Зарадвай с подарък преживяване

Кафе дегустация за двама

Зарадвай с подарък преживяване

Кафе дегустация за двама
Чудиш се какво да подариш?
Ваучер на стойност
Ти купуваш, той избира
75,00 лв.
Купи

Дегустация на кафе за двама с ваучер от Gift Tube!

Наслади се на любимата си напитка по интересен и полезен начин с дегустация на кафе. Сподели преживяването с приятел или любим човек! 

Очаква те дегустация на поне 3 кафета, които са приготвени по метода V-60. Това е филтрационен метод за приготвяне на кафе, който се използва изключително от кафе експертите.

Кафето приготвено по този начин е с по-добра екстракция, което позволява да се усещат по-ясно вкусовите нотки и нюансите на даден сорт. Така ще успееш да опиташ и да се насладиш на цялата вкусова гама кафета – от шоколадовите нотки, преминавайки към плодовите и стигайки до комплексните вкусове, които представляват комбинация от двете.

Докато дегустираш кафетата ще се запознаеш с тяхната история, произход, обработка – целия път на кафето от засаждане му на полето до чашата, от която пиеш. Разбира се ще се запознаеш и с историята на фермерите – ще опознаеш хората, които са отгледали кафето, което пиеш.

Ваучерът за кафе дегустация включва:

  • Запознаване с основната теория за процесите от кафеения храст до чашката. Въведение в различните методи на приготвяне на кафе
  • Дегустиране на 3 вида кафе
  • Продължителност - 2 часа 
  • Брой участници - двама

Важни детайли за преживяването:

  • Дегустациите се провеждат в Dabov Specialty Coffee Academy 
  • Отмяна на направена вече резервация е възможно еднократно, до 7 дни преди датата (имейл до Dabov Academy). При неспазване на предизвестието или неявяване, ваучерът се счита за използван.

Ваучерът е подходящ за кафе любители, които искат да научат повече за тяхната любима напитка или професионалисти, които искат да задълбочат познанията си в сферата на кафето, както и да се насладят на неповторими спешълти кафета.

Какво ще научиш:
  • История, произход и видове кафе
  • Основни теоретични познания за процесите от кафеения храст до чашката
  • Въведение в различните методи на приготвяне на кафе и дегустиране на 3 вида кафе

Ти купуваш - той избира! Получаваш ваучера в красива опаковка, подарък от нас! 

С Gift Tube ваучерите на стойност Basic 50, Popular 75, Medium 100, Classic 125, Superior 150, Premium 200  купуваш ваучер на избрана от теб стойност, а получателят сам избира своя подарък – преживяване от услугите, включени в неговата ценова категория. Той може да доплати или да комбинира услуги от останалите ценови категории. Ето как. 

Чудиш се какво да подариш?
Ваучер на стойност
Ти купуваш, той избира
75,00 лв.
Купи
Повече информация
Брой участници: 2
Продължителност: 2 часа
целогодишно
София
Забавления
Здравей!
Избери една от опциите по-долу, за да се свържеш с нас и ще ти отговорим при първа възможност.