друга услуга или продукт. 

С Gift Tube е лесно. Разгледай, избери, подари. С Gift Tube сбъдваш мечти.

Здравей!
Избери една от опциите по-долу, за да се свържеш с нас и ще ти отговорим при първа възможност.