Зарадвай с подарък преживяване

Обучение по ТЕС за самопомощ – първо ниво – ваучер за подарък

Зарадвай с подарък преживяване

Обучение по ТЕС за самопомощ – първо ниво – ваучер за подарък
Чудиш се какво да подариш?
Ваучер на стойност
Ти купуваш, той избира
150,00 лв.
Купи

Подари или избери за себе си – Обучение по ТЕС за самопомощ - с ваучер Gift Tube Superior 150 лева.

Техниката за емоционална свобода, позната като ТЕС, е е един от най-популярните и достъпни методи на енергийната психология. В основата на ТЕС стои теорията, че всички негативни емоции са причинени от нарушаване на енергийната система на тялото. Прилагайки ТЕС балансът в тази система се възстановява.

Подобно на акупунктурата и акупресурата, при ТЕС се въздейства върху енергийните меридиани в тялото. Чрез потупване с върха на пръстите върху крайните им точки се повлиява енергийната и оздравяваща система на тяло-ум. Емоционалното здраве, професионалният успех и удовлетворението от живота могат да бъдат значително подобрени от балансиране на енергията във вашето тяло.

По време на обучението ще усвоите някои тънкости и ще се научите как ефективно да прилагате TEС в ежедневието си с лекота и увереност.

Обучението е подходящо за всички, които се интересуват от иновативните съвременни методи на Енергийната психология за бързо и ефективно справяне с емоционални и физически травми, изкореняване на зловредни мисловни модели и убеждения, травми, фобии, зависимости, вътрешна неудовлетвореност, заболявания, стрес и за всякакви проблеми, там където нищо друго не работи.

Какво ще научите:

Ще научите какво представлява техниката за емоционална свобода /ТЕС/ и как да я използвате себе си. Техниката обединява най-доброто от източната и западната традиция – бързи резултати с минимално въздействие.

Какво ще усвоите?

Ще усвоите и практикувате основната рецепта на ТЕС и чрез задълбочени, забавни, практически упражнения ще придобиете умения и увереност, от които се нуждаете, за да станете успешен практикуващ. Заедно с това ще имате възможност да решите някои ваши проблеми! Ще усетите реални промени и резултати за себе си още в хода на семинара.

Обучението се води от Бойка Боянова - консултант по Техника за емоционална свобода /ТЕС/ ниво 1 и 2, сертифицирана от Ирена Рельовска – Бартън - единствения преподавател в България обучен лично от Гари Крейк и създател на Българска асоциация за развитие на Енергийната психология /БАРЕП/.

Консултант по Пренареждане на Матрицата обучена и сертифицирана от Карл Доусън – един от 28-те ТЕС-мастъри в света.

 

Ти купуваш - той избира! Получаваш ваучера в красива опаковка, подарък от нас! 

С Gift Tube ваучерите на стойност Basic 50, Popular 75, Medium 100, Classic 125, Superior 150, Premium 200  купуваш ваучер на избрана от теб стойност, а получателят сам избира своя подарък – преживяване от услугите, включени в неговата ценова категория. Той може да доплати или да комбинира услуги от останалите ценови категории. Ето как. 

Чудиш се какво да подариш?
Ваучер на стойност
Ти купуваш, той избира
150,00 лв.
Купи
Повече информация
Брой участници: 1
Продължителност: 1 ден
целогодишно
София
Уроци, Личностно развитие
Здравей!
Избери една от опциите по-долу, за да се свържеш с нас и ще ти отговорим при първа възможност.