Зарадвай с подарък преживяване

Билет за двама в Музей на илюзиите - подаръчен ваучер

Зарадвай с подарък преживяване

Билет за двама в Музей на илюзиите - подаръчен ваучер

Подари нестандартно, провокативно и вълнуващо преживяване на приятели или избери за себе си! Посещението в Музея на илюзиите не може да се сравни с друго! Вземи входен билет за двама с ваучер Gift Tube Basic!

Детайли на преживяването:

  • Билет за двама души над 7 – годишна възраст
  • Деца до 7 години – безплатно!
  • Работно време на музея – всеки ден от 10 до 20 часа
  • Срещу твоя Gift Tube ваучер на касата на музея получаваш входните билети

В този музей среща си дават илюзиите, научните изобретения и изкуството. Затова не чудно, че физиката и оптиката са представени наред с мистериозни произведения на изкуството и класически загадки. Както за възрастните, така и за децата, това е едновременно провокиращо любопитството и образователно преживяване. Ще рисувате със светлина, ще създавате сенки и незабравими моменти в света наопаки.

За разлика от традиционните музеи, тук е задължително да се докоснеш до експонатите, да се снимаш и да боравиш с тях. А те са над 50!

Увлекателно, забавно и изпълнено с изненади преживяване. 400 м2 със завладяващи илюзии, прекрасна атмосфера и усмихнат екип!

Тази услуга може да бъде избрана с ваучер Gift Tube Basic 50. Моля регистрирайте кода от ваучера си в полето Моят ваучер и изберете преживяването.

Ти купуваш - той избира! Получаваш ваучера в красива опаковка, подарък от нас! 

С Gift Tube ваучерите на стойност Basic 50, Popular 75, Medium 100, Classic 125, Superior 150, Premium 200  купуваш ваучер на избрана от теб стойност, а получателят сам избира своя подарък – преживяване от услугите, включени в неговата ценова категория. Той може да доплати или да комбинира услуги от останалите ценови категории. Ето как. 

Повече информация
Брой участници: 2
Продължителност: 120
целогодишно
София
Жени, Мъже, Двойки
Забавления

Разгледай предложения в останалите Gift Tube колекции

Подари ваучер за преживяване на стойност
от 50 до 200 лева. Ти купуваш. Той/тя избира - Как работи

Тематичен ваучер
Как работи

Вземи ваучер за конкретно
преживяване - Как работи