Офроуд на 2 гуми – ваучер за преживяване

Офроуд на 2 гуми – ваучер за преживяване

Обичаш колоезденето?

Купи ваучер за офроуд

Опознайте България на две гуми!

Вело преживяване сред природата

Купи ваучер за колоездене: Офроуд на две гуми виж ощ

Благодарение на платформата на GiftTube имаш възможност да закупиш ваучер за колоездене. Офроудът на две гуми е изключително забавен и интересен спорт, който те презарежда с положителна емоция. Наслаждавай се на красивата природа докато караш своя велосипед сред природата. 

Сега можеш да зарадваш свой приятел и да споделиш вело преживяването с ваучер за планинско колоездене за двама. Като бонус ти подаряваме и възможност за преход заедно с едно дете, без да заплащаш. Преживяването включва инструктор, вело карта и специално селектирани веломаршрути. Част от ваучерите включват разходки до района на Пампорово – Орфееви скали, Язовира 

Ваучерът за колоездене (офроуд на две гуми) е подходящ и за начинаещи и за двойки. Ако тепърва откривате страстта си към велосипедите, то ние сме ви подготвили и специализирано трасе за начинаещи, с което ще можете да се насладите на първите си километри велопреход. Ако пък нямате подходящ велосипед и екипировка, ние ще се погрижим за това – заедно с ваучера от GiftTube получавате и 17% отстъпка от наем на велосипед и екипировка (заплащат се на място по желание и при липса на такава).

Планинското колоездене е свързано с тръпката да стигнете до върха и след това да се спуснете надолу. Усещането как сърцето ви бие по-бързо, докато се изкачвате по стръмен хълм, балансирането върху тясната рамка на велосипеда, изкачването на първата скалиста част от пътеката сред неопитомената природа.

Ваучерът за колоездене е изключително добра идея за подарък – изненада на семейство, на мъж, жена или дете до 14 години. Подходящ е за ентусиасти, фенове на природата, на преходите, на красивите гледки. 

Планинско колоездене и велопреход – ваучер за преживяване

Планинското колоездене е изключително полезно за човешкото тяло. Много хора му се наслаждават и отделят цял ден във велоразходка и преход. Сега с GiftTube можете да организирате подобно преживяване за себе си, семейство, приятели, роднини или колеги. Добра идея за тиймбилдинг, която истински сплотява екипа. 

В платформата на GiftTube можете да закупите и ваучер за велопреход и дегустация – 5-часов преход, 2 уникални вина по избор от 6 различни предложения. В дегустацията е включена също лека закуска от хапки, вода и беседа. Е, ако сте се чудили какво му липсва на хубавия преход – това е отговорът!

Всички фенове на велосипедите ще потвърдят, че има много причини да се запалите по планинско колоездене. За някои това е приливът на адреналин, докато карате по отдалечена пътека в слънчев ден или дългите разходки с колело с приятели. За други това е вълнението да тестват себе си и да научат колко далеч могат да стигнат от дома си… на две гуми! Изпробвайте и вие това преживяване и усетете вятъра.