Зарадвай с подарък преживяване

Микроскопски анализ на жива капка кръв

Зарадвай с подарък преживяване

Микроскопски анализ на жива капка кръв
Чудиш се какво да подариш?
Ваучер на стойност
Ти купуваш, той избира
100,00 лв.
Купи

Mикроскопски анализ на жива капка кръв

Превенцията е най-доброто лечение! Изследвай "жива" капка кръв, за да елиминираш болестта, преди да си я усетил. Здравата кръв е залог за добро здраве. 

Изследването на жива капка кръв е метод за превенция на много заболявания, без да е окончателна диагноза. Анализът дава бърза картина за общото здравословно състояние на пациента, както и за вредните последствия от външни и вътрешни влияния на средата. Чрез този метод могат да се открият много болести, преди да са се появили първите симптоми. 

Изследването на жива капка кръв се провежда от сертифицирани лекари:

София– Д-р Маргарита Желязкова, д-р Десислава Станишева, д-р Катица Заковска

Пловдив – д-р Нели Шопарова; д-р Катица Заковска

На базата на постъпили от пациента оплаквания и находки, регистрирани от изледването, специлистът изготвя хранителен режим и препоръчителен лист с необходимите витамини, минерали, ненаситени мастни кисели, комплексни продукити и др. Системният прием на качествен суплемент, след 3-4 месеца дава добър резултат.

Регистрирайте кода от ваучера и се свържете с Медицинския център за график на изследването.  

 

Изследването на „жива капка кръв” е метод, базиран на фазовоконтрастната микроскопия. Методологията се използва за изследване на живи клетки, тъкани и микроорганизми, които са прозрачни при осветяване на светлинно поле. Контрастът на фазите дава възможност за лесно визуализиране на вътрешните клетъчни компоненти, като мембрана, ядра и цитоплазмени гранули от растителни и животински клетки.

Области в медицината, които се възползват от наблюдението на фазовия контраст са хематологията, вирусологията, бактериологията, паразитологията, палеонтологията и морската биология. Това микроскопско изследване анализира жива, а не фиксирана кръвна проба. При подготовката за анализ, пробата трябва да бъде защитена от изсъхване. Това осигурява „жива” капка кръв, от която могат да се наблюдават формените елементи и течната субстанция на кръвта, както и компонентите, които остават невидими при традиционните методи за анализ.

Този метод се използва с цел превенция на много заболявания. Микроскопският анализ в тъмно поле при първо посещение има ориентировъчен характер, а не дава възможност за окончателна диагноза. Чрез този метод могат да се определят характерните проявления на дадено състояние или заболяване, посредством които може да се постави съответната диагноза. Анализът дава бърза картина за общото здравословно състояние на пациента, както и за вредните последствия от външни и вътрешни влияния на средата.

Чрез този метод могат да се открият много болести, преди да са се появили първите симптоми. На базата на постъпилите от пациента оплаквания и находките, регистрирани от изледването на DFM, специлистът изготвя хранителен режим и препоръчителен лист с необходимите суплемети (витамини, минерали, ненаситени мастни кисели, комплексни продукити и др.). Системният прием на качествен суплемент, след 3-4 месеца дава добър резултат. От контролните резултати могат да се очакват значителни положителни промени.

Ти купуваш - той избира! Получаваш ваучера в красива опаковка, подарък от нас! 

С Gift Tube ваучерите на стойност Basic 50, Popular 75, Medium 100, Classic 125, Superior 150, Premium 200  купуваш ваучер на избрана от теб стойност, а получателят сам избира своя подарък – преживяване от услугите, включени в неговата ценова категория. Той може да доплати или да комбинира услуги от останалите ценови категории. Ето как. 

Чудиш се какво да подариш?
Ваучер на стойност
Ти купуваш, той избира
100,00 лв.
Купи
Повече информация
Брой участници: 1
целогодишно
София, Пловдив
Спорт и здраве
Здравей!
Избери една от опциите по-долу, за да се свържеш с нас и ще ти отговорим при първа възможност.