Зарадвай с подарък преживяване

ЗДРАВЕ, СИЛА И СПОКОЙСТВИЕ - сет от селектирани блендове планински билки

Зарадвай с подарък преживяване

ЗДРАВЕ, СИЛА И СПОКОЙСТВИЕ - сет от селектирани блендове планински билки
Чудиш се какво да подариш?
Ваучер на стойност
Ти купуваш, той избира
50,00 лв.
Купи

Избери подбрана селекция от планински билки в три бленда - "СИЛА", "ЗДРАВЕ" И "СПОКОЙСТВИЕ"! 

Бленд „СИЛА“ запазва високи нива на енергия, освежава и поддържа активността през целия ден. Има тонизиращо, укрепващо и антианемично действие. Антиоксидантен ефект. Подкрепя силата при мъжете и хормоналния баланс при дамите. Регулира кръвното налягане.

Бленд „СПОКОЙСТВИЕ“  се грижи за спокойствието и емоционалния баланс. Благоприятства нервните процеси. Действа успокояващо и редуцира напрежението. Отпуска нервната система, намалява тревожността и безпокойството. Подкрепя превенцията на депресивни състояния и заболявания, свързани с повишени нива на стрес в организма.

Бленд "ЗДРАВЕ" поддържа имунитета и подкрепя организма при обичайни  неразположения – настинка, хрема, възпаление на горните дихателни пътища и други възпалителни процеси. Подпомага естествените съпротивителни сили и се грижи за дихателната и за храносмилателната системи.

Подари си тези усещания за спокойствие, сила и здраве и се наслади на любимата си напитка!

Начин на приготвяне: 1 супена лъжица с връх се запарва до 10 минути в 250-300 мл. вода.

Количество: 110 гр. Количеството е достатъчно за 30 чаши чай до 300 мл.

Прочети повече за селекцията от специалните блендове на Heba Balkani

Блендове Heba Balkani са създадени от селектирани български билки, които от хиляди години са използвани за лечение и за подкрепа на здравето на хората с местен генотип. Помагат за постепенното изграждане на имунитет и регулират естествените процеси в организма.

Билките на Heba Balkani са подбрани от екологично чисти райони на Стара планина, Задбалканските котловини, Родопите и Пирин. Сред тях има и диви (брани щадящо), и култивирани (натурално отглеждани). Едро нарязани за максимално запазване целостта на цветовете, листата, плодовете, семената.

Билковите блендове Heba Balkani не са лекарствено средство и не са предназначени за самолечение и подмяна на добрите медицински практики. Бъдете внимателни при едновременен прием на билки и лекарства, особено при тежки и системни заболявания, и информирайте лекаря си за това.

Ти купуваш - той избира! Получаваш ваучера в красива опаковка, подарък от нас! 

С Gift Tube ваучерите на стойност Basic 50, Popular 75, Medium 100, Classic 125, Superior 150, Premium 200  купуваш ваучер на избрана от теб стойност, а получателят сам избира своя подарък – преживяване от услугите, включени в неговата ценова категория. Той може да доплати или да комбинира услуги от останалите ценови категории. Ето как. 

Чудиш се какво да подариш?
Ваучер на стойност
Ти купуваш, той избира
50,00 лв.
Купи
Повече информация
целогодишно
В цялата страна
Продукти
Здравей!
Избери една от опциите по-долу, за да се свържеш с нас и ще ти отговорим при първа възможност.