Зарадвай с подарък преживяване

Еднодневен кулинарен курс по избор - ваучер за преживяване

Зарадвай с подарък преживяване

Еднодневен кулинарен курс по избор - ваучер за преживяване
Чудиш се какво да подариш?
Ваучер на стойност
Ти купуваш, той избира
125,00 лв.
Купи

Еднодневен кулинарен курс по избор - ваучер за преживяване от Gift Tube

Ако си страстен кулинар или просто любител на домашно приготвената храна - това незабравимо гурме преживяване е точно за теб!

Избери нестандартен, интересен и много вкусен подарък. Забавлявай се истински с Еднодневен кулинарен курс по твой избор.

Джордж Бърнард Шоу е казал, че няма по-искрена любов от любовта към храната и ние сме напълно съгласни с него!

Храната е източник на удоволствие и на любов. Храната е афродизиак. Храната е изкушение. Готвенето у дома създава уют и радост, а удоволствието сам да приготвиш нещо вкусно за любимите си хора е несравнимо. 

С ваучера за кулинарно преживяване ще се потопиш в атмосферата на професионалната кухня, ще се забавляваш и ще нахраниш душата си с  прекрасни емоции. Кулинарните курсове са подходящ избор, както за напълно начинаещи, така и за хора, които имат известен опит, но искат да развият уменията си и да научат нови рецепти и трикове.

Ваучерът за Еднодневен кулинарен курс по избор включва:

  • Кулинарен курс на избрана тематика за един.

Направете своя избор от предстоящите кулинарните курсове:

14.05.2024 г. Риба и морски дарове

Рибата и морските дарове са не само вкусни, но и много полезни и здравословни деликатеси. По време на курса шеф Юри Велев ще покаже разнообразие от продукти, вложени в рецепти от цял свят, както и различни техники за почистване, филетиране и обработка на риба и морски дарове.
Шеф Велев ще разясни показателите за определяне качеството на прясната риба както и какви са предимствата при използването на цяла или филетирана риба. На курса ще научиш тънкости за приготвянето и поднасяне на различните видове риба и морски дарове, кои са подходящите подправки и с каква гарнитура би могъл да поднесеш рибните ястия на твоите гости.

31.05.2024 г. Бургери и барбекю

Присъедини се към нашето ново кулинарно приключение, овладей изкуството на бургерите и барбекюто!
Приготвили сме предложения за всички любители на грила, вкусните бургери и интересните сосове.
Научи тайните за най-сочните и ароматни бургери. От класически телешки до вегетариански алтернативи. Разбира се, няма да пропуснем да разкажем и за Брьош питките и всички други малки тайни, за един перфектен бургер!
Шеф Юри Велев и Шеф Владимир Петков ще ти разкрият как да избереш най-добрите видове месо и кайма, и ще ти разкажат повече за техните характеристики, уникални качества и процес на готвене.

06.06.20204 г. Азиатска кухня

Ако искаш да разшириш кулинарния си репертоар и да опиташ нещо много вкусно, а и различно, кулинарният курс „Азиатска кухня“, с водещ шеф Виктор Жечев е точно за теб!
Очаквай да научиш основни техники за приготвяне на азиатска кухня, да се запознаеш с разнообразните продукти, вложени в необичайни комбинации и да вкусиш невероятни аромати и текстури.
Ще приготвим азиатски супа, пържени нудли, пролетни рулца, основни традиционни сосове и други.

18.06.2024 г. Стекове - техника на приготвяне, гарнитури и сосове

За любителите на месото няма нищо по-апетитно от добре приготвения, сочен и крехък стек. А ти как обичаш да похапваш стек – Rare, Medium или Well done?
Стекът по своята същност представлява отрязано, перпендикулярно на гръбнака, парче месо. То трябва да сдържа определено количество мазнини и минимално сухожилия, което го прави нежно и ароматно като се приготви.
На този курс ще научиш как да подбираш месото и да приготвиш различните видове стек по най-подходящия начин. Овен телешко, свинско и риба, ще включим и някои екзотични видове месо - стек от елен, кенгуру и рибай стек, са новите попълнения в собствените ни марки.
Ще ти покажем интересни сосове и подходящи гарнитури за поднасяне! Заповядай да опиташ невероятния вкус и текстура на тези съвършени парчета месо.

Основни детайли за преживяването:

  • Локация: гр. София.
  • Начало на кулинарния курс: 10:00ч.
  • Продължителност на преживяването: 6 часа.
  • Курсовете се провеждат при минимум 5 участника.

Услугата се предоставя от МЕТРО Академия.

Ти купуваш - той избира! Получаваш ваучера в красива опаковка, подарък от нас! 

С Gift Tube ваучерите на стойност Basic 50, Popular 75, Medium 100, Classic 125, Superior 150, Premium 200  купуваш ваучер на избрана от теб стойност, а получателят сам избира своя подарък – преживяване от услугите, включени в неговата ценова категория. Той може да доплати или да комбинира услуги от останалите ценови категории. Ето как. 

Чудиш се какво да подариш?
Ваучер на стойност
Ти купуваш, той избира
125,00 лв.
Купи
Повече информация
Брой участници: 1
Продължителност: 6 часа
София
Забавления, Уроци
Здравей!
Избери една от опциите по-долу, за да се свържеш с нас и ще ти отговорим при първа възможност.