Зарадвай с подарък преживяване

Отборен градски куест "Ламя" ЕООД - подаръчен ваучер

Зарадвай с подарък преживяване

Отборен градски куест "Ламя" ЕООД - подаръчен ваучер

Отборен градски куест "Ламя" ЕООД - подаръчен ваучер от Gift Tube!

Градският куест е приключение, което ви отвежда на разходка из града, по време на която решавате загадки, обединени от една обща история, научавате любопитни факти, събирате виртуални предмети и се забавлявате с приятели. Играта е отборна за 2-6 души и се играе чрезмобилно приложение. Цената е за целия отбор.

Играйте в следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Велико Търново и Шумен

За играта, която ще ви погълне:

Добре дошли в ЛАМЯ ЕООД - Ловец на Аномалии и Мистериозни Явления. В неговата роля ще посетите една сватба с неочакван гост от отвъдното. Ще се опитате да освободите една самодива, пленена от столетия в кукерска маска. Ще се изправите пред зловещия душеяд, който ще ви отведе в една паралелна реалност, за да ви изкуши и да завладее душата ви.

И всичко това в търсене на голямата ви любов - Мая - изчезнала безследно преди много години, през които никога не сте губили надежда да я намерите.

Приключението е по книгата на Марин Трошанов "ЛАМЯ ЕООД".

Страхотен начин да се забавлявате с приятели, да подарите приключение или да се забавлявате с цялото семейство.

Често задавани въпроси:

Кой може да участва?

Спокойно можете да включите и децата в семейното забавление, така чрез игра те ще научат повече за града, в който живеят. Приключенията, подходящи за деца са представени в отделен жанр, като за всяко приключение сме посочили за каква възраст е подходящо. За самостоятелна игра препоръчваме участниците да са над 16 години.

Има ли ограничение колко човека могат да играят заедно? Играта е предназначена за отбор от максимум шест човека.

Какво е нужно, за да участвам? След като изберете приключение и платите за него, ще получите персонален код. Въведете го в приложението и нека забавлението започне! Трябват ви само още удобни обувки, бутилка вода и весела компания, с която да споделите приключението.

Играта за време ли е?

Не, но накрая може да видите за колко време сте я приключили.

Какво ще стане, ако се наложи да прекъсна играта? Можете да прекъснете играта по всяко време. Когато отново влезете в приложението, ще получите възможност да продължите приключението от мястото, до което сте стигнали последно. Няма възможност да се връщате към предишните въпроси или да започвате отначало. Възможно е само на един от играчите да му се наложи да прекъсне играта. В такъв случай можете да продължите да играете без него. Ако играчът желае да се върне в играта, е необходимо само отново да се свържете с него и играта му ще се синхронизира с вашата и ще продължи от най-високото достигнато ниво.

Нужно ли е да ползвам Интернет, за да решавам въпросите в приключенията? В повечето приключения това не е необходимо. Единствено в приключенията с най-високо ниво на трудност, където сами трябва да отгатнете къде е следващата точка от маршрута ви, може да се наложи да потърсите информация в интернет, ако подсказките, които са дадени, не са ви достатъчни, за да се сетите за отговора.

Необходимо ли е всеки от отбора да има приложението на телефона си? Не, не е необходимо. Достатъчно е един от отбора да има приложението на телефона си, за да играете всички заедно. Колко време важи предоставеният код за игра? Кодът е с валидност 6 месеца

Ти купуваш - той избира! Получаваш ваучера в красива опаковка, подарък от нас! 

С Gift Tube ваучерите на стойност Basic 50, Popular 75, Medium 100, Classic 125, Superior 150, Premium 200  купуваш ваучер на избрана от теб стойност, а получателят сам избира своя подарък – преживяване от услугите, включени в неговата ценова категория. Той може да доплати или да комбинира услуги от останалите ценови категории. Ето как. 

Повече информация
Брой участници: 6
Продължителност: 2 часа
целогодишно
София, Пловдив, Бургас, Варна, Велико Търново, Русе, Шумен
Жени, Мъже, Деца, Двойки, Групи
Забавления

Разгледай предложения в останалите Gift Tube колекции

Подари ваучер за преживяване на стойност
от 50 до 200 лева. Ти купуваш. Той/тя избира - Как работи

Тематичен ваучер
Как работи

Вземи ваучер за конкретно
преживяване - Как работи