Зарадвай с подарък преживяване

Билет за двама в Музей на илюзиите - подаръчен ваучер

Зарадвай с подарък преживяване

Билет за двама в Музей на илюзиите - подаръчен ваучер
Чудиш се какво да подариш?
Ваучер на стойност
Ти купуваш, той избира
50,00 лв.
Купи

Подари нестандартно, провокативно и вълнуващо преживяване на приятели или избери за себе си! Посещението в Музея на илюзиите не може да се сравни с друго! Вземи входен билет за двама с ваучер Gift Tube Basic!

Детайли на преживяването:

  • Билет за двама възрастни за Музей на илюзиите
  • Деца до 3 години – безплатно!
  • Работно време на музея – всеки ден от 10 до 20 часа.
  • Срещу твоя Gift Tube ваучер на касата на музея получаваш входните билети

В този музей среща си дават илюзиите, научните изобретения и изкуството. Затова не чудно, че физиката и оптиката са представени наред с мистериозни произведения на изкуството и класически загадки. Както за възрастните, така и за децата, това е едновременно провокиращо любопитството и образователно преживяване. Ще рисувате със светлина, ще създавате сенки и незабравими моменти в света наопаки.

За разлика от традиционните музеи, тук е задължително да се докоснеш до експонатите, да се снимаш и да боравиш с тях. А те са над 50!

Увлекателно, забавно и изпълнено с изненади преживяване. 400 кв.м със завладяващи илюзии, прекрасна атмосфера и усмихнат екип!

Тази услуга може да бъде избрана с ваучер Gift Tube Basic 50. Моля регистрирайте кода от ваучера си в полето Моят ваучер и изберете преживяването.

Ти купуваш - той избира! Получаваш ваучера в красива опаковка, подарък от нас! 

С Gift Tube ваучерите на стойност Basic 50, Popular 75, Medium 100, Classic 125, Superior 150, Premium 200  купуваш ваучер на избрана от теб стойност, а получателят сам избира своя подарък – преживяване от услугите, включени в неговата ценова категория. Той може да доплати или да комбинира услуги от останалите ценови категории. Ето как. 

Чудиш се какво да подариш?
Ваучер на стойност
Ти купуваш, той избира
50,00 лв.
Купи
Повече информация
Брой участници: 2
Продължителност: 120
целогодишно
София
Жени, Мъже, Двойки
Забавления