Персонален хранителен режим от Ипократис за 1м. - ваучер за подарък

Общ преглед

Вземи персонален хранителен режим за 1 м. с ваучер Gift Tube Basic 50 лв.

Влез в Топ Форма като превърнеш правилното хранене в начин на живот! Избери персонален хранителен режим, съставен само от храните, които обичаш в последователността и количествата, които ти помагат лесно и здравословно да постигнеш топ форма завинаги! Без глад и лишения.

Топ диетологът Ипократис Пападимитракос ще изготви вашия хранителен режим.

Пакетът включва:

-->30-дневен хранителен режим

-->рецепти към режима

-->постоянна подкрепа от специалиста по хранене

-->възможност да задаваш въпроси чрез личен профил в сайта на доставчика

Как се изготвя режимът?

Режимът е индивидуален, не се изготвя по шаблон или на компютър. Първата стъпка е да попълните подробен онлайн въпросни, който се изпраща и преглежда от специалист по хранене. След анализа на отговорите до 7 работни дни получаваш своя хранителен режим.

Виж възможност за 3 месечечна програма

При резервация на услугата Индивидуален хранителен режим Gift Tube предоставя код за достъп до системата на доставчика, с който поръчвате своя режим.

Кой е специалистът? 

Ипократис Пападимитракос е топ диетолог с 15-годишен опит. Има бакалавърска степен по кинезитерапия, магистърска по психология и 15 години опит като диетолог. Провел е над 8000 индивидуални консултации и броят им продължава да расте. Защитава докторат и специализира в областта на психосоматичните заболявания. Той е първият диетолог в България, който заговори за „нормално хранене“. Индивидуалният подход към всеки пациент и завидният успех на неговите методи му спечелиха голяма известност. Заговори се за „ИПОлогия“, или „методът на Ипо“.

Метод на работа

Подходът на Ипократис и методът му на работа, са отражение на неговото образование и лична философия. Той вярва, че всеки може да постигне и да задържи желаните килограми, като открие своето „нормално хранене“.

Забравете за драстичните диети, „вълшебните“ храни и хапчета – всичко, от което се нуждаете е промяна на вредните ви хранителни навици. Как се постига това? Като спазвате подходящия за Вас хранителен режим, докато правилното хранене се превърне в рутина. След като това стане, ще можете да вземате самостоятелни решения как, с колко и кога да се храните и те ще са продиктувани от желанието и уменията ви да живеете и да се чувствате по-добре.

Защо този режим ще ви хареса и ще проработи?

  • Само храните, които обичаш
  • Всеки седми ден е свободен
  • Изготвен от диетолог за теб
  • Съобразен с твоето здраве
  • Рецепти към всички продукти
  • Отговаря на начина ти на живот
  • Лесни за приготвяне ястия
  • Балансиран и разнообразен
  • Не просто диета, а начин на живот
  • Лесна и бърза поръчка

Услугата се предоставя от Топ Форма


Повече информация
Брой участници: 1
Продължителност: онлайн
Валидност: 6 м.
целогодишно
За цялата страна
Жени, Мъже, 55
Красота и здраве, За мъж, За жена, Спорт и здраве