Зарадвай с подарък преживяване

Липомасаж - ултразвукова липосукция

Зарадвай с подарък преживяване

Липомасаж - ултразвукова липосукция
Чудиш се какво да подариш?
Ваучер на стойност
Ти купуваш, той избира
100,00 лв.
Купи

Липомасаж - ултразвукова липосукция с ваучер от Gift Tube!

Има модерни технологии, на които можем спокойно да се доверим в борбата ни за красота. Избери си грижа за кожата и извайване на тялото с липомасаж.

С апарат V8C1 ще имаш възможността да изгориш мазнините, натрупани в проблемните зони /ханш, корем, паласки, седалище, бедра- вътрешна част, бедра – външна част, бричове, ръце, колена, бирено коремче/.

Какво включва ваучерът:

  • Липомасаж
  • Продължителност - 24 мин.

Системата работи с вакуум, чрез който се повдига кожата. Снабдена е с два валяка, които подлагат кожата на вид гимнастика. Pазбива натрупаната излишна мастна тъкан. Подобрява циркулацията на кръвта и метаболизма. Заличава белезите по кожата и унищожава портокаловата кожа. Процедурите не причиняват болка, не пукат капиляри и не образуват хематоми.

Elos технология (electrо-оptical synergy), т.е. електрооптичен синергизъм, включва инфрачервено излъчване и биполярна радиовълнова енергия. Инфрачервената светлина  нагрява повърхностно кожата. Пренасяйки енергията в дълбочина,  радиовълните безпроблемно разграждат мазнините в мастните клетки и активизират синтеза на колаген. Освен че усилват ефекта на elos фактора,  вакуумът и масажните ролери активизират микроциркулацията и лимфата, което води до насищане на тъканите с кислород и елиминиране на токсините. 

Очаквани резултати от процедурата:

  • Отслабване
  • Разграждане на целулита
  • Подобрява състоянието на стриите

Огромно преимущество на V8 техниката е възможността й прецизно да третира единствено проблемните области. Дори „портокаловата кожа”, която издържа на диети и упражнения, може да бъде заличена.

Услугата се предоставя от Спа Деметра

 

 

Ти купуваш - той избира! Получаваш ваучера в красива опаковка, подарък от нас! 

С Gift Tube ваучерите на стойност Basic 50, Popular 75, Medium 100, Classic 125, Superior 150, Premium 200  купуваш ваучер на избрана от теб стойност, а получателят сам избира своя подарък – преживяване от услугите, включени в неговата ценова категория. Той може да доплати или да комбинира услуги от останалите ценови категории. Ето как. 

Чудиш се какво да подариш?
Ваучер на стойност
Ти купуваш, той избира
100,00 лв.
Купи
Повече информация
Брой участници: 1
Продължителност: 24 мин.
целогодишно
София
Красота
Здравей!
Избери една от опциите по-долу, за да се свържеш с нас и ще ти отговорим при първа възможност.