Зарадвай с подарък преживяване

Енергийна мандала с епоксидна смола - ваучер за подарък

Зарадвай с подарък преживяване

Енергийна мандала с епоксидна смола - ваучер за подарък
Чудиш се какво да подариш?
Ваучер на стойност
Ти купуваш, той избира
125,00 лв.
Купи

Изработване на енергийна мандала с епоксидна смола - подари (си) преживяване с ваучер от Gift Tube на най-добра цена!

Избери зареждащо преживяване  - уникална техника за манифестиране и енергийно зареждане чрез създаване на енергийна кристална мандала! Едно невероятно Сътворяване, комбиниращо енергия и материя за да отвори път към Случването.

Тази уникална комбинация между арт, медитативна практика и манифестиращ ритуал е подходяща за всички които искат да привлекат Любовта, както и за тези които я имат и искат да я задържат, подсилят или да я предадат на скъп за тях човек. 

Ако искаш да изработиш за любимия човек енергийна мандала, можеш да се възползваш от организираните уъркшопи.

График:

Март 2024: 

22.03 - Енергийна Мандала - 16:00ч.

Април 2024:

18.04 - Мандала 18:30ч.

Ваучерът за изработване на мандала с епоксидна смола включва:

  • Участие на един участник в 1 бр. уъркшоп по изработване на мандала с епоксидна смола
  • Всички необходими материали (основа за мандала 20 см); 1 голям камък около 2-3 см., 12 средни камъка около 1,5-2см., 12 малки камъчета; висококачествена епоксидна смола пригодена за арт цели, без ЛОС (летливи органични съединения!); стойка; бои; структурна паста; шаблони; смола; предпазни материали; магична сила и много позитивна енергия.
  • Основни камъни за мандала Любов, които ще се изпозлват - розов кварц, лунен камък, родонит, тюркит, планински кристал, камъни свързани със зодията на човека, за когото  е мандалата.
  • Времетраене - около 3 часа, в зависимост от индивидуалния темп на работа

Изработването на мандала има положително въздействие и се използва все по-често в психологията и арт терапията. Подобно на светената вода, над която е прочетена молитва и е заредена с нея, така и мандалата сътворена с конкретно намерение и послание, носи и излъчва тази енергия в пространството и зарежда с нея притежателя си.

Естествените камъни и кристали от най древни времена се използват за въздействие върху човешките физика и енергийни полета. Съществуват редица практики за лечение чрез тях. Считат се за силни енергийни предаватели. Това е така поради характера на структурните им решетки, които реагират на електромагнитни сигнали, каквото всъщност са нашите мисли и думи. Ето защо камъните и кристалите могат да бъдат зареждани и да се превръщат в акумулатори на определени енергии и послания.

Как протича занятието?

С помощта на шаблон се прави релефна мандала за декорация на гръбчето на основата. Боядисва се с интересна техника за подчертаване на релефа.  След това лицевата част на основата също се боядисва и се рисува геометрична мандала. Следва ритуално зареждане и  подреждане на точно определени камъни - специфична комбинация от камъни за Любов + камъни за конкретната зодия на човека, за когото е мандалата . Така наредната композиция се залива със слой прозрачна епоксидна смола което я фиксира. 

* След занятието картините остават в ателието 24 ч., необходимо време за смолата да се втвърди. Получаването им става по индивидуална уговорка.

 

Ти купуваш - той избира! Получаваш ваучера в красива опаковка, подарък от нас! 

С Gift Tube ваучерите на стойност Basic 50, Popular 75, Medium 100, Classic 125, Superior 150, Premium 200  купуваш ваучер на избрана от теб стойност, а получателят сам избира своя подарък – преживяване от услугите, включени в неговата ценова категория. Той може да доплати или да комбинира услуги от останалите ценови категории. Ето как. 

Чудиш се какво да подариш?
Ваучер на стойност
Ти купуваш, той избира
125,00 лв.
Купи
Повече информация
Брой участници: 1
Продължителност: 3 часа
целогодишно
София
Забавления
Здравей!
Избери една от опциите по-долу, за да се свържеш с нас и ще ти отговорим при първа възможност.