Зарадвай с подарък преживяване

Spirulina boost - Детокс терапия за лице - Варна

Зарадвай с подарък преживяване

Spirulina boost - Детокс терапия за лице - Варна
Чудиш се какво да подариш?
Ваучер на стойност
Ти купуваш, той избира
100,00 лв.
Купи

Детокс терапия за лице - Spirulinа boost – изглаждаща и детоксикираща терапия с ваучер от Gift Tub

Открии ползите от изглаждаща терапия, която противодейства на първите признаци на стареене, свързани с градския начин на живо - замърсяване, умора и стрес.

С детокс терапията кожата изглежда по-блестяща и свежа, несъвършенствата са видимо намалени и лицето сияе.

Основни стъпки на процедурата:

1. Въвеждащ масаж
2. Демакиант за очи и устни
3. Мицеларна почистваща пяна
4. Ексфолиант с „дермабразио“ ефект
5. Енергизиращ спрей с точков масаж
6. Изглаждаща и детоксикираща маска
7. Енергизиращ и детоксикиращ серум
8. Дермостимулиращ масаж
9. Енергизиращ гел за околоочен контур
10. Енергизиращ и детоксикиращ гел-крем Ефект: изглажда първите бръчици. Възвръща блясъка на лицето. Детоксикира и енергизира кожата

Ваучерът за детокс терапия за лице - Spirulinа boost включва:

  • Изглаждаща и детоксикираща терапия за лице за един
  • Продължителност: 60 мин.

Вижте повече за продуктите:

THALGO е ексклузивна френска линия, безспорен експерт в Морската козметология с повече от 50 години опит в грижата за кожата. THALGO изследва богатствата на океана за да извлече активни съставки с несравними свойства за регенерация, хидратация, подхранване и стимулиране на кожата.

От хилядолетия е известно изключителното въздействие на морските активни елементи за балансиране, ревитализиране и реминерализиране на организма. Още Еврипид е установил, че “морето лекува всички болести”, а в началото на миналия век френският учен проф. Рене Кинтон доказва, че “Морската вода и човешката кръвна плазма имат големи структурни прилики, а следователно и общ произход.

Всеки продукт на THALGO концентрира ефикасността на морските активни съставки и е създаден според най-стриктните изисквания и стандарти за безопасност, за да предложи съвършена, ексклузивна, професионална грижа на всяка жена по света.

Уникален подход към всеки клиент, специално посрещане, точна диагноза на кожата, персонализирани терапии, ексклузивни масажни техники, невероятни консистенции, завладяващи аромати, видими и трайни резултати са в основата на философията на THALGO – символ на професионално съвършенство и ненадминатo изживяване.

Всички козметични терапии на THALGO се изпълняват от специално обучени терапевти по задължителен протокол, който включва няколко последователни стъпки:

  • Насищане с кислород

Специфичен THALGO масаж Ви въвежда в терапията и Ви подканя да се отпуснете. Сетивата Ви са успокоени, а дишането е регулирано. Вие сте релаксирани и кожата е по-възприемчива към козметичните продукти.

“Морското потапяне” е важна стъпка за цялостно почистване на кожата. Свежа и освободена от замърсяванията, кожата е идеално подготвена за основната част козметична терапия.

  • Енергизиране

Енергизиращият спрей, тайната за красота на THALGO, осигурява реминерализиращата сила на морските активни съставки. Впръскан върху кожата, спреят я енергизира и възвръща баланса и естествената й защита.

  • Активна грижа

THALGO има ефикасен и цялостен отговор на всеки проблем на кожата. Последната стъпка от всяка терапия осигурява специфичен подход, съчетан с подходяща мануална техника и приложението на професионална маска.

Ти купуваш - той избира! Получаваш ваучера в красива опаковка, подарък от нас! 

С Gift Tube ваучерите на стойност Basic 50, Popular 75, Medium 100, Classic 125, Superior 150, Premium 200  купуваш ваучер на избрана от теб стойност, а получателят сам избира своя подарък – преживяване от услугите, включени в неговата ценова категория. Той може да доплати или да комбинира услуги от останалите ценови категории. Ето как. 

Чудиш се какво да подариш?
Ваучер на стойност
Ти купуваш, той избира
100,00 лв.
Купи
Повече информация
Брой участници: 1
Продължителност: 60 мин.
целогодишно
Варна
Красота
Здравей!
Избери една от опциите по-долу, за да се свържеш с нас и ще ти отговорим при първа възможност.