С кода от получения ваучер получателят избирa сам преживяване. Лесно – с 1 клик.
Ако искате да му предложите вашия избор – напишете го в пожеланието.

Кодът от ваучера е за сумата на покупката и може да се използва като Код за отстъпка.
В този случай, с поръчка на по-висока стойност се доплаща само разликата.
Така с 1 ваучер давате достъп до всички услуги в Gift Tube.

Обучение по ТЕС за самопомощ – първо ниво – ваучер за подарък

Общ преглед

Подари или избери за себе си – Обучение по ТЕС за самопомощ - с ваучер Gift Tube Superior 150 лева.

Техниката за емоционална свобода, позната като ТЕС, е е един от най-популярните и достъпни методи на енергийната психология. В основата на ТЕС стои теорията, че всички негативни емоции са причинени от нарушаване на енергийната система на тялото. Прилагайки ТЕС  балансът в тази система се възстановява.

Подобно на акупунктурата и акупресурата, при ТЕС се въздейства върху енергийните меридиани в тялото. Чрез потупване с върха на пръстите върху крайните им точки се повлиява енергийната и оздравяваща система на тяло-ум. Емоционалното здраве, професионалният успех и удовлетворението от живота могат да бъдат значително подобрени от балансиране на енергията във вашето тяло.

По време на обучението ще усвоите някои тънкости и ще се научите как ефективно да прилагате TEС в ежедневието си с лекота и увереност.

Обучението е подходящо за всички, които се интересуват от иновативните съвременни методи на Енергийната психология за бързо и ефективно справяне с емоционални и физически травми, изкореняване на зловредни мисловни модели и убеждения, травми, фобии, зависимости, вътрешна неудовлетвореност, заболявания, стрес и за всякакви проблеми, там където нищо друго не работи.

Какво ще научите:

Ще научите какво представлява техниката за емоционална свобода /ТЕС/ и как да я използвате себе си. Техниката обединява най-доброто от източната и западната традиция – бързи резултати с минимално въздействие.

Какво ще усвоите?

Ще усвоите и практикувате основната рецепта на ТЕС и чрез задълбочени, забавни, практически упражнения ще придобиете умения и увереност, от които се нуждаете, за да станете успешен практикуващ. Заедно с това ще имате възможност да решите някои ваши проблеми! Ще усетите реални промени и резултати за себе си още в хода на семинара.

Обучението се води от Бойка Боянова - консултант по Техника за емоционална свобода /ТЕС/ ниво 1 и 2, сертифицирана от Ирена Рельовска – Бартън - единствения преподавател в България обучен лично от Гари Крейк и създател на Българска асоциация за развитие на Енергийната психология /БАРЕП/.  

Консултант по Пренареждане на Матрицата обучена и сертифицирана от Карл Доусън – един от 28-те ТЕС-мастъри в света.

Разгледайте и курса по Големи и Малки Аркани в ТАРО     

С GIFT TUBE купуваш ваучер на избрана от теб стойност. Получателят сам избира подарък - преживяванe от ценовата категория на получения ваучер. С кода от ваучера може и да доплати за услуга на по - висока цена.

 

Повече информация
Брой участници: 1
Продължителност: 1 ден
Валидност: 6 м.
целогодишно
София
Жени, Мъже, Двойки, Групи, 55
Личностно развитие, Уроци, За мъж, За жена

Плати с карта, наложен платеж или банков превод. Вземи на място от офис (Бачо Киро 5А) с предварителна уговорка по телефон.