Дегустация на вино

10 продукта

Настрой низходяща посока


10 продукта

Настрой низходяща посока

Подари на любимите си хора незабравимо пътешествие през вкусове и аромати с нашата специална селекция от внимателно подбрани подаръчни ваучери за винени дегустации

Дегустацията на вино е форма на изкуство, която съчетава сетивното изследване и дълбоко разбиране на сложността на винопроизводството. 

В категорията ни ще откриеш перфектния подарък за любителите и ценителите на виното.

Запознай ги със света на виното, в който всяка бутилка съдържа вечна история за тероара и традициите. От пищните лозя на Европа и Новия свят до обляните от слънцето пейзажи на България - нашата селекция отразява същността на регионите и страстта на винопроизводителите. 

Подари вълнуващо изживяване, потапящо небцето в симфония от вкусове, като предоставиш възможността за близките ти хора да опитат червени или свежи бели вина, а защо не и розе, произведено от червени сортове грозде по технологията за получаване на бяло вино. 

Дегустация на вино

Какво представлява винената дегустация?

Всяко преживяване за дегустация на вино е внимателно разработено, за да осигури цялостно и задълбочено пътуване в света на напитката на боговете. От прочути винарни до бутикови такива, нашата подбрана селекция от преживявания предлага разнообразна гама от региони, сортове грозде и дегустационни техники. 

Получателите на подаръчния ваучер за винена дегустация ще имат възможността да изследват различни стилове вина, да се запознаят с процеса на винопроизводство и да отпият от древни вкусове, вплетени във всяка глътка. Подарявайки ваучер за дегустация на вино, предлагаш не само незабравимо преживяване на получателя, но и възможност за разширяване познанията за различните сортове вино. 

Те също така ще получат възможността да усъвършенстват уменията си за дегустация и да придобият по-дълбока представа за нюансите на всяко вино. Тези преживявания насърчават по-доброто разбиране на винената култура и са чудесен повод да прекараш време с близките ти хора, защото са подходящи и за групи. 

Екипът ни от винени експерти и сомелиери със страст споделят своите знания и любов към виното. Те ще напътстват участниците по време на дегустацията, като предоставят информация за вкусовите профили, винените региони, а също така ще ги запознаят с идейни предложения за съчетаване с подходящите храни. 

Независимо дали става дума за неангажиращо въведение в дегустацията на вино или за задълбочено вникване в конкретен сорт, нашите дегустационни преживявания са подходящи както за начинаещи, така и за по-напреднали.

Дегустация на вино

Особености на подаръка

Категорията ни за "Дегустация на вино" предлага редица варианти на ваучери, които отговарят на различни предпочитания и бюджети. 

Можеш да избереш както въвеждащи сесии, които обхващат основите на дегустацията на вино, така и тематични дегустации, фокусирани върху конкретни региони или сортове грозде или дори ексклузивни VIP преживявания за истински разкош. Освен това можеш да персонализираш ваучера с името на получателя или с красиво послание, като добавиш елемент на лично отношение към твоя подарък.

В Gift Tube се стремим да предоставяме изключителни винени дегустации, които оставят трайно впечатление и спомени. Сътрудничим си с реномирани винарни, лозя и сомелиери, за да гарантираме, че всяка дегустация се провежда на професионално и същевременно достъпно ниво. Можеш да зарадваш близките ти хора с подаръчни ваучери за винени дегустации в ресторант или още по-автентично – във винарната на домакините.

Особено горди сме и с ваучерите ни за винени дегустации на български сортове вино. „Течното злато“ заема важна роля в българския бит и култура и е неизменна част от традиционната празнична трапеза.

Дегустация на вино

Тази невероятна напитка се произвежда на територията на България още от древни времена, когато земите ни обитават древните траки. Смята се, че именно те са поставили основите на винарството и лозарството. 

Доказателство за това са откритите златни и сребърни тракийски съкровища в България, повечето от които са изпълнени с красиви сервизи за сервиране и консумиране на вино. Това означава, че винопроизводството у нас датира от преди повече от 5000 години. 

Траките са считани за едни от най-добрите винари в Античността, а ароматното и силно вино, с което са известни, е прочуто в цял свят. 

В миналото, главните регион, в които се произвежда вино са поречието на река Марица и около морските пристанища. И до днес, тези региони са с едни от най-силно застъпени традиции във винопроизводството.

Българските винени насаждения възлизат на повече от 135 734 хектара с лозя. Червените сортове заемат около 52% от винопроизводството, а белите 42%. В България се произвежда и розе с изразителен вкус и елегантни отенъци. 

На територията на страната са обособени 5 основни лозаро-винарски региона – Тракийска низина (Южнобългарски регион), Дунавска равнина (Севернобългарски регион), Розова долина (Подбалкански регион), Черноморски (Източнобългарски регион) и Долината на Струма (Югозападен регион). 

Всеки от тях е известен със своите специфични условия и особености, които позволяват на винопроизводителите да отглеждат част от най-типичните български сортове като Мавруд, Гъмза, Рубин, Червен мискет, Памид, Димят и други.

Дегустация на вино

Защо да изберем Gift Tube?

Gift Tube ваучерите за дегустация на вино са идеалният подарък за рождени дни, годишнини, юбилеи, именни дни, дори и за момински партита с приятелки, а защо не и за всеки повод, в който искаш да зарадваш близките си с едно необикновено пътешествие, изпълнено с радост и симфония от винени вкусове. 

 

Често задавани въпроси

Как да закупя ваучер за дегустация на вино?

Закупуването на ваучер за дегустация на вино е лесно и удобно:

  • Стъпка 1: Разгледай нашата селекция.
  • Стъпка 2: Избери желаното преживяване.
  • Стъпка 3: Завърши процеса на покупката от бутона „Купи“. 

Можеш да закупиш ваучер както онлайн, така и по телефона или от наш физически магазин.

 

Поръчах ваучер за дегустация на вино. Кога ще го получа?

Срокът за получаване зависи от избрания вид на ваучера.

Електронен ваучер 

Този вид подаръчен ваучер можеш да получиш в електронен вид на посочения от теб имейл адрес, след одобрение на транзакцията за покупката. 

Хартиен ваучер

Физическият ни ваучер представлява красиво оформен папирус в елегантна подаръчна кутия (тубус). Можеш да го вземеш от наш офис или да ти го изпратим с куриер на следващия работен ден. 

Важно уточнение е необходимостта да закупиш избрания от теб ваучер преди 16:00 ч. в деня на покупката, за да ти го доставим на следващия ден. Доставката на ваучери, закупени след посочения час, отнема 2 работни дни.

Винаги можеш да дойдеш и на щанда ни в Paradise Center на ет. 1. Работим всеки ден от 10 до 22 часа.

Здравей!
Избери една от опциите по-долу, за да се свържеш с нас и ще ти отговорим при първа възможност.