Зарадвай с подарък преживяване

Хидратираща терапия за лице - Варна - ваучер за подарък

Зарадвай с подарък преживяване

Хидратираща терапия за лице - Варна - ваучер за подарък
Чудиш се какво да подариш?
Ваучер на стойност
Ти купуваш, той избира
75,00 лв.
Купи

Хидратираща терапия за лице - Варна с ваучер от Gift Tube на най-добра цена!

Нежна грижа и сияйна кожа на лицето с хидратираща терапия!

Съчетавайки дълбокия ефект на морската вода с детоксикиращо действие на микроелементи и морски соли, козметичната терапия Source Marine повишава нивата на хидратация и възвръща блясъка на кожата

Основни стъпки на процедурата:

 1. Въвеждащ масаж
 2. Демакиант за очи и устни
 3. Почистващо мляко
 4. Тонизиращ лосион
 5. Ексфолиант с морски кристали
 6. Енергизиращ спрей
 7. Концентриран серум в ампула
 8. Масажен крем за лице
 9. Масаж
 10. Ултра-хидратираща маска
 11. Пластифицираща/Алгинатна хидратираща маска
 12. Гел-крем за 24-часова хидратация 
 13. Регенериращ и лифтинг крем за областта около очите

Ваучерът за хидратираща терапия за лице включва:

 • Хидратираща терапия за лице за един
 • Продължителност: 60 мин.

Прекрасен подарък за всеки повод на любима жена, приятелка, майка. 

С Gift Tube сбъдваш мечти!

Вижте повече за продуктите:

THALGO е ексклузивна френска линия, безспорен експерт в Морската козметология с повече от 50 години опит в грижата за кожата. THALGO изследва богатствата на океана за да извлече активни съставки с несравними свойства за регенерация, хидратация, подхранване и стимулиране на кожата.

От хилядолетия е известно изключителното въздействие на морските активни елементи за балансиране, ревитализиране и реминерализиране на организма. Още Еврипид е установил, че “морето лекува всички болести”, а в началото на миналия век френският учен проф. Рене Кинтон доказва, че “Морската вода и човешката кръвна плазма имат големи структурни прилики, а следователно и общ произход.

Всеки продукт на THALGO концентрира ефикасността на морските активни съставки и е създаден според най-стриктните изисквания и стандарти за безопасност, за да предложи съвършена, ексклузивна, професионална грижа на всяка жена по света.

Уникален подход към всеки клиент, специално посрещане, точна диагноза на кожата, персонализирани терапии, ексклузивни масажни техники, невероятни консистенции, завладяващи аромати, видими и трайни резултати са в основата на философията на THALGO – символ на професионално съвършенство и ненадминатo изживяване.

Всички козметични терапии на THALGO се изпълняват от специално обучени терапевти по задължителен протокол, който включва няколко последователни стъпки:

 • Насищане с кислород

Специфичен THALGO масаж Ви въвежда в терапията и Ви подканя да се отпуснете. Сетивата Ви са успокоени, а дишането е регулирано. Вие сте релаксирани и кожата е по-възприемчива към козметичните продукти.

“Морското потапяне” е важна стъпка за цялостно почистване на кожата. Свежа и освободена от замърсяванията, кожата е идеално подготвена за основната част козметична терапия.

 • Енергизиране

Енергизиращият спрей, тайната за красота на THALGO, осигурява реминерализиращата сила на морските активни съставки. Впръскан върху кожата, спреят я енергизира и възвръща баланса и естествената й защита.

 • Активна грижа

THALGO има ефикасен и цялостен отговор на всеки проблем на кожата. Последната стъпка от всяка терапия осигурява специфичен подход, съчетан с подходяща мануална техника и приложението на професионална маска.

Ти купуваш - той избира! Получаваш ваучера в красива опаковка, подарък от нас! 

С Gift Tube ваучерите на стойност Basic 50, Popular 75, Medium 100, Classic 125, Superior 150, Premium 200  купуваш ваучер на избрана от теб стойност, а получателят сам избира своя подарък – преживяване от услугите, включени в неговата ценова категория. Той може да доплати или да комбинира услуги от останалите ценови категории. Ето как. 

Чудиш се какво да подариш?
Ваучер на стойност
Ти купуваш, той избира
75,00 лв.
Купи
Повече информация
Брой участници: 1
Продължителност: 60 мин.
целогодишно
Варна
Красота
Здравей!
Избери една от опциите по-долу, за да се свържеш с нас и ще ти отговорим при първа възможност.