Персонализиран подарък за мъж

Кое е важно за един мъж? Отношението, свободата, разнообразието и оригиналната изненада. Имаш всичко това с преживяванията, които ти предлагаме от Gift Tube.

Ваучер за преживяване: Оригиналният подарък за мъж с персонално послание

 За всякакви поводи - рождени дни, юбилеи и празници, търсим начин да изразим любовта или приятелското си отношение към мъжете в нашия живот.

Но как подаръкът да е наистина специален, а не поредният скучен подарък?

В този случай ваучерът за преживяване от Gift Tube e идеален персонализиран подарък за мъж.

Мъжете са склонни да се впускат в нови приключения, затова ваучерът за преживяване от Gift Tube е много подходящ подарък за тях.

Той комбинира вълнуващото преживяване с персонализация с пожелание върху самия ваучер, което дава цялостен завършек и демонстрира нашето лично отношение. Такъв подарък се помни дълго време и се споделя с удоволствие.

Винаги залагайте на преживяване, ако искате да оставите трайна следа и спомен, за който да разказват. Мъжът не само ще се радва на уникалното преживяване, но и ще се почувства специален, тъй като знае, че подаръкът е бил избран специално, за да го направи щастлив.

Ваучерът за преживяване има още една предимство - той предоставя свобода на мъжа да избере кога и къде да изживее преживяването. Той може да го използва в удобно за него време и място. Това го прави едновременно и практичен подарък.

В същото време, ваучерът за преживяване е добра алтернатива на традиционните подаръци, които често се свеждат до материални предмети - дрехи, парфюми и колани всеки има предостатъчно. 

Дори и да са супер нов тренд, материалните подаръци омръзват бързо и догодина едва ли ще ги помним.

А когато подарявате преживяване, отваряте вратата към нови емоции, изживявания, приключения и адреналин, които нямат цена и остават в спомените за дълго време.

ПЕРСОНАЛИЗИРАН ПОДАРЪК ЗА МЪЖ

Защо ваучер за преживяване от Gift Tube е добър избор за персонализиран подарък за мъж?

Искаш да впечатлиш любимия съпруг, приятел, брат или баща? Или търсиш подарък за някого, когото не познаваш толкова добре, но трябва да направиш добро впечатление с избора си?

Във всички тези варианти ваучерът за подарък от Gift Tube е решение, което ти спести време, намалява риска от грешки и ти дава спокойствието, което често ни напуска, когато сме поставени в ситуация на избор.

Ваучерът за преживяване от Gift Tube ти дава стотици възможни варианти за избор. Първото нещо, което трябва да решиш е дали искаш да подариш ваучер законкретно преживяване или да поднесеш ваучер за преживяване на стойност. 

Разбира се, при избора си трябва да се съобразяваш и с бюджета, с който разполагаш и спрямо него да насочиш към едно или друго предложение.

 

Ваучер за конкретно преживяване

Избирайки ваучер за конкретно преживяване вземи предвид какъв е човекът, на когото ще го подариш - на какъв етап от живота е, какъв заряд и настроение носи, за какво мечтае, какво ново хоби би му допаднало и най-вече се постарай да избере такава активност, която ще покаже твоето отношение. 

Gift Tube предлага стотици варианти. Една от най-популярните категории при избор на персонализиран подарък за мъж са екстремните преживявания

Такива са: 

  • дрифт;
  • возене на състезателен джип;
  • каране на багер или трактор;
  • полет с балон;
  • рафтинг;
  • приключение с каяци;
  • скок с бънджи;
  • скок с парашут. 

Разбира се, топ селърите като полетите с балон, вечерята на тъмно, ваучер за уикенд, спа процедури и масажи са си топ селъри независимо дали подаръкът е за мъж или жена.

 

Ваучер за преживяване на стойност - универсалното решение

Ваучерът на стойност може да не изглежда толкова персонализиран подарък, но е така само на „първо четене“. 

Всеки ваучер от Gift Tube, независимо дали e на стойност или за конкретно преживяване се персонализира с името на получателя и пожелание към него.

Поднасяйки своето персонално послание във ваучера ти изразяваш чувствата си, поднасяш идеите, мислите и искрените си пожелания. Така всеки ваучер носи твоя отпечатък, защото добавяш част от себе си, пишейки посланието.

Ваучерът на стойност е предпочитан особено, когато не познаваме добре човека насреща, имаш нужда от бързо, семпло и наистина впечатляващо и запомнящо се решение.

Ако искаш да направиш подаръка си от Gift Tube още по-персонализиран, даваме ти жокер.

В безплатната кутийка„тубус“, в която е ваучерът има място да сложиш някакъв дребен допълнителен подарък. Така изненадата ще е още по-голяма, а отношението още по-лично. 

 

Gift Tube - оригинален персонализиран подарък като корпоративен подарък

Ако си специалист по човешки ресурси или маркетинг мениджър, вероятно част от задълженията ти е и да търсиш подходящи подаръци за служителите, както и варианти за тяхното стимулиране. 

С ваучер на стойност от Gift Tube даваш огромен избор на получателя, а гамата от забавления е такава че предлага разнообразие от активности за хора с различни интереси.

Ваучерите от Gift Tube, както и тубусите могат да бъдат изцяло брандирани с корпоративната идентичност на фирмата.

Така подаръкът става още по-персонализиран. Както ваучерът, така и самата кутийка са маркетингов продукт, който може да носи корпоративно послание и да отразява ценностите на компанията.

 

Замяна и доплащане

Какъвто и ваучер за подарък да избереш от Gift Tube, независимо дали е на стойност или за конкретно преживяване, получателят има възможност да направи замяна.

 

Как става замяната, ако имаме подарен ваучер от Gift Tube?

Замяната на ваучера в платформата на Gift Tube е изключително проста. Избираш нова услуга, купуваш новия ваучер и използваш кода от този ваучер, който имаш като го прилагаш като код за отстъпка.

Ако си избрал по-скъпа услуга от стойността на подарения ти вече ваучер, доплащаш само за остатъка. Избираш начина на плащане, който е най-удобен за теб.

С Gift Tube сбъдваш мечти!

Здравей!
Избери една от опциите по-долу, за да се свържеш с нас и ще ти отговорим при първа възможност.