Ваучер за личностно развитие – подарък преживяване

35 продукта

Настрой низходяща посока


35 продукта

Настрой низходяща посока

Купи и подари ваучер за Курсове по личностно развитие

Опознай себе си и другите!
Преживяване, което променя живота!

Курсовете по личностно развитие ти дават най-важното - знание за теб самия!

Подари ваучер за пътуване към самия себе си!

 

 • Оригинален подарък, който усъвършенства своя получател
 • Курсове с акредитирани и сертифицирани експерти
 • Страхотна мотивация и персонален подход
 • Хармония, поднесена в елегантна опаковка

Личностно развитие: Консултация, Обучения

Открий себе си и бъди това, което си с помощта на успешни практики за личностно развитие!

С ваучерите за личностно развитие от Gift Tube можеш да подариш консултация или обучение на себе си или близък по различни направления:

 • Психология
 • Среща с терапевт и терапевтични сеанси
 • Изготвяне на мотивационен профил на Рийс (RMP – Reiss motivation profile) 
 • Енергия, Енергийна психология
 • Коуч и Коучинг програми
 • Самопомощ, саморазвитие и ритрийт
 • Духовно усъвършенстване
 • Астрология и Нумерология

Ваучерите за личностно развитие включват консултации и обучения, които забързват процеса на вътрешно опознаване и помагат да постигнем състояние на вътрешен мир. Допринасят за личната ни мотивация, щастие, самочувствие и увереност. 

Можеш да закупиш ваучерите за коучинг консултации и обучения от платформата на Gift Tube и категория “Личностно развитие”. Иновативни решения за подобряване на начина на живот, които правят живота ни по-добър. Програмите са отворени за всички желаещи да променят ежедневието си. 

Купи ваучер за коучинг програма в София и онлайн

Трансформирай живота си!

Купи ваучер за коучинг програма, личностно развитие, консултация и обучения през нашата платформа. Подаръкът е подходящ за хора, които имат нужда от нова посока в живота, нов старт и малко мотивация. Срещите се осъществяват в София или онлайн.

Освен оригинален подарък за феновете на персоналното усъвършенстване, това преживяване е нужно на всеки един човек, който желае да води един по-щастлив начин на живот. Голяма част от консултациите могат да се извършат и по интернет чрез онлайн връзка и събеседване със специалист, който ще отдели индивидуално внимание на теб и твоята история.

Ваучер за Терапевтичен сеанс: Консултация с терапевт

Ваучерите за терапевтичен сеанс в платформата на Gift Tube дават възможност да се срещнете със специалист и да насрочите консултация с терапевт, който да подобри качеството ви на живот. Работим с проверени специалисти и даваме платформа на кредитирани и сертифициран коучове, които са доказали успеха на своите методи.

Развитието на личността и израстването ни като хора понякога може да отнеме години усилия и труд, който сякаш усещаме “напразно”. Консултацията с терапевт (т. нар. “Терапевтичен сеанс”) помага да бъдем по-добри и да опознаем себе си както никога преди.

Можеш да закупиш ваучери за терапевтичен сеанс и консултация онлайн от Gift Tube. Добри цени на услугите  и отлични акредитирани експерти. 

Личностно развитие и Нумерология: Ваучер за нумерологичен анализ

Само ти, твоята история и твоя живот. Индивидуална консултация и персонални решения.

С Gift Tube можеш да избереш и закупиш оригинален подарък – преживяване за цял живот. Ваучерът за нумерологичен анализ включва консултация със специалист, нумеролог, който помага за подобряването на живота, разрешаването на проблеми, духовно израстване.

Услугите за личностно развитие и нумерология са все по-търсени, тъй като дават алтернативно решение на нашите проблеми. Gift Tube ти дава възможността да купиш ваучер за личностно развитие, терапевтичен сеанс, консултация, курс, програма или обучение. Отлични цени.