Ваучер за масаж във Варна

Ваучер за масаж във Варна на най-добри цени с ваучер от Gift Tube

Богатият избор от масажи прави подаръчния ваучер за масаж идеален подарък за всеки, който има нужда от релакс, раздвижване на енергията или просто му е време да се поглези. 

С подаръчен ваучер за масаж от Gift Tube даваш възможност на твоите близки и приятели да се насладят на качествени масажи и терапии и във Варна. Подарявайки масаж, подаряваш грижа и мотивация на човека до теб да се откъсне от ежедневието и да посвети време на себе си.

Всеки професионален масажист разбира какво е състоянието на клиента още в първите минути от масажа. Освен това първоначалният разговор е задължителен. Клиентът споделя къде има болка или дали е имал медицински проблеми и/или травми в миналото. 

Силата на натиска при масажите е от особена важност. Както е важно масажът да има лечебен ефект, така също е важно и да не се причинява излишна болка. Балансът между двете се изяснява в разговора между клиента и масажиста, тъй като всеки има различен праг на болката. 

 

Видове масажи във Варна 

Цялостен арома масаж

При този вид масаж се използват етерични масла с различни аромати. Ароматерапията има успокояващ ефект върху нервната система и може да помогне за подобряване на съня, намаляване на тревожността и да повиши настроението.

Различните видове арома масажи са вълшебен начин да се съчетаят благодатните ползи от масажа с лечебните свойства на етеричните масла. Те се използват от хиляди години в ароматерапията за подобряване на физическото и психическото състояние. 

Етеричните масла са концентрирани екстракти от растения, съдържащи множество активни съставки, които имат лечебен ефект върху тялото и ума. Арома масажите могат да бъдат различни в зависимост от състоянието на пациента и целите, които се гонят.

Ето някои от най-популярните видове арома масажи и техните ползи.

ВАУЧЕР ЗА МАСАЖ ВЪВ ВАРНА

Релаксиращ арома масаж

Този вид масаж се изпълнява с успокояващи етерични масла като лавандула, розово дърво, иланг-иланг и др. Той помага за намаляване на стреса, тревожността и нервното напрежение. Релаксиращият арома масаж стимулира чувството на спокойствие и хармония.

 

Оздравителен арома масаж

Този вид масаж използва етерични масла с антибактериални и противовъзпалителни свойства, като чаено дърво, евкалипт, лимон и други. Арома масажът помага за подобряване на имунната система, улеснява дихателните проблеми и спомага за облекчаване на мускулни и ставни болки. 

Този масаж се предпочита, когато пациентът има болки и ги е споделил с масажиста. Тогава ролята на терапевта е да избере подходящо масло, което да даде най-благоприятен ефект.

 

Енергизиращ арома масаж

Този вид масаж използва стимулиращи етерични масла като мента, розмарин, портокал и др. Той помага за повишаване на енергията и бодростта, стимулира ума и подобрява концентрацията

Тези, които имат много натрупана умора и искат да почувстват отново свежи и пълни с енергия, нека изберат този вид масаж и ще се се усетят  като преродени.

 

Антицелулитен арома масаж

Този вид масаж използва масла с детокс свойства като грейпфрут, кедрово дърво и др. Той подпомага изглаждането на кожата и намаляването на целулита, като стимулира кръвообращението и лимфния дренаж. 

Обикновено за постигането на резултат е необходимо да се направи серия от антицелулитни масажи, тъй като лекуването на целулита изисква както подходящ хранителен режим, така и постоянство.

 

Балансиращ арома масаж

Този вид масаж съчетава разнообразни етерични масла, които имат за цел да възстановят баланса в тялото и ума. Той подпомага хармонизирането на емоциите и възстановяването на енергията. Когато сме емоционално претоварени и искаме да успокоим не само тялото, но и ума си, този масаж е най-подходящият за нас.

 

Масаж с вулканички камъни 

Масажът с вулканични камъни е широко разпространен и познат с  името си "hot stone massage". Това е древен вид масаж, чиито корени произлизат от традиционните медицински практики на много култури. Това, към което се стреми практиката на масажа с вулканични камъни, е да ти донесе спокойствие, комфорт и релаксация. 

В основата на процедурата стои използването на топли, но не горещи, базалтови камъни. Произходът на името идва от етиопски език и тъй като базалтът се получава от вулканични изригвания, в буквален превод думата "базален" означава "варен".

Тези специални вулканични скали са известни с плътността и отличната си топлопроводимост.

 

Пакети от няколко масажа

Да подариш ваучер за масаж винаги е практично и може да е универсален подарък. Няма ли да се зарадваш, обаче ако получиш ваучер за пакет от няколко масажа? О – да! И още как. Еднократният масаж винаги действа релаксиращо, но когато направим серия от 6 масажа (по един на седмица) можем да постигнем истински ефект от терапията. 

Ако имаме възпаление, блокажи, възли или силно сковани мускули – необходими са няколко масажа. Когато масажистът опознае състоянието на своя пациент/клиент, той определя и по-прецизно натиска, с който да работи, проблемните зони, върху които трябва да обърне повече внимание. Пакетите от няколко масажа излизат изгодно. Както знаеш с всеки закупен ваучер получаваш и подарък – затова не му мисли.

 

Защо да се доверим на Gift Tube?

Разгледай, избери, подари. 

Gift Tube предоставя възможност да закупиш ваучери за масаж и спа пакети във Варна, които са на достъпни и конкурентни цени. Правим това възможно благодарение на нашите партньори. Работим само с професионалисти. Отлични цени за Варна. Гарантирано високо качество на всяка от спа процедурите и услугите! 

Здравей!
Избери една от опциите по-долу, за да се свържеш с нас и ще ти отговорим при първа възможност.