Зарадвай с подарък преживяване

Селектиран бленд СИЛА - Сет от чисти планински билки и чаен аксесоар

Зарадвай с подарък преживяване

Селектиран бленд СИЛА - Сет от чисти планински билки и чаен аксесоар
Чудиш се какво да подариш?
Ваучер на стойност
Ти купуваш, той избира
50,00 лв.
Купи

Билков бленд СИЛА

Билков бленд СИЛА на Хеба Балкани ревитализира тялото и стимулира духа за ежедневни победи!

Запазва високи нива на енергия, освежава и поддържа активността през целия ден. Има тонизиращо, укрепващо и антианемично действие. Антиоксидантен ефект. Подкрепя силата при мъжете и хормоналния баланс при дамите. Регулира кръвното налягане. Подпомага имунната система, има антивирусно и антибактериално действие.  

Съдържание: пирински чай-бабини зъби – семе резене – жълт кантарион – лист стевия.

За динамичните, но здравословно ориентирани хора билков бленд СИЛА е идеалният избор. Той е точно за онези, които искат да поддържат висока активност като стимулират тялото и ума си само по естествен начин. Подходящ е както за млади професионалисти, така и за по-улегнали хора, търсещи чиста природна сила в динамиката на работната среда.

Полезен за възрастни и деца, Билков бленд ЗДРАВЕ е чудесен избор и за семейна употреба.

1 супена лъжица на 300 мл. вода е достатъчна за постигане на интензивен вкус. Необходимото време за запарка е до 10 минути. 

Избираш изискан чаен аксесоар, защото все пак живеем тук и сега, а не само в спомените!

  • 2 бр. чаени чаши
  • 1 бр. оребрен чайник

Билков бленд СИЛА – чисти планински билки от Пирин, Стара планина, Задбалкански котловини.

Усещали сте енергията на планината… Тя предизвиква у нас онова чувство за сила и решителност, за онази доза енергия, която ни „вдига“ и изостря сетивата. Мотивира ни за действие и дълги преходи – независимо дали като път или като амбиция да постигаме целите си.

Вкусът на ежедневните победи!

Плътният, с едва забележими кисели ни нишки, вкус на пиринския чай естествено облагородява горчивите и властни нотки на бабините зъби, известни като най-мъжката билка за мощ. Суровата сила на двете билки е овладяна от мекия вкус на семето резене (див копър) и естествената сладост на стевията. Жълтият кантарион добавя още малко тръпчив характер на билков бленд СИЛА, за да поддържа сетивата изострени и готови за предизвикателства.   

Съдържанието на този решителен бленд е истинска илюстрация на овладяната сила!

Пиринският чай, известен още като мурсалски и алиботушки, съдържа повече от 22 вида флавоноиди и редица важни за правилното функциониране на тялото микроелементи - желязомедселенцинккалиикалций, натрий, магнезий. Действа антибактериално, противомикробно и антиоксидантно. Подкрепя превенцията на ракови заболявания, регулира нивата на желязото заради съдържанието на витамин В1 и от столетия е известен като билка за полова мощ. В Билков бленд СИЛА пиринският чай има равностоен партньор – бабините зъби. Заради съдържащите се в тях cтepoидни caпoнини, aлĸaлoиди, флaвoнoиди, глиĸoзoди и pyтин, те пoдпoмaгaт пo ecтecтвeн път cинтeзa нa тecтocтepoн пpи мъжeтe. Действат добре и на дамите, регулирайки хормоналния баланс. Отличнo пpиpoднo cpeдcтвo са зa пpoчиcтвaнe нa xoлecтepoлoвитe плaĸи. Семето резене (див копър) дава още стойност на бленда като носител ва витамин С и селен, което го прави мощен антиоксидант и имуностимулант - производител на Т-клетки. Стевията регулира нивата на кръвната захарЖълтият кантарион действа противовъзпалително, противомикробно, тонизира нервната система, засилва сърдечната дейност и има меко антидепресивно действие.

 

Блендове Хеба Балкани са създадени от селектирани български билки, които от хиляди години са използвани за лечение и за подкрепа на здравето на хората с местен генотип. Помагат за постепенното изграждане на имунитет и регулират естествените процеси в организма.

Билките на Хеба Балкани са подбрани от екологично чисти райони на Стара планина, Задбалканските котловини, Родопите и Пирин. Сред тях има и диви (брани щадящо), и култивирани (натурално отглеждани). Едро нарязани за максимално запазване целостта на цветовете, листата, плодовете, семената.

Билковите блендове на Хеба Балкани не са лекарствено средство и не са предназначени за самолечение и подмяна на добрите медицински практики. Бъдете внимателни при едновременен прием на билки и лекарства, особено при тежки и системни заболявания, и информирайте лекаря си за това.

 

Ти купуваш - той избира! Получаваш ваучера в красива опаковка, подарък от нас! 

С Gift Tube ваучерите на стойност Basic 50, Popular 75, Medium 100, Classic 125, Superior 150, Premium 200  купуваш ваучер на избрана от теб стойност, а получателят сам избира своя подарък – преживяване от услугите, включени в неговата ценова категория. Той може да доплати или да комбинира услуги от останалите ценови категории. Ето как. 

Чудиш се какво да подариш?
Ваучер на стойност
Ти купуваш, той избира
50,00 лв.
Купи
Повече информация
целогодишно
В цялата страна
Продукти
Здравей!
Избери една от опциите по-долу, за да се свържеш с нас и ще ти отговорим при първа възможност.