Зарадвай с подарък преживяване

Сънят на далтониста - игра в escape стая за петима - Варна

Зарадвай с подарък преживяване

Сънят на далтониста - игра в escape стая за петима - Варна
Чудиш се какво да подариш?
Ваучер на стойност
Ти купуваш, той избира
100,00 лв.
Купи

Игра в ескейп стая "Сънят на далтониста" за петима с ваучер от Gift Tube!

Разчупи ежедневието си и влез в паралелна реалност, избери незабравимо преживяване с игра в ескейп стая "Сънят на далтониста"  В стаята си само ти и твоят отбор и с общи усилия ще търсите решение на загадка.

Подходящ подарък за приятел, колега или любим човек, който е фен на ескейп стаите, обича загадките и забавленията. В играта могат да участват от 2 до 6 играчи. 

Историята:

Одан – притежател на финансова империя с неограничени възможности. За него няма недостижими цели и нереализирани мечти, освен една – да се наслади на красотата на света, на всички разноцветни неща, които за него са в черно – бели краски. Странната птица прекарва доста време в сън.  Защо ли? Има нещо, което го задържа там! На 01.06.2014г. си ляга по обичайното за него време. Година по-късно продължава да спи и сънува. Вашата цел е да влезете направо в ума му, да излезете от там и да го събудите, защото вече има лек за него. Шареният свят го очаква.
Мислите ли, че можете да се справите?

Ваучерът за ескейп стая "Сънят на далтониста" включва:

  • Игра в стая на загадките за петима участници
  • Продължителност - 60 минути

*  Ораганизаторите любезно препоръчват всеки участник да е с удобни равни обувки и спортно облекло. Допълнителна препоръка е участниците да са на мястото на провеждане 10-15 мин. преди началото на запазения час, за да се подготвят за играта!

** Играта не е подходяща за лица под 14 г. възраст /Всеки, не навършил 14 г., може да играе, ако е придружен от минимум 1 пълнолетен!

Важно: При отмяна на резервацията по-късно от 48 часа преди предоставяне на услугата или неявяване в резервирания час, ваучерът се счита за използван.

Ти купуваш - той избира! Получаваш ваучера в красива опаковка, подарък от нас! 

С Gift Tube ваучерите на стойност Basic 50, Popular 75, Medium 100, Classic 125, Superior 150, Premium 200  купуваш ваучер на избрана от теб стойност, а получателят сам избира своя подарък – преживяване от услугите, включени в неговата ценова категория. Той може да доплати или да комбинира услуги от останалите ценови категории. Ето как. 

Чудиш се какво да подариш?
Ваучер на стойност
Ти купуваш, той избира
100,00 лв.
Купи
Повече информация
Брой участници: 5
Продължителност: 60 мин.
целогодишно
Варна
Забавления
Здравей!
Избери една от опциите по-долу, за да се свържеш с нас и ще ти отговорим при първа възможност.