Зарадвай с подарък преживяване

По пътя на траките - офроуд сафари до Велинград - преживяване

Зарадвай с подарък преживяване

По пътя на траките - офроуд сафари до Велинград - преживяване
Чудиш се какво да подариш?
Ваучер на стойност
Ти купуваш, той избира
200,00 лв.
Купи

Офроуд сафари "По пътя на траките" до Велинград - с ваучер от GiftTube!

Избери да разнообразиш почивката или да изненадаш приятел с вълнуващо преживяване - офроуд с джип на Родопите с руски джип. Маршрутът на "По пътя на траките" стига до 1600 метра надморска висоична до тракийския скален култов комплекс "Светилището на любовта". То е на над 4000 г и със запазени обредни ями, утроба, шарапани, балансиран камък и невероятна гледка.

Ваучерът е за двама и включва:

  • Офроуд сафари за двама
  • Продължителност 3-4 часа
  • Професионален гид

Подготвили сме ти необикновенно офроуд сафари - преживяване в тайнствените дебри на Родопите. Опознай живота на древните траки, населявали нашите земи преди 3500 г. Посети светилищата, на които са правили жертвоприношения към боговете, изживей култа към бог Дионис, опознай бита и вярванията им, чуй магическите песни на Орфей. С тази офроуд разходка ставаш част от древните ритуали и не на последно място, чрез offroad с военна техника – руски джипове, вдигаш адреналина си, всичко това съчетано с изумителната красота на дивата природа.

Предизвикай себе си и си позволи да излезеш от стереотипа на познатите туристически атракции. Потопи се в древното вълшебство на предците. Посети места, на които до този момент обикновен турист не е стъпвал. Неслучайно казват, че Родопите са най-мистичната планина в света, ела с нас и ще усетиш магията на хилядолетната ни история.

Ти купуваш - той избира! Получаваш ваучера в красива опаковка, подарък от нас! 

С Gift Tube ваучерите на стойност Basic 50, Popular 75, Medium 100, Classic 125, Superior 150, Premium 200  купуваш ваучер на избрана от теб стойност, а получателят сам избира своя подарък – преживяване от услугите, включени в неговата ценова категория. Той може да доплати или да комбинира услуги от останалите ценови категории. Ето как. 

Чудиш се какво да подариш?
Ваучер на стойност
Ти купуваш, той избира
200,00 лв.
Купи
Повече информация
Брой участници: 2
Продължителност: 3-4 часа
пролет-лято-есен
Велинград
Адреналин, Туризъм
Здравей!
Избери една от опциите по-долу, за да се свържеш с нас и ще ти отговорим при първа възможност.