Зарадвай с подарък преживяване

Стаята на детството - семейна игра в ескейп стая Eй Там - ваучер за преживяване

Зарадвай с подарък преживяване

Стаята на детството - семейна игра в ескейп стая Eй Там - ваучер за преживяване
Чудиш се какво да подариш?
Ваучер на стойност
Ти купуваш, той избира
100,00 лв.
Купи

Семейна отборна игра в ескейп стая с ваучер от Gift Tube!

Избери отборно приключение за цялото семейство и заедно изживейте детството отново с ескейп игра  "Стаята на Детството".

Ако твоето семейство е сплотено и приключенски настроено, обичате предизвикателствата и създаването на прекрасни спомени, семейната ескейп игра "Стаята на Детството", предоставена от Escape room Ей Там е чудесен начин да запретнете ръкави и да се забавлявате заедно и от сърце!

Очаква ви отборна игра, в която всеки участник, голям или малък, ще бъде безценен съотборник в надпреварата със загадките от детството и намирането на изхода от стаята. Различната възраст на членовете от семейството е най-голямо предимство и единствен шанс за победа в играта! А на финала организаторите ще съберат усмивките и емоциите от преживяното, за да ги рамкират в чудесен портретен спомен.

Хайде да играем!

Какво включва ваучерът:

  • Игра в ескейп стая за трима участници
  • Продължителност 60 мин.
За ескейп стаята:
 

"Стаята на Детството" е отборно приключение, което ще постави на изпитание всичките ви сетива и ще ви превърне в основни фигури във възнуващо предизвикателство, изпълнено с логически загадки, неочаквани обрати и вкус на детство.

Играта протича в специално организирано и декорирано пространство, в което вашият отбор ще бъде „заключен“ и потопен в автентичната атмосфера на детските ви спомени. Ще се върнете назад във времето на безгрижни игри и приказни преживявания в Стаята, в която часовниците са спрели, а игрите замръзнали и единствено вие избирате следващия ход и предопределяте развитието и развръзката на играта.

Имате 60 минути на разположение да разгадаете всички загадки, да подредите логическия пъзел , да откриете изхода на детството и да го напуснете... този път завинаги!

Играчите са:

Твоето семейство, такова каквото е!

Ти купуваш - той избира! Получаваш ваучера в красива опаковка, подарък от нас! 

С Gift Tube ваучерите на стойност Basic 50, Popular 75, Medium 100, Classic 125, Superior 150, Premium 200  купуваш ваучер на избрана от теб стойност, а получателят сам избира своя подарък – преживяване от услугите, включени в неговата ценова категория. Той може да доплати или да комбинира услуги от останалите ценови категории. Ето как. 

Чудиш се какво да подариш?
Ваучер на стойност
Ти купуваш, той избира
100,00 лв.
Купи
Повече информация
Брой участници: 3
Продължителност: 1 час
целогодишно
София
Забавления
Здравей!
Избери една от опциите по-долу, за да се свържеш с нас и ще ти отговорим при първа възможност.