Зарадвай с подарък преживяване

Радиочестотен лифтинг на крака, корем и паласки - ваучер за козметична процедура

Зарадвай с подарък преживяване

Радиочестотен лифтинг на крака, корем и паласки - ваучер за козметична процедура
Чудиш се какво да подариш?
Ваучер на стойност
Ти купуваш, той избира
125,00 лв.
Купи

Радиочестотен лифтинг на крака, корем и паласки с ваучер от Gift Tube!

Избери RF лифтинг на крака, корем и паласки, за да подобриш състоянието на кожата на тялото!

Процедурата се използва в естетичната практика, тъй като дава свобода за избирателно прилагане в дълбоката дерма от повърхността на кожата, така че да може да се бори с целулита, да стимулира производството на колаген и еластин и да постига лифтинг ефект върху кожата.

Какво включва ваучерът:

  • RF лифтинг на крака, корем и паласки
  • Продължителност - 30 мин.

Ако сте получили подарък GIFT TUBE MEDIUM 125 и това е процедурата, от която имате нужда, изберете и се радвайте на резултатите. Подходящо за жени и мъже!

RF генерира електрическо поле, което се променя от положително до отрицателно. Този процес води до ротационно движение на молекулите и генерира топлина. Уредът ползва радиочестота, която може да предизвика силен резонанс на водните молекули и от въртенето да предизвика топлина. Това предизвиква покачване на температурата, тъй като организмът изпраща кръвта към третирания участък.

Притокът на кръв носи повече кислород. По този начин се загряват колагеновите фибропласти между мастните клетки. Целта е постепенно постигане на дълбоко преструктуриране на колагена, включително създаване на нови колагенови влакна, които подобряват състоянието на кожата.

Броят на необходимите сесии за оптимален резултат е променлив и зависи от състоянието на всеки пациент, но се счита, че е необходимо между 8-12 терапии. Препоръчва се да се избягва излагането на слънце и солариум 2 дни след процедурата.

Услугата се предоставя от The Beauty LAB.

Ти купуваш - той избира! Получаваш ваучера в красива опаковка, подарък от нас! 

С Gift Tube ваучерите на стойност Basic 50, Popular 75, Medium 100, Classic 125, Superior 150, Premium 200  купуваш ваучер на избрана от теб стойност, а получателят сам избира своя подарък – преживяване от услугите, включени в неговата ценова категория. Той може да доплати или да комбинира услуги от останалите ценови категории. Ето как. 

Чудиш се какво да подариш?
Ваучер на стойност
Ти купуваш, той избира
125,00 лв.
Купи
Повече информация
Брой участници: 1
Продължителност: 30 минути
целогодишно
София
Красота
Здравей!
Избери една от опциите по-долу, за да се свържеш с нас и ще ти отговорим при първа възможност.