Зарадвай с подарък преживяване

Рефлексотерапия на ходила - ваучер за масаж

Зарадвай с подарък преживяване

Рефлексотерапия на ходила - ваучер за масаж
Чудиш се какво да подариш?
Ваучер на стойност
Ти купуваш, той избира
50,00 лв.
Купи

Почувствай се нов човек с рефлексотерапия на ходила с ваучер от Gift Tube.

Поглези се с масаж на ходилата, който ще ти помогне да изправиш стойката и да се почувстваш като нов човек.

Какво включва ваучерът:

  • Масаж - рефлексотерапия на ходила 
  • Продължителност - 20 мин.

Рефлексотерапия на ходила е древната китайска практика добре позната oт векове в цял свят. Рефлексологията, наричана още рефлексотерапия или зонова терапия разделя човешкото тяло на десет вертикални зони, подобно на меридианите.

Според китайската медицина в рамките на всяка зона попадат определени органи, системи и мускулни групи, които се свързват с централната нервна система посредством точки в областта на стъпалата, ръцете и ушите.

Точков масаж – Точковият масаж се базира на биологично активни точки в тялото, практикувал се е и продължава да се използва и към момента в много страни. В Китай преди 6000 години е създадена система, която да избавя от болките, състояща се от две допълващи се части: акупунктура и акупресура.

Акупунктурата – иглотерапията се явява един от малкото ефективни методи за лекуване, които се използват в целия свят.

Акупресурата или точковият масаж е натискане на акупунктурните точки с палци. Целта на акупресурата е да поддържа равновесие в жизнената енергия и възобновяване на естественото й течение, когато то е нарушено.

Услугата се предоставя от Спа Деметра

Още за това какво е рефлексотерпия на ходила:

Рефлексотерапия е картографиране на отраженията на всички органи върху стъпалата и дланите. Защото определени участъци на дланите и стъпалата са енергийно свързани с други участъци на тялото. И както се нуждаем от географска карта, за да определим накъде да се движим, така и се нуждаем от карта на рефлексните точки по краката и дланите, за да стимуираме точките, които искаме.

Рефлексотерапия е въздействие чрез оказване на натиск върху определени участъци на стъпалата и дланите, които стимулират свързаните с тях органи.
Болезнените зони обикновено са свързани с органи с бавна функция. Тези болезнени зони изискват по-продължително въздействие. Рефлексните зони може да са болезнени, защото в дадения момент в организма са налице натрупани токсини, които включват отпадъчни продукти от клетъчната обмяна, пикочна киселина, пестициди и други химикали, които тялото не може да изхвърли. Токсичните отпадъци се натрупват вътре в организма. Когато заседнат в определени рефлекторни зони пречат на енергийния поток към останалите органи. Заради гравитацията по-тежките отпадъчни вещества в телата ни се утаяват в края на нервните окончания по ходилата (в стъпалата ни има 30 хил. нервни окончания). Тези области често се превръщат в депа за отлагания (боклуци).

Ти купуваш - той избира! Получаваш ваучера в красива опаковка, подарък от нас! 

С Gift Tube ваучерите на стойност Basic 50, Popular 75, Medium 100, Classic 125, Superior 150, Premium 200  купуваш ваучер на избрана от теб стойност, а получателят сам избира своя подарък – преживяване от услугите, включени в неговата ценова категория. Той може да доплати или да комбинира услуги от останалите ценови категории. Ето как. 

Чудиш се какво да подариш?
Ваучер на стойност
Ти купуваш, той избира
50,00 лв.
Купи
Повече информация
Брой участници: 1
Продължителност: 20 мин
целогодишно
София
Масажи и СПА пакети
Здравей!
Избери една от опциите по-долу, за да се свържеш с нас и ще ти отговорим при първа възможност.