Зарадвай с подарък преживяване

Машина за захарен памук под наем - гифт ваучер

Зарадвай с подарък преживяване

Машина за захарен памук под наем - гифт ваучер
Чудиш се какво да подариш?
Ваучер на стойност
Ти купуваш, той избира
200,00 лв.
Купи

Поръчайте ваучер от Gift Tube за 125 лв. и вземете машина за захарен памук под наем. В цената са включени консумативите и човек, който да приготвя захарния памук в продължение на час и половина!

Създайте сладко настроение по време на детския рожден ден, фирмено парти, тийм билдинг!

Виждали ли сте как сияят детските очи, докато наблюдават приготвянето на това неостаряващо лакомство! И ние – големите с радост си спомняме детството, луна парковете, разходките с баба и дядо с пръчка захарен памук в ръка!

Ваучерите от Gift Tube дават възможност на получателя сам да избере подаръка си. Ако искате да купите услугата за себе си, поръчайте ваучера по имейл и направете сами резервация. С Gift Tube e лесно!

В цената не е включена доставка на машината. Трябва да я вземете лично от центъра на София или може да ви бъде доставена срещу допълнително доплащане с уговорка с доставчика. Доставчикът изисква предоставяне на депозит, който се възстановява след връщане на машината.

Вижте и други възможности за незабравим детски рожден ден в специално създадените ни детски парти пакети за рожден ден!

Ти купуваш - той избира! Получаваш ваучера в красива опаковка, подарък от нас! 

С Gift Tube ваучерите на стойност Basic 50, Popular 75, Medium 100, Classic 125, Superior 150, Premium 200  купуваш ваучер на избрана от теб стойност, а получателят сам избира своя подарък – преживяване от услугите, включени в неговата ценова категория. Той може да доплати или да комбинира услуги от останалите ценови категории. Ето как. 

Чудиш се какво да подариш?
Ваучер на стойност
Ти купуваш, той избира
200,00 лв.
Купи
Повече информация
Брой участници: 1
Продължителност: 90 мин
целогодишно
София
Деца
Парти