Зарадвай с подарък преживяване

Тайната на траките - игра в escape стая за трима - Варна

Зарадвай с подарък преживяване

Тайната на траките - игра в escape стая за трима - Варна
Чудиш се какво да подариш?
Ваучер на стойност
Ти купуваш, той избира
100,00 лв.
Купи

Игра в ескейп стая " Тайната на траките" с ваучер от Gift Tube!

Разчупи ежедневието си и влез в паралелна реалност, избери незабравимо преживяване с игра в ескейп стая "Тайната на траките".  В стаята си само ти и твоят отбор и с общи усилия ще търсите решение на загадка.

Подходящ подарък за приятел, колега или любим човек, който е фен на ескейп стаите, обича загадките и забавленията. В играта могат да участват от 3 до 6 играчи. 

Историята:

След дълги години пазене на тайната на траките от враговете, д-р Дж. Атанасов трябва да намери свой заместник, който да продължи делото му. Малко преди внезапно да изчезне, той успява да закодира секретно послание, което само и единствено достойните могат да разчетат. Те трябва да защитят дълбоко пазената тайна на траките. Попадне ли в грешните ръце последствията могат да бъдат фатални.

Ваучерът за ескейп стая "Тайната на траките" включва:

  • Игра в стая на загадките за трима участници
  • Продължителност - 90 минути

*  Ораганизаторите любезно препоръчват всеки участник да е с удобни равни обувки и спортно облекло. Допълнителна препоръка е участниците да са на мястото на провеждане 10-15 мин. преди началото на запазения час, за да се подготвят за играта!

** Играта не е подходяща за лица по 16 г. възраст.

Важно: При отмяна на резервацията по-късно от 48 часа преди предоставяне на услугата или неявяване в резервирания час, ваучерът се счита за използван.

Ти купуваш - той избира! Получаваш ваучера в красива опаковка, подарък от нас! 

С Gift Tube ваучерите на стойност Basic 50, Popular 75, Medium 100, Classic 125, Superior 150, Premium 200  купуваш ваучер на избрана от теб стойност, а получателят сам избира своя подарък – преживяване от услугите, включени в неговата ценова категория. Той може да доплати или да комбинира услуги от останалите ценови категории. Ето как. 

Чудиш се какво да подариш?
Ваучер на стойност
Ти купуваш, той избира
100,00 лв.
Купи
Повече информация
Брой участници: 3
Продължителност: 90 мин.
целогодишно
Варна
Забавления
Здравей!
Избери една от опциите по-долу, за да се свържеш с нас и ще ти отговорим при първа възможност.