Зарадвай с подарък преживяване

3 посещения в Пчелната къща + процедура по избор с подаръчен ваучер

Зарадвай с подарък преживяване

3 посещения в Пчелната къща + процедура по избор с подаръчен ваучер
Чудиш се какво да подариш?
Ваучер на стойност
Ти купуваш, той избира
100,00 лв.
Купи

3 посещения в Пчелната къща + процедура по избор с ваучер от Gift Tube.

Направи по-различен подарък с нов вид терапия за здравословен релакс!

3 посещения в Пчелната къща с процедури по избор! Вземи с ваучер Gift Tube!

Пчелната къща е нов метод за терапия с пчелни продукти. Тя осигурява здравословна почивка и презареждане на организма. Къщата позволява безопасно да се потопим в атмосферата на живото пчелно семейство, да се заредим с енергията на кошера, да дишаме здравословен въздух с аромат на мед, восък, пчелен прашец и прополис. Терапията с кошерен въздух е организирана така, че хората да нямат пряк контакт с пчелите и въпреки това да са заобиколени от тях.

Преживяването включва:

  • 3 посещения в Пчелната къща
  • Процедури по избор - 3 броя

Избираш от 3 вида процедури:

  • Почивка в пчелна стая – услугата е активна само през лятото

Почивката се осъществява в специална стая, в която 2 легла са разположени директно върху кошерите. Мрежата, от която са изработени стените на кошерите и леглата, позволява въздухът от кошера да навлиза в стаята, като същевремнно пчелите не биват притеснявани и нямат контак с хората. Тази процедура предоставя най-цялостен ефект върху здравето. Вдишването на наситения с полезни вещества въздух подсилва имунната система, дезинфекцира дихателните пътища и носи успокоението на аромотерапията. Вибрациите и жуженето на пчелите стабилизират емоционалното състояние.

  • Инхалация с прополис – целогодишно

Прополисът е „ антибиотикът на пчелите”. Приемаш го чрез специален апарат, поставяйки маска и вдишвайки. Той съдържа восък, смоли, полени, етерични масла, механични примеси и танини, флавоноиди, гликозиди, органични киселини, алдехиди, терпени, естери, алкохоли, аминокиселини, въглеводороди, свободни мастни киселини, микроелементи и витамини (А, С, Д, В1, Б2, В6). Всички те имат силни антимикробни свойства и висока противогъбична и противовирусна активност. 

  • Инхалация с кошерен въздух – услугата е активна само през летните месеци

Терапията с кошерен въздух е особено подходяща за хора, които се страхуват от пчели. Чрез специална система, въздухът от кошера стига до дихателната ни система без досег до пчелите. Сядате в удобен стол и поставяте маска на лицето си. Отпускате се, и се наслаждавате на аромата на мед, прополис и етерични масла. Оставяте въздухът обогатен и дезинфекциран в живата лаборатория на пчелите да се влее в тялото ви. При този метод вдишваният въздух е много по-наситен и ароматен в сравнение с почивката в пчелна стая.

Всяка процедура трае между 20 – 40 минути и е изключително приятна и отпускаща.

Услугата се предоставя от Пчелната къща. Разгледай още варианти за посещение. 

           

 

Научете повече за ползите от терапията с кошерен въздух. 

За аромата на кошерния въздух:

Терапията с кошерен въздух е много полезна за хора, страдащи от астма, хипертония и болести на нервната система. Помага да се отървем от депресията и да възвърнем силите си и дори да се чувстваме в лека еуфория. Уханието на пчелния прополис е балсам от треви и смоли. Те действат като антисептици и притежават висока антимикробна активност, подпомагат лечението на дихателните пътища и белите дробове, повишават имунитета, подобряват психоемоционалния баланс, дават лекота и енергичност.

За пчелните вибрации:

Пчелите излъчват вибрации, приличащи на вибрациите на човешкото тяло, при което човек изпитва лекота, прилив на енергия и положителни чувства. Те стабилизират емоционалното състояние, което води до по-здрав сън. Вибрациите са полезни за работата на сърдечния мускул, облекчават болките в гърба, мускулите и ставите. Престоят подобрява циркулацията на кръвта и намалява кръвното налягане.

За биополето на пчелите:

При пърхането и жуженето, пчелите създават около себе си силно биомагнитно поле. То се усеща на около един метър от кошера и влияе много ползотворно на човешкия оранизъм.

Престоят в пчелната стая съчетава няколко ефекта:

  • Ароматерапия – въздухът в стаята е смес от аромата на мед, прополис и множество сезонни билки и цветя.
  • Здравословен въздух - само 10-минутно вдишване е достатъчно, за да бъдат унищожени повечето вредни микроби, бактерии и вируси, намиращи се в дихателната ни система. Въздухът в стаята е обогатен и пречистен в лабораторията на живото пчелно семейство. Там те го йонизират, дезинфекцират и обогатяват с етери, фитонциди и още множество полезни съставки.
  • Вибрация – повечето болести са резултат от липсата на синхрон във вибрациите на отделните органи на тялото. Когато човек се отпусне сред повече от 100 000 вибриращи създания, той поема техния ритъм и всичко влиза в единен ритъм, защото честотата на вибрация на пчелите е същата като тази на човека.
  • Енергийно поле – около всеки пчелин има изключително силно енергийно поле. Всеки пчелар ще ви каже, че дори след 10 часов работен ден се чувства пълен с енергия.
  • Медитация – жуженето на пчелите предизвиква състояние на медитивен транс и задейства нашата собствена сила за самолечение, като ни помага да се отпуснем и освободим от стреса.

Кошерният въздух съдържа съставки, които повишават способността за самолекуване на тялото. Преди да попадне в белите ни дробове, този въздух е бил подложен на щателно пречистване в сложната жива лаборатория на кошера, където е преминал през естествен филтър. Благодарение на обработката на пчелното гнездо с прополис и отделящите се етерични съединения, въздухът в кошера е стерилен и лечебен. Изследвания показват, че след процедурите дишането става по-спокойно, увеличава се поглъщането на кислород, като по този начин се подобрява съставът на кръвта, нормализира се кръвното налягане, повишава се работоспособността на човека. Апитерапията по естествен начин помага да се преодолеят много проблеми и е повече от перфектна за спортисти, деца и възрастни хора. Почивката в пчелните къщи повишава имунитета на организма и оказва противовъзпалително, релаксиращо и тонизиращо действие. Когато имунната система е силна, организмът може да се пребори за подобряване на състоянието на редица автоимунни заболявания на ставите (артрити), щитовидната жлеза, кожата (акне, лупус, псориазис), дихателната система и др.     

Ти купуваш - той избира! Получаваш ваучера в красива опаковка, подарък от нас! 

С Gift Tube ваучерите на стойност Basic 50, Popular 75, Medium 100, Classic 125, Superior 150, Premium 200  купуваш ваучер на избрана от теб стойност, а получателят сам избира своя подарък – преживяване от услугите, включени в неговата ценова категория. Той може да доплати или да комбинира услуги от останалите ценови категории. Ето как. 

Чудиш се какво да подариш?
Ваучер на стойност
Ти купуваш, той избира
100,00 лв.
Купи
Повече информация
Брой участници: 1
Продължителност: 40 минути
лято или целогодишно
Спорт и здраве
Здравей!
Избери една от опциите по-долу, за да се свържеш с нас и ще ти отговорим при първа възможност.