Зарадвай с подарък преживяване

Кислородна мезотерапия + ултразвуково почистване на лице

Зарадвай с подарък преживяване

Кислородна мезотерапия + ултразвуково почистване на лице
Чудиш се какво да подариш?
Ваучер на стойност
Ти купуваш, той избира
100,00 лв.
Купи

Кислородна мезотерапия + ултразвуково почистване на лице - ваучер за подарък от Gift Tube

Кислородната мезотерапия е един от най–добрите неинвазивни методи за поддържане  на добър външен вид. Тя не напълно безболезнена, тъй като за разлика от обикновената мезотерапия, кислородната не използва игли. Процедурата е пдходяща е за всеки тип кожа.

Как протичат процедурите?

Кожата се почиства с подходяща козметика. След това с помощта на ензимен пилинг и ултразвукова шпатула се почиства и в дълбочина. Следва насищане със струя с 98% чист кислород, който се подава под налягане и е способен да прониква в дълбоките слоеве на кожата. Към него се добавя хиалуронова киселина и витамини, което допринася за невероятна хидратация на кожата, свежест, блясък и лифтинг ефект. Следващата стъпка включва ултразвуково проникване на активните вещества със специален накрайник. В заключение на терапията, лицето се третира със студен чук (криотерапия), която затваря порите и успокоява кожата. За финал се слага завършващ крем.

Продължителност: 40 минути

Какъв е ефектът от процедурата?

  • Премахва замърсяванията, прави тена равномерен, а кожата по-бяла
  • Балансира сухата и мазна кожа, хидратира кожата за дълъг период от време – около 24 часа след процедурата
  • Подсигурява необходимото количество кислород и повишава активността на клетките и тяхната пропускливост, забавя стареенето
  • Подобрява обмяната на веществата, вследствие на което токсините се изхвърлят по- бързо и лесно от тялото
  • Увеличава съдържанието на кислород в кожата и повишава нейната устойчивост към замърсяванията на околната среда, има антибактериално действие, намалява мастната секреция и лекува проблемите с акнето
  • Редуцира възрастовите петна, фините бръчки, прави кожата по-гладка и нежна
  • Активира кислорода в клетките, стимулира растежа на колагенови влакна, така кожата става по-еластична и здрава

 

Виж всички преживявания от категория Козметични процедури 

 

 

Процедурата кислородна мезотерапия е нов, революционен метод за допълнително насищане на кожата с кислород и активни съставки.

Доказано е, че липсата на достатъчно кислород в тъканите ускорява процеса на стареене. Кислородната Мезотерапия не само се спира този процес, но и поправя резултатите от него. Сбогувайте се с бръчиците, белезите от акне и разширените пори. Забравете за зачервената и раздразнена кожа с BodyLAB Studio

Процедурата кислородна мезотерапия е нов, революционен метод за допълнително насищане на кожата с кислород. В основата на терапията стои въздействието на струя с 98% чист кислород, който се подава под налягане и е способен да прониква в дълбоките слоеве на кожата. Към него са добавени хиалуронова киселина и витамини, което допринася за невероятна хидратация на кожата, свежест, блясък и лифтинг ефект. Тя става по-гладка и с повишен тонус. Уникалното при тази технология е, че тя позволява третиране плътно в околоочния контур и работа върху долния и горния клепач.

Обработката на кожата с накрайника „Кислороден душ с чист кислород“ насищаща кожата до най-дълбоките слоеве с кислород. Осигурява дълбокото проникване на продуктите и кислород дълбоко в епидермиса чрез поредица импулси с високо налягане.

Ти купуваш - той избира! Получаваш ваучера в красива опаковка, подарък от нас! 

С Gift Tube ваучерите на стойност Basic 50, Popular 75, Medium 100, Classic 125, Superior 150, Premium 200  купуваш ваучер на избрана от теб стойност, а получателят сам избира своя подарък – преживяване от услугите, включени в неговата ценова категория. Той може да доплати или да комбинира услуги от останалите ценови категории. Ето как. 

Чудиш се какво да подариш?
Ваучер на стойност
Ти купуваш, той избира
100,00 лв.
Купи
Повече информация
Брой участници: 1
Продължителност: 40 минути
целогодишно
София
Красота
Здравей!
Избери една от опциите по-долу, за да се свържеш с нас и ще ти отговорим при първа възможност.