Зарадвай с подарък преживяване

Бленд СПОКОЙСТВИЕ - Сет от чисти планински билки и чаен аксесоар

Зарадвай с подарък преживяване

Бленд СПОКОЙСТВИЕ - Сет от чисти планински билки и чаен аксесоар
Чудиш се какво да подариш?
Ваучер на стойност
Ти купуваш, той избира
50,00 лв.
Купи

Билков бленд СПОКОЙСТВИЕ

Билков бленд СПОКОЙСТВИЕ е аристократът на колекцията, а даровете му са баланс, увереност, усещане за вътрешен мир и изтънчено удоволствие. 

Грижи се за спокойствието и емоционалния баланс. Благоприятства нервните процеси. Действа успокояващо и редуцира напрежението. Отпуска нервната система, намалява тревожността и безпокойството. Създава чувство на пълноценност.

Съдържание: мента – маточина – босилек – лимонова трева – роза – лист стевия.

Билков бленд СПОКОЙСТВИЕ е за динамичните и отговорни към емоциите си хора. Дава естествено решение на онези, които ценят здравословните и чисти продукти и не искат да губят връзката с природата - най-добрият терапевт при напрежение и стрес. Дава пауза в напрегнатия работен ритъм и внася спокойствие и хармония. Подходящ е както за млади професионалисти, така и за по-улегнали хора, търсещи естествени решения за поддържане на добро здраве в офиса.

1 супена лъжица на 300 мл. вода е достатъчна за постигане на интензивен вкус. Необходимото време за запарка е до 10 минути. 

Изберете между:

  • Стилно изчистен чайник
  • Елегантно оребрен чайник
  • 2 бр. чаши

Билков бленд СПОКОЙСТВИЕ – чисти планински билки от Стара планина, Задбалкански котловини, Родопи.

Помните ли упояващия мирис горска поляна? Понякога е нужен само едни миг спокойствие, един момент на превключване, в който да изчистим ума и освободим тялото и след това да продължим. Кратка спирка преди следващата задача или прелюдия към заслужено отпускане в края на деня – това ни гарантира Билков бленд СПОКОЙСТВИЕ.

Какъв е вкусът на баланса и ефирната наслада?

Интензивната мента предизвиква небцето с острота и ни вади рязко от състоянието на стрес. Нежната маточина приглушава категоричността й с лек лимонов привкус и прави преходът към успокояването по-плавен. Заедно и поотделно двете билки казват на сетивата – „време е да излезете от напрежението“. Тази ароматна комбинация е допълнена от „царската билка“ босилек и нейният специфичен вкус. Истинска наслада за небцето добавят лимоновата трева със своя сладко-кисел вкус и листенцата на царицата-роза – с ненатрапчива тръпчивост. Царствената комбинация на Билков бленд СПОКОЙСТВИЕ придобива естествена сладост благодарение на листенцата стевия.   

Съставът на този аристократичен бленд го прави добър персонален терапевт при стрес и умора.

Ментата съдържа витамини А, В, С, фолиева киселина, флавоноиди, микроелементи, желязо, цинк, манган, мед и макроелементи, както и натрий, калций и калий, магнезий, фосфор. В нея има и диетични фибри, наситени мастни киселини, етерични масла, които подпомагат отслабването. Но голямата и специализация е в помощ при при състояния на безпокойство и силни нива на стрес в организма. Тук в действие е и маточината – безценна билка за облекчаване на стрес и напрежение. Това свойство се дължи на химичния й състав, които включва етерични масла, флавоноиди и фенолни киселини и особено на розмариновата киселина. Босилекът успешно подсилва тази комбинация като намалява хормона на стреса. Лимоновата трева и листенцата роза също са признати за натурални релаксанти и чистачи на стрес заради състава си. Двете билки освен по-добра работа на мозъка, гарантират и естествен детокс. Стевията освен сладост, прибавя и по-добра регулация на обмена на веществата.

 

Блендове Хеба Балкани са създадени от селектирани български билки, които от хиляди години са използвани за лечение и за подкрепа на здравето на хората с местен генотип. Помагат за постепенното изграждане на имунитет и регулират естествените процеси в организма.

Билките на Хеба Балкани са подбрани от екологично чисти райони на Стара планина, Задбалканските котловини, Родопите и Пирин. Сред тях има и диви (брани щадящо), и култивирани (натурално отглеждани). Едро нарязани за максимално запазване целостта на цветовете, листата, плодовете, семената.

Билковите блендове на Хеба Балкани не са лекарствено средство и не са предназначени за самолечение и подмяна на добрите медицински практики. Бъдете внимателни при едновременен прием на билки и лекарства, особено при тежки и системни заболявания, и информирайте лекаря си за това.

 

Ти купуваш - той избира! Получаваш ваучера в красива опаковка, подарък от нас! 

С Gift Tube ваучерите на стойност Basic 50, Popular 75, Medium 100, Classic 125, Superior 150, Premium 200  купуваш ваучер на избрана от теб стойност, а получателят сам избира своя подарък – преживяване от услугите, включени в неговата ценова категория. Той може да доплати или да комбинира услуги от останалите ценови категории. Ето как. 

Чудиш се какво да подариш?
Ваучер на стойност
Ти купуваш, той избира
50,00 лв.
Купи
Повече информация
целогодишно
В цялата страна
Продукти
Здравей!
Избери една от опциите по-долу, за да се свържеш с нас и ще ти отговорим при първа възможност.