Зарадвай с подарък преживяване

Струма на МАКС (рафтинг+каньонинг+тролей) - ваучер за подарък

Зарадвай с подарък преживяване

Струма на МАКС (рафтинг+каньонинг+тролей) - ваучер за подарък
Чудиш се какво да подариш?
Ваучер на стойност
Ти купуваш, той избира
100,00 лв.
Купи

Подари ваучер за "Струма на макс" с рафтинг, каньонинг и тролей. Незабравимо преживяване с ваучер от Gift Tube на най-добра цена.

Комбинирай в един ден рафтинг, каньонинг и тролей в Кресна!

Политаш над река Струма, разхождаш се около водопадите и се спускаш по водите на Струма. 

По време на каньонига може да се насладиш на прелитащите лешояди или да се спуснеш по следите на шипобедрените костенурки. Каньонингът е разходка до красивите водопади в района. Не е трудно, подходящо е за хора без опит. Осигурена е екипировка. Стигайки до двата водопада, групата скача, плува и се пече на слънце. Грохотът от падащата вода в тесния каньон е очарователен. 

Спускането по тролея се случва на базата в Кресненското дефиле. Със сухи дрехи и готов за нови емоции, ще полетиш ниско над река Струма. Чувството е невероятно!

Ваучерът за целодневна програма "Струма на макс" включва:

  • Рафтинг по р. Струма с включено оборудване и инструктори
  • Каньониг разходка
  • Тролей над р. Струма
  • Ваучерът важи за един участник

Виж и вариант Струма на макс с каяк вместо с рафтинг.

Услугата се предоставя от Reflip Team.

С Gift Tube сбъдваш мечти!

Описание на активностите:

Рафтинг: Рафтинг по река Струма с включено оборудване и инструктори.

Тролей: Почувствай се супер герой. Тролеят над р. Струма е с дължина 80 метра. Състои се от ролка, окачена на кабел, обикновено изработен от неръждаема стомана, монтиран на склон. Той е проектиран така, че да позволява на човек да се придвижва от единия до другия край на кабела, като се държи за свободно движещата се ролка. 

Каньонинг:  Каньонингът е разходка сред природата, но със скачане, плуване и слънце! Той започва със среща на рафтинг базата на Кресненското ханче, където осигуряваме пълната екипировка – неопрен, неопренови обувки, каска, яке, жилетка. Каньонинг на Шейтан дере, Влахи или Платанова гора е още едно приключение, с което да разнообразите вашата екскурзия в района на Струма. Ще се насочим към двата водопада в средата на каньона. Ще прекосим реката няколко пъти и ще стигнем до поляна. След нея каньонът се затваря и ще навлизаме навътре само по поречието на реката. Когато стигнем двата водопада, ще скачаме, ще плуваме и ще се печем на слънце. Транспорт до каньона от базата ни в Кресненското дефиле.

 

Ти купуваш - той избира! Получаваш ваучера в красива опаковка, подарък от нас! 

С Gift Tube ваучерите на стойност Basic 50, Popular 75, Medium 100, Classic 125, Superior 150, Premium 200  купуваш ваучер на избрана от теб стойност, а получателят сам избира своя подарък – преживяване от услугите, включени в неговата ценова категория. Той може да доплати или да комбинира услуги от останалите ценови категории. Ето как. 

Чудиш се какво да подариш?
Ваучер на стойност
Ти купуваш, той избира
100,00 лв.
Купи
Повече информация
Брой участници: 1
Продължителност: 1 ден
пролет, лято, есен
Кресненско дефиле
Адреналин
Здравей!
Избери една от опциите по-долу, за да се свържеш с нас и ще ти отговорим при първа възможност.