Зарадвай с подарък преживяване

Рафтинг по Струма - екстремен подарък

Зарадвай с подарък преживяване

Рафтинг по Струма - екстремен подарък
Чудиш се какво да подариш?
Ваучер на стойност
Ти купуваш, той избира
75,00 лв.
Купи

Избери рафтинг по Струма - екстремно преживяване с ваучер от Gift Tube.

Тази услуга е част от колекция Gift Tube Popular 75 лв. Купувайки ваучер на стойност, получателят може да избере това или всяко друго преживяване от колекцията.

Искаш да се забавляваяш с приятели, колеги или семейството - отиди на рафтинг по Струма и ти гарантираме, че ще си искараш страхотно!

Това е приключение, което може малко да те понамокри, но ще остане в спомените ти дълго. Организирай си страхотен уикенд с приятели или колеги.

Какво включва ваучерът:

  • Рафтинг преживяване за един участник
  • Пълна екипировка: рафтинг лодки, спасителни жилетки, неопрени (сухи!), якета, каски, гребла, боти (обувки за вода). Екипировката е по размери за всички.
  • Трансферът от финала до базата се извършва веднага след спускането без излишни трансфери и изчакване.
  • Професионални инструктори, лицензирани към Международната рафтинг федерация
  • Продължителност - 2 часа

Организация:

Рафтинг по Струма се организира всеки делничен ден след запитване и може да е за час по желание. През почивните дни спусканията по река Струма се провеждат във фиксирани часове. Графикът на спусканията е следният:

• 10:00ч. първо спускане • 13:00ч. второ спускане • 16:00ч. трето спускане

Рафтинг спускането трае около 2 часа, от които 1 час и 30 минути са престой във водата. Трасето започва директно от базата на доставчика на услугата, а връщането се осъществява с микробуси, които чакат лодките на края му.

 

Защо да изберете рафтинг по Струма?

Пълноводието на река Струма я прави най-подходящата река за рафтинг в България. Реката предоставя забавление за всички. В началото на рафтинг сезона, ранната пролет, когато снегът се топи, тя гарантира много адреналин за по-смелите, а през лятото и есента предоставя спиращи дъха гледки в сърцето на уникалното Кресненско дефиле.

Трудност на трасето за рафтинг по Струма

Рафтингът се провежда в Кресненското дефиле, като самият рафтинг маршрут е с обща дължина 12 км. – възможно най-оптималното трасе, което минава през най-красивите бързеи.
Основното трасе е категория клас 3 по Международната шестобална скала на трудност на IRF;

Освен това има и леко трасе клас 2 по Международната шестобална скала на трудност, което се прави при високо ниво на водата или по специална заявка.

При избора на трасе безопасността ни е приоритет.

За кого е подходяща програмата?

Рафтинг програмата е подходяща както за начинаещи, така и за такива, които вече имат опит с гребането – ще се радваме да ни информирате за вашия предишен опит при записване. През летните месеци – обикновено от средата на юли, можете да се възползвате от програмата ни за Семеен Рафтинг. Рафтингът като активност може страхотно да се комбинира с празнични поводи като рожден ден, ергенско или моминско парти, дипломиране, а защо не и за вашата сватба? 

 

Ти купуваш - той избира! Получаваш ваучера в красива опаковка, подарък от нас! 

С Gift Tube ваучерите на стойност Basic 50, Popular 75, Medium 100, Classic 125, Superior 150, Premium 200  купуваш ваучер на избрана от теб стойност, а получателят сам избира своя подарък – преживяване от услугите, включени в неговата ценова категория. Той може да доплати или да комбинира услуги от останалите ценови категории. Ето как. 

Чудиш се какво да подариш?
Ваучер на стойност
Ти купуваш, той избира
75,00 лв.
Купи
Повече информация
Брой участници: 1
Продължителност: 2 часа
април - ноември
Кресненско дефиле
Адреналин, Спорт и здраве
Здравей!
Избери една от опциите по-долу, за да се свържеш с нас и ще ти отговорим при първа възможност.