Зарадвай с подарък преживяване

Дегустация на вино за двама - Знакови Мавруди

Зарадвай с подарък преживяване

Дегустация на вино за двама - Знакови Мавруди
Чудиш се какво да подариш?
Ваучер на стойност
Ти купуваш, той избира
75,00 лв.
Купи

Дегустация на вино за двама - Знакови Мавруди с ваучер за преживяване от Gift Tube на най-добра цена!

Дегустацията е едно различно, интригуващо и запомнящо се преживяване, тя е и чудесен начиш да научиш повече за виното. Прекарай време с половинката или приятел в сладки приказки и дегустация на три подбрани вина от сорта Мавруд. За вината в приятна обстановка ще ви разкаже винен експерт WSET Certified.

Какво включва този ваучер за преживяване:

  • Дегустация на три вина от сорта Мавруд
  • Брой участници - двама
  • Продължителност - 45 минути

Мавруд е уникален български червен сорт грозде. Една от теориите за името е свързана с гръцката дума „Мавро“ или черен на български, като това е един от най-старите и ценни сортове грозде по нашите земи. Вината от него са концентрирани и силни с потенциал за отлежаване. В най-честите случай са с високи нива на танин и дълбок плътен цвят, с освежаваща киселинност и се повлиява добре от отлежаване в дъб. Може да се бутилира чисто сортово, като има и много успешни примери за блендиране с международни сортове като Каберне Совиньон и Мерло.

Услугата се предоставя от Apollowine- независим онлайн вино магазин, специализиран винен експерт. Младият екип зад идеята е приел за своя мисия да бъдат доверен източник за всеки винен ентусиаст без значение дали купува вино за себе си или иска да направи подарък. Дават всичко от себе си, за да поддържат най-добрата селекция от високо оценени вина и информация, така че всеки смело и уверено да се наслаждава на виното.

 * Необходимо е да направиш резервация една седмица преди желаната дата на дегустация. При анулиране на резервацията 3 и по-малко дни до датата за дегустация, сумата по ваучера се задържа като неустойка.

Дегустации се провеждат от понеделник до събота, целогодишно и с предварителна резервация.

Локация: гр. София, кв. Св. Троица 

Дегустация на вино за двама е подходящо преживяване, което да споделиш с любимия човек, с приятел или колега.

А ето и хората, които ще те отведат на едно вълнуващо пътуване в света на виното:

Донка Костурска-Николова
Креативна, учтива и не само, дори много повече аналитична, винаги с внимание към детайла и следване на установени принципи, когато организира винени събития, разговаря с клиенти или бизнес партньори.
 
  • WSET Level 3 Certified, London
  • Masters Degree in Marketing, Sofia University

Димитър Николов

Винен професионалист, вдъховяващ лидер, визионер - това е всичко, което описва Митко. Фантастичните концепции, които циркулират във вените му, непрекъснато поддържат неговата страст към виното. 

  • международен съдия на едни от най-големите и престижни световни конкурси за вино - Decanter World Wine Awards, Mundus Vini, The Balkans International Wine Competition
  • преподавател в WSAB ( Wine & Spirits Academy Bulgaria) - първият сертифициран филиал на световно известната WSET ( Wine and Spirits Education Trus) в България
  • винен консултант, байер, сомелиер,

 

Ти купуваш - той избира! Получаваш ваучера в красива опаковка, подарък от нас! 

С Gift Tube ваучерите на стойност Basic 50, Popular 75, Medium 100, Classic 125, Superior 150, Premium 200  купуваш ваучер на избрана от теб стойност, а получателят сам избира своя подарък – преживяване от услугите, включени в неговата ценова категория. Той може да доплати или да комбинира услуги от останалите ценови категории. Ето как. 

Чудиш се какво да подариш?
Ваучер на стойност
Ти купуваш, той избира
75,00 лв.
Купи
Повече информация
Брой участници: 2
Продължителност: 45 минути
целогодишно
София
Забавления
Здравей!
Избери една от опциите по-долу, за да се свържеш с нас и ще ти отговорим при първа възможност.