Зарадвай с подарък преживяване

Лют тур в Hot Farm - за двама

Зарадвай с подарък преживяване

Лют тур в Hot Farm - за двама
Чудиш се какво да подариш?
Ваучер на стойност
Ти купуваш, той избира
125,00 лв.
Купи

Лют тур в Hot Farm - люта дегустация за двама с ваучер от Gift Tube! 

Лютата ферма в с. Страшимирово, област Варна очаква безстрашните си посетители. Любителите на лютото имат възможност както да се запознаят с методите на отглеждате на лютите чушки, така и да потънат в едно истинско люто пътешествие.

Дегустацията се провежда в приятна обстановка с климатик - дегустационна, специално създадена да посрещне гостите на Hot Farm.

Посещенията на фермата се провеждат от четвъртък до неделя между 17-19 часа.

Ваучерът е за двама и включва:

WELCOME DRINK - посрещаме гостите си със специалния лют безалкохолен коктейл, направен изцяло по домашна рецепта, разхлаждащ и ободряващ.

БЕСЕДА И РАЗХОДКА ИЗ ФЕРМАТА - Разходка из фермата и провеждане на разширена беседа. Представяне на подробна информация за всеки отделен сорт чушка - от къде идва, нейните характеристики, лютивина, специфики, как се отглеждат, сеитба, добив, най-чести вредители и болести, както и интересна информация за различните сортове.

МЕНЮТО НА ЛЮТА ФЕРМА - Гостите на люта ферма ще могат да опитат всички наши продукти, като ще бъдат поднесени по интересен и нетрадиционен начин.

Ще покажем на посетителите как може да използват продуктите ни в ежедневието си и най-вече приложенията на лютото и в кулинарията.

Менюто включва:

  • Домашно приготвени банички и брускети
  • Плато сирена, поднесени с пикантните сладка на Люта Ферма
  • Три вида домашно приготвени подлютени разядки
  • Пълнени чушки Халапеньо с мус от сирена, обвити в бекон
  • Дърпано телешко месце
  • Домашно приготвено подлютено суфле с топка сладолед
  • Вода

Посещението на Hot Farm в село Страшимирово може да бъде прекрасна комбинация с вашата лятна почивка в близост до Варна.

 

Ти купуваш - той избира! Получаваш ваучера в красива опаковка, подарък от нас! 

С Gift Tube ваучерите на стойност Basic 50, Popular 75, Medium 100, Classic 125, Superior 150, Premium 200  купуваш ваучер на избрана от теб стойност, а получателят сам избира своя подарък – преживяване от услугите, включени в неговата ценова категория. Той може да доплати или да комбинира услуги от останалите ценови категории. Ето как. 

Чудиш се какво да подариш?
Ваучер на стойност
Ти купуваш, той избира
125,00 лв.
Купи
Повече информация
Брой участници: 2
Продължителност: 2
лято
Варна
Жени, Мъже, Двойки, Групи, 55
Забавления