Зарадвай с подарък преживяване

Обучение по ТЕС за самопомощ – първо ниво – ваучер за подарък

Зарадвай с подарък преживяване

Обучение по ТЕС за самопомощ – първо ниво – ваучер за подарък

Подари или избери за себе си – Обучение по ТЕС за самопомощ - с ваучер Gift Tube Superior 150 лева.

Техниката за емоционална свобода, позната като ТЕС, е е един от най-популярните и достъпни методи на енергийната психология. В основата на ТЕС стои теорията, че всички негативни емоции са причинени от нарушаване на енергийната система на тялото. Прилагайки ТЕС балансът в тази система се възстановява.

Подобно на акупунктурата и акупресурата, при ТЕС се въздейства върху енергийните меридиани в тялото. Чрез потупване с върха на пръстите върху крайните им точки се повлиява енергийната и оздравяваща система на тяло-ум. Емоционалното здраве, професионалният успех и удовлетворението от живота могат да бъдат значително подобрени от балансиране на енергията във вашето тяло.

По време на обучението ще усвоите някои тънкости и ще се научите как ефективно да прилагате TEС в ежедневието си с лекота и увереност.

Обучението е подходящо за всички, които се интересуват от иновативните съвременни методи на Енергийната психология за бързо и ефективно справяне с емоционални и физически травми, изкореняване на зловредни мисловни модели и убеждения, травми, фобии, зависимости, вътрешна неудовлетвореност, заболявания, стрес и за всякакви проблеми, там където нищо друго не работи.

Какво ще научите:

Ще научите какво представлява техниката за емоционална свобода /ТЕС/ и как да я използвате себе си. Техниката обединява най-доброто от източната и западната традиция – бързи резултати с минимално въздействие.

Какво ще усвоите?

Ще усвоите и практикувате основната рецепта на ТЕС и чрез задълбочени, забавни, практически упражнения ще придобиете умения и увереност, от които се нуждаете, за да станете успешен практикуващ. Заедно с това ще имате възможност да решите някои ваши проблеми! Ще усетите реални промени и резултати за себе си още в хода на семинара.

Обучението се води от Бойка Боянова - консултант по Техника за емоционална свобода /ТЕС/ ниво 1 и 2, сертифицирана от Ирена Рельовска – Бартън - единствения преподавател в България обучен лично от Гари Крейк и създател на Българска асоциация за развитие на Енергийната психология /БАРЕП/.

Консултант по Пренареждане на Матрицата обучена и сертифицирана от Карл Доусън – един от 28-те ТЕС-мастъри в света.

Разгледайте и курса по Големи и Малки Аркани в ТАРО

Ти купуваш - той избира! Получаваш ваучера в красива опаковка, подарък от нас! 

С Gift Tube ваучерите на стойност Basic 50, Popular 75, Medium 100, Classic 125, Superior 150, Premium 200  купуваш ваучер на избрана от теб стойност, а получателят сам избира своя подарък – преживяване от услугите, включени в неговата ценова категория. Той може да доплати или да комбинира услуги от останалите ценови категории. Ето как. 

Повече информация
Брой участници: 1
Продължителност: 1 ден
Валидност: 12 месеца
целогодишно
София
Жени, Мъже, Двойки, Групи, 55
Личностно развитие, Уроци, За мъж, За жена

Разгледай предложения в останалите Gift Tube колекции

Подари ваучер за преживяване на стойност
от 50 до 200 лева. Ти купуваш. Той/тя избира - Как работи

Тематичен ваучер
Как работи

Вземи ваучер за конкретно
преживяване - Как работи