Картички „ЗА ТЕБ“ - оригинален персонализиран подарък

Когато купуваш подарък, искаш да оставиш следа в сърцето на любимия човек! Направи го по оригинален начин като попълниш нашите картички за дописване „За теб“. С тях създаваш собствена книга, посветена на твой близък – майка, приятел, съпруга, гадже. 

Авторският продукт на Gift Tube  картички за дописване „За теб“ не са обикновени поздравителни картички от онези, които може да намериш във всяка книжарница, в магазините за цветя или на местата, на които се продават подаръци. Те са специални, защото техният автор си ти. 

Картички „ЗА ТЕБ“  - оригинален персонализиран подарък

Какво представлява самият продукт?

Ще получите в тубус 30 картонени карти, закачени една за друга с халка.  Джобният им размер позволява да ги носите със себе си. Върху лицето на всяка карта е изписано началото на изречение, което трябва да бъде довършиш на гърба. 

Представи си 30 на брой малки карти, които имат предна и задна страна. На лицето на картичката сме отпечатали началото на изречение, което ти трябва да довършиш от другата страна. Изреченията са забавни, трогателни, интересни. Попълвайки картите, страница след страница разказваш цяла история. 

Тя може да започне с откровение към човека, на когото ще ги подариш, довършвайки изречението „За мен ти си …“, да премине през забавни общи моменти, например с въпроса: 

Помниш ли, когато...“ или „Ти си единственият, който може да … „.  Със забавни изречения като „Ако попаднем заедно в затвора,…“ или „Ако беше песен…“ открехваме вратата на спомените, за да разкажеш съкровени моменти от приятелството, любовта, съжителството ви заедно. 

Повечето клиенти споделят, че харесват оригиналната идея и че с картичките имат готово решение за сантиментален подарък, който не е никак скъп. Друг голям плюс е, че картичките са персонализиран подарък, за който не е нужно да чакаш дълго, за да се произведе. 

Всички знаем, че тениска, чаша или друга вещ искат време за специален печат и брандиране. Картичките „За теб“ се купуват и надписват на ръка, което не отнема време. 

Майките също много се радват на такива подаръци. Те споделят, че до момента не са получавали толкова мил подарък. И как няма да е така – 30 изречения събират толкова емоции и спомени. 

 

Видове

Имаме три вида карти – за любим, за приятел и за майка. Всяка е чудесен сантиментален подарък с неповторимо съдържание!

 

Картички за дописване „За теб, любов“ 

Любовта е пътешествие! Направи го незабравимо с 30 карти за дописване ЗА ТЕБ, ЛЮБОВ! Поръчай книжката от gift-tube.com и довърши изреченията с любовно послание. Зарадвай любимия човек с подарък от сърце. Ако наближава Свети Валентин, направи романтичен подарък на любимия човек. Покажи любовта си и виж щастието в очите му. 

 

Картички за дописване „За теб, мамо“

Не забравяй Деня на мама! Покажи ѝ колко много я обичаш и цениш с подарък, който остава: книжка с 30 карти за дописване с лично послание „За теб, мамо“. Благодари на твоята майка! Напомни й колко много я обичаш! 

 

Картички за дописване „За теб, приятел“ 

Много хора ще влязат и излязат от живота ти! Но най-добрата ти приятелка ще бъде винаги до теб! Благодари й с книжка с 30 карти за дописване. Вземи, допиши, подари! 

 

Как може да поръчаш картичките?

Може да ги вземеш на място от офиса на Gift Tube в София на ул. Бачо Киро 5А, както и в локациите, в които имаме физически магазин. Заповядайте в Парадайс Център на ет.1. Може да ги поръчаш с куриер от сайта. Изпращаме картите за един работен ден до цялата страна със Спиди.

 

За какъв повод за подходящи?

Всичко зависи от твоето въображение – тази изненада може да се поднесе на любимите хора по повод рожден ден, имен ден, Коледа, Св. Валентин, 8-ми март или друг специален празник! Не купувай вещи, а сантиментални подаръци!

Здравей!
Избери една от опциите по-долу, за да се свържеш с нас и ще ти отговорим при първа възможност.