Зарадвай с подарък преживяване

Селектиран бленд ЗДРАВЕ - Сет от чисти планински билки и чаен аксесоар

Зарадвай с подарък преживяване

Селектиран бленд ЗДРАВЕ - Сет от чисти планински билки и чаен аксесоар
Чудиш се какво да подариш?
Ваучер на стойност
Ти купуваш, той избира
50,00 лв.
Купи

Билков бленд ЗДРАВЕ

Билков бленд ЗДРАВЕ на Хеба Балкани ще се погрижи за тялото ви, но ще ревитализира и духа ви с безценни минути на "бягство" в планината!

Поддържа имунитета и подкрепя организма при обичайни  неразположения – настинка, хрема, възпаление на горните дихателни пътища и други възпалителни процеси. Подпомага естествените съпротивителни сили и се грижи за дихателната и за храносмилателната системи. 

Съдържание: цвят и стрък мащерка – плод и люспа шипка – лист стевия - цвят лайка - цвят бъз – борови връхчета - корен и стъбло ехинацея – лист босилек - плод анасон. 

За заетите и здравословно ориентирани хора билков бленд ЗДРАВЕ е идеалният избор. Той е перфектен за онези, които ценят баланса между динамичния градски живот и нуждата от спокойствие и хармония. Подходящ е както за млади професионалисти, така и за по-улегнали хора, търсещи естествени решения за поддържане на добро здраве в офиса.

Полезен за възрастни и деца, Билков бленд ЗДРАВЕ е чудесен избор и за семейна употреба.

1 супена лъжица на 300 мл. вода е достатъчна за постигане на интензивен вкус. Необходимото време за запарка е до 10 минути. 

Избери изискан чаен аксесоар, защото все пак живеем тук и сега, а не само в спомените!

  • 2 бр. чаени чаши или
  • 1 бр. оребрен чайник или
  • 1 бр. изчистен чайник

 

Билков бленд ЗДРАВЕ - чисти планински билки от Стара Планина, Родопи, Пирин.

Как мирише гората? Извикайте в съзнанието си аромата на онзи, толкова естествено ароматен  чай от горски билки… Върнете онази наслада за небцето, усетило дълбокия вкус на истинското, спомнете си как топлината се разлива по тялото, а умът прескача там, където са силата, чистотата и енергията на природата…

Не помните кога за последен път пихте истински планински чай?

Билков бленд ЗДРАВЕ ще ви припомни! В него доминира упойващия аромат на мащеркаИнтензивните вкусови нотки на тази билка-душа на планината, са балансирани от леко киселите нотки на шипкатаНебцето ви ще усети още и дъха на смола от боровите връхчета и естествената сладост на стевиятакоято приглушава леката горчивина на лайкатаЦветът от бъз балансира тръпчивия вкус на ехинацеятаа  листът босилек, заедно с анасона придават завършват плътния вкус на билков бленд ЗДРАВЕ.

Съдържанието на този „вкусен" бленд е истински щит за имунитета!

Витамините A, B, C, E, K, както и различни видове минерали: мед, фибри, желязо и манган са приноса на мащерката. Наистина високите нива на витамин C обаче дължим на шипката – плюс концентрация на полифеноли и витамини А и Е. Съединенията в етеричното масло на лайката са природното чудо с изключителен антибактериален и противовъзпалителен ефект. Стевията регулира нивата на кръвната захар в организма и идеален заместител на захарта за диабетици или хора на режим с намален прием на въглехидрати. Цветът от бял бъз добавя още антиоксидантна защита срещу оксидиране и увреждане на клетките. Приносът на боровите връхчета са голямо количество етерични масла, витамини В1, В2, С, К, Р и Е  и силно имуномодулиращо и оксидиращо клетките свойство, което им помага да „избягват“ вирусите. Ехинацеята в състава на бленда увеличава силните му антибактериални и противовирусни свойства и добявя още желязо, йод, калий, калций, магнезий и селен, както и витамини А, С и Е. Желязо, фолиева киселина, калий, цинк, мед, етерично масло, камфор, витамини В и С са само част от от невероятния химичен състав на царската билка босилекАнасонът, богат на антиоксиданти, известен с отлични противогъбични и антибактериални свойства, прибавя още защитна мощ на билков бленд ЗДРАВЕ.

 

Блендове Хеба Балкани са създадени от селектирани български билки, които от хиляди години са използвани за лечение и за подкрепа на здравето на хората с местен генотип. Помагат за постепенното изграждане на имунитет и регулират естествените процеси в организма.

Билките на Хеба Балкани са подбрани от екологично чисти райони на Стара планина, Задбалканските котловини, Родопите и Пирин. Сред тях има и диви (брани щадящо), и култивирани (натурално отглеждани). Едро нарязани за максимално запазване целостта на цветовете, листата, плодовете, семената.

Билковите блендове на Хеба Балкани не са лекарствено средство и не са предназначени за самолечение и подмяна на добрите медицински практики. Бъдете внимателни при едновременен прием на билки и лекарства, особено при тежки и системни заболявания, и информирайте лекаря си за това.

Ти купуваш - той избира! Получаваш ваучера в красива опаковка, подарък от нас! 

С Gift Tube ваучерите на стойност Basic 50, Popular 75, Medium 100, Classic 125, Superior 150, Premium 200  купуваш ваучер на избрана от теб стойност, а получателят сам избира своя подарък – преживяване от услугите, включени в неговата ценова категория. Той може да доплати или да комбинира услуги от останалите ценови категории. Ето как. 

Чудиш се какво да подариш?
Ваучер на стойност
Ти купуваш, той избира
50,00 лв.
Купи
Повече информация
целогодишно
В цялата страна
Продукти
Здравей!
Избери една от опциите по-долу, за да се свържеш с нас и ще ти отговорим при първа възможност.