GIFT TUBE за фирми

Gift Tube e платформа за ваучери за подарък преживявания.

Подаръчните ваучери от Gift Tube са подобни на гифт карта. С портфолио от над 250 преживявания, освен че имате достъп до огромно портфолио от разнообразни и вълнуващи преживявания, вие получавате максимално улеснение в избора на подходящ подарък за служителите и партньорите във фирмата за всякакви поводи,

Портфолио от преживявания за подарък от Gift Tube

Портфолиото от преживявания в Gift Tube е подбрано така, че да задоволи всякакви интереси, както на жени, така и за мъже. Предлагаме услуги в следните категории: масажи и спа, адреналин, приключения в града, спорт и здраве и личностно развитие. Работим само с утвърдени на пазара доставчици. За да следим целия процес на обслужване на клиентите си ние сами правим резервациите и следим за качественото изпълнение на услугите.

Преживяванията в Gift Tube са групирани в ценови категории от 50 до 200 лева.

Вие избирате цената на ваучера, а получателят в последствие избира своя подарък преживяване.Може да изберете и конкретно преживяване от специалните ни категории Gift Tube Promo и Gift Tube Exclusive +. 

Получавате възможност за максимална гъвкавост. Подаръчните ваучери пристигат в стилна и оригинална опаковка тубус, който е нашият подарък към вас. Капачките на тубуса могат да носят и вашия бранд и по този начин да имате оригинален, стилен и брандиран подарък, с който няма как да сгрешите.