Рафтинг

Ваучер за рафтинг

Рафтинг? Имаме точното екстремно преживяване за теб!

Адреналинът е гарантиран!

Купи ваучер за рафтинг на Струма

Ако искаш да се забавляваш с приятели или със семейството - отидете на рафтинг. Рафтингът е приключение, което дълго ще помните и е подходящ начин да сред природата, да се отърсите от стреса и да ви се случи нещо вълнуващо.

Ваучер за рафтинг и идеален подарък за рожден ден на колега, приятел или на половинката.  

С ваучер за рафтинг осигурявате незабравимо преживяване. Имате избор между ваучер за рафтинг по Струма (за един или двама) или ваучер за рафтинг по река Искър. В опитните ръце на професионални инструктори сте. Те ще организират и проведат това приключение по най-добрия начин. С Gift Tube сбъдвате мечти! Разполагаме с ваучери за рафтинг по Искърското дефиле и по Кресненското дефиле.

Купи ваучер за рафтинг на топ цена от GiftTube

Забавлявай се с приятели с уникално рафтинг преживяване по река Струма! Купи ваучер от онлайн платформата на GiftTube. Категория Адреналин ти предоставя изобилие от идеи за това как можеш да се забавляваш – подходящи за теб, приятелите ти, колегите, близки, роднини. Изненадай своята компания по време на лятната почивка с рафтинг приключение. Предизвикай ги да се включат в предизвикателството и виж кой е най-смел и ще се представи най-добре по време на пътешествието по вода. Рафтинг занятията се случват по Струма и Искър.

Сега можеш да закупиш ваучерът за рафтинг преживяване онлайн в рамките на няколко минути. Изключително лесна онлайн поръчка и много бърза доставка до адреса, който ни посочиш. Ако искаш да поднесеш интересна изненада на свой приятел, рафтингът е изключително оригинален начин да изненадаш някого! Подаръкът е оригинален и предизвикателен. Освен това, ние ще се погрижим да го подариш по възможно най-добрия начин – ваучерът пристига в елегантна опаковка тубус. Изискана визия, луксозен завършек.

Можеш да допълниш подаръка и с персонализирано послание – добави своето пожелание за празника, добави името на получателя или друго нещо, което искаш да бъде отпечатано на самия ваучер. Можеш и да допълниш подаръка с нещо друго – малък втори подарък като вечна роза, шоколад, кутия (gift box) с деликатеси и висококачествен алкохол. Опциите за оригинални подаръци са много! Купи сега ваучера, отнема само няколко минути да зарадваш любим човек – или пък самия себе си! Изненадай своите близки с преживяване, което ще помнят цял живот.

Рафтингът е ектремен, но безопасен спорт, когато следвате правилата на инструкторите и спасителите. Да се съобразиш с условията на реката и времето също е от значение. При всички случаи обаче това е изключително забавно преживяване и оригинална идея за подарък. Той е полезен за тялото, тъй като зарежда с енергия и тества физическите способности на участниците. Въпреки това, не се притеснявай, ако ще бъдеш на рафтинг за първи път  - специалистите на място ще ти обяснят какво се изисква от теб и ще се справиш! Освен това винаги може да избереш и сезона за рафтинг –  късна пролет и през лятото водите са по-спокойни.

Рафтингът е забавна активност, която е подходяща за по-големи групи от хора, за да може всички да се забавляват. Често избор за подарък на приятелски компании, роднини, семейства, събирания. Интересна идея за подарък за рожден ден.

Рафтингът е подходяща активност и за семейства с деца. При нормални нива на река Искър, тя е идеална и за по-малките и онези, които нямат никакъв опит в рафтинга.

Купи ваучер за рафтинг от GiftTube сега и се забавлявай! Подари го на самия себе си или на свой приятел или близък. Купи на топ цена. Работим само с професионалисти и най-добрите, проверени организатори на подобни спортни преживявания. По този начин се уверяваме в качеството на услугата. Купи сега онлайн и получи ваучерът възможно най-скоро! Забавлявай се с рафтинг преживяване от GiftTube! Оригинален подарък за всеки! Ти купуваш – Той/Тя избира къде да се впуснете в бързеите на това приключение.

 

Здравей!
Избери една от опциите по-долу, за да се свържеш с нас и ще ти отговорим при първа възможност.