Полет с делтапланер – Ваучер за преживяване

Купи ваучер за делтапланер на топ цена

Осмели се и полети с делтапланер над България! От платформата GiftTube можеш да закупиш ваучер за делтапланер на топ цена. Разгледай нашите предложения, които можеш да изпробваш сам или с приятел. 

Разполагаме с опция за подарък – ваучер за делтапланер на добра цена, който можеш да поднесеш в уникална опаковка. Подаръчната кутия тубус изглежда стилно и радва всекиго!

Направи най-добрата изненада и създай незабравими моменти на щастие. Една тръпка от неизвестното, която не се повтаря. Можеш да закупиш ваучера и да оставиш на твоя приятел да избере кога, къде и с кого да лети. За да не се страхува, можеш да закупиш ваучер за полет с делтапланер в тандем – пакет предложение, което предлагаме на изгодна цена.

Покупката на ваучера става много лесно –  просто избери стойността на подаръка, поръчай ваучер онлайн и ще получиш онлайн вариант на подаръка до няколко минути. Ваучерът идва веднага на твоята електронна поща! 

Освен това, доставяме ваучерите и с куриер възможно най-скоро до теб на адрес – така подаръкът ще дойде при теб в елегантна опаковка. Gift Tube ти осигурява безплатно уникален представителен външен вид, с който може да поднесеш ваучера елегантно и оригинално! 

Зарадвай свой близък, приятел, семейство или роднина с полет с делтапланер. Подаръкът е изключително оригинална идея, подходяща за ентусиасти и фенове на адреналина, които обичат да изпробват нови неща и си падат по готините емоции! 

Преживяване на добра цена, което всеки трябва да изпита. Заслужава си – осмели се! Радвай се на гледки сред облаците, наслаждавай се на страхотното време и виж света от нов ъгъл. 

Полет с делтапланер

Най-ниски цени за полет с делтапланер от Gift Tube 

Купи ваучер за подарък - купи полет с делтапланер от платформата на Gift Tube. Зарадвай своите приятели с уникална изненада на най-ниски цени за полет. Подаръкът действа изключително мотивиращо и презареждащо. 

Подходяща идея, както за смели ентусиасти, така и за хора, които имат нужда да превъзмогнат своите страхове и да излязат от зоната си на комфорт. Не ги оставяй сами – включи се и ти в приключението тандемен полет с най-добрите пилоти.

Споделено преживяване – полет с делтапланер - разгледайте нашите предложения:

  • Мотивационен полет с моторен делтапланер до Перник
  • Пакет за двама въздушна рокада - полет с делтапланер
  • Тандемен мотивационен полет

И още…

Създай незабравим спомен и го запечатай завинаги! Част от пакетите разполагат с възможност за видеозаснемане – така, ще можеш да се радваш на специалното преживяване отново и отново. 

Запамети го и го гледай с приятели. Полет с включено заснемане, осигурен от нашите уникални партньори и професионалисти. Заедно успяваме да ви предоставим най-добрите цени на това уникално въздушно преживяване

Купи сега ваучерът и зарадвай своите приятели – ти купуваш, той/тя избира къде и кога да лети. Опции за удължаване на сроковете на ваучерите, за да не пропуснете преживяването!  Добавете персонализирано послание, картичка или допълнете изненада с още един символичен подарък към ваучера.

Полет с делтапланер

Какво представлява делтапланерът? 

Добре е да се знае, че има разлика между парапланер и делтапланер. Делтапланерът има твърда конструкция и пилотът лети легнал по корем, докато при парапланера е в седнало положение. 

Парапланерът се прибира бързо и се побира и в раница, докато делтапланерът е по-голям и тежък. Освен това с делтапланер може да се лети по-скоростно и по-устойчиво. Въпреки това повечето любители на летенето започват да се обучават първо, летейки на парапланер. 

Моторният делтапланер, който предлагаме в Gift Tube, е летателен апарат с твърда конструкция, който обаче има и двигател. Полетите се осъществяват в тандем и всичко е в ръцете на пилота  - инструктор, с който сте заедно. 

В него може да се настаниш удобно седнал и да прелетиш повече километри. Освен това с него може да се лети близо до земната повърхност, както  и да се достигне височина по желание на пасажера. 

Всичко това го прави подходящ за разходка, защото осигурява и спокойствие, и прекрасна видимост. С мотоделта може да летиш също в тандем в близост до София, Перник и почти навсякъде в страната.  

 

Видове локации за полети с делтапланер

Локация 1: В близост до гр. Перник (излита се от летище Слаковци). Продължителността на полета е 15 или 30 минути (по избор на купувача). Може да се развие скорост от 80 км/час. Услугата включва и видеозаснемане. Ограничението за възраст е минимум 16 г. Ограничението за килограми е минимум 25 кг. и максимум 120 кг.

Локация 2: В близост до Велинград. Продължителността на полета е 10 или 20 минути (по избор на купувача). Ограничението за възраст е от минимум 14 години, с придружаване от родител. Максималното тегло на участника не може да надвишава 80 кг. 

Полет с делтапланер

Как да закупя ваучер за моторен делтапланер?

Влез в категорията делтапланер или потърси в търсачката. Ще видиш няколко предложения, които се различават като локация и продължителност. Избери по-подходящия вариант за теб и натисни бутона купи. 

Системата ще те води и ще имаш избор от опции за вида на ваучера: дали да е електронен или в опаковка. Ще получиш и възможност за избор от опаковки. Направи своя избор, персонализирай с име и пожелание, ако прецениш и направи плащане по избрания от теб метод. 

Можеш да заявиш ваучера с взимане на място от локация по избор, с доставка до адрес или офис или по електронен път. Ако бързаш или предпочиташ ваучерът да дойде на имейл, можеш да го получиш до минути след като се верифицира плащането. 

 

Каква емоция носи полетът с делтапланер?

След като се вържеш към делтапланера и излезеш на простора, светът се преобразява. Високо над земята, се открива пред теб невероятна гледка на прекрасните планини, лъчистите слънчеви лъчи и синьото безкрайно небе. 

Сърцето ти прелива от вълнение, а дъхът ти спира от невероятната свобода, до която се докосваш. Имаш възможност да се насладиш на пълната свобода от летенето, да почувстваш силата на въздушното движение и да се слееш с природата. Оставяш се на вятъра като птица в небето. 

В този емоционален полет с делтапланер времето е спряло. В този миг се осъзнаваш, че си жив и че нищо не е невъзможно. Когато се приземяваш си изпълнен с вълнението и благодарността за преживяното приключение. 

Ваучерът за полет с делтапланер е подарък, с който ще създадете незабравима емоция. Всеки е чувал, че чувството да летиш е жестоко, но съвсем друго е наистина да го изпиташ. С този подарък със сигурност ще направиш някого щастлив. Той ще се почувства по-смел, по-жив и ще усети свободата, която се изпита по време на полета. 

Защо ваучер за полет с делтапланер е перфектен екстремен подарък?

Ваучерът за полет с делтапланер е невероятен подарък, който ще въвлече получателя в поток от емоции! Политайки сърцето ти започва да бие по-бързо, адреналинът в тялото покачва, а усмивката на лицето ти е неспирна. 

В Gift Tube можеш да избереш от няколко локации за летене с делтапланер. Имай предвид, че всички ваучери от платформата могат и да се заменят, което ще елиминира риска от грешка. 

Здравей!
Избери една от опциите по-долу, за да се свържеш с нас и ще ти отговорим при първа възможност.