Подарък за 8 март

Филтрирай по

Продукти 1-36 от 202

Настрой низходяща посока


Продукти 1-36 от 202

Настрой низходяща посока
Подарък за 8 март

Подарък за Осми март - оригинален подарък с ваучер за преживяване от Gift Tube!

Любимата жена, майка, сестра, учителка или приятелка заслужава най-доброто – изживяване, с което да покажеш отношение и да оставиш незабравим спомен.

Gift Tube предлага богата колекция от ваучери за подарък, подходящи за изненада за празника на жената – Осми март.

Разгледай богатата колекция със забавления

Виж идеите за подарък в различните категории с ваучери.

  • Над 100 ваучера за масажи, спа и козметични процедури
  • Десетки екстремни преживявания
  • Разнообразие от забавления и хоби преживявания в града 

Оригинален подарък за осми март: Ваучер за масаж от Gift Tube

Gift Tube ти дава възможност да подариш оригинален ваучер за масаж. С нашите ваучери за масаж можеш да направиш прекрасна изненадас конкретен масаж по твой избор или да подариш ваучер за масаж по избор на получателя.

И в двата варианта ваучерът е подходящ както за подарък за 8 март, така и за всеки друг повод. Портфолиото ни предлага над 80 вида масажи само от топ спа центрове в София и страната.

Подари ваучер за хоби или арт забавление за осми март – ваучер за рисуване и вино от Gift Tube или друго арт занимание

В Gift Tube можеш да намериш десетки предложения за най-различни арт и хоби занимания, подходящ подарък за осми март за мама или любимата жена.

Разгледай всички ваучери за арт и хоби забавления. Това са изживявания, за които не се налага да се пътува, тъй като се изпълняват в града и са отличен начин за индивидуално забавление за жени, по двойки или в група. Какво по-хубаво от това да подариш свободно време за забавление!

Ваучерът от Gift Tube е подходящ подарък както за осми март, така и за много различни поводи като рожден ден, имен ден, годишнина или юбилей.

Осми март – идеален повод да поднесеш романтичен подарък като пътешествие или ваучер за хотел

Споделените преживявания винаги са едни от най-предпочитаните. Прекрасен начин да зарадваш е ваучер за хотел/ваучер за почивка, с който да се отскубнете от града и да се насладите на заслужена почивка. Ваучерът за хотел може да бъде за делнична или уикенд нощувка в някои от хотелите от колекцията с преживявания от Gift Tube.

Подарък Адреналин и Приключения за Осми март – за жените, които не могат да стоят мирни

Има такива дами – чаровни в своята смелост и апетит към висок адреналин и приключения. Ако и ти познаваш такава жена, подари ѝ ваучер за адреналин преживяване. Ти или тя изберете от десетки приключения извън града – скачане с бънджи, скок с парашут, полет са парапланер, мотивационен урок по пилотиране на самолет и какво ли още не!

Защо да подариш преживяване за Осми март, вместо вещи?

На първо място, за да оставиш страхотен спомен за дълго време с изживяването за подарък. На второ място – заради разнообразието. Вещи, парфюми, чанти и дрехи сме подарявали много пъти. Не винаги сме уцелвали най-доброто, с което да зарадваме мама или любимата жена за 8 март. Когато подаряваме ваучер за преживяване подаряваме емоция, с подаръка може да сбъднем мечта, да подтикнем към ново хоби, да покажем цял нов свят от забавления. Понякога на близките ни е нужно точно това – малък подтик да излязат от рутината на ежедневието, за да почувстват, че животът наистина е хубав и в него се случват емоционални неща!  

Ваучерите за подарък от Gift Tube пристигат в оригинална кутия – тубус. С тази опаковка не се налага да мислиш за завършека и представителния вид на твоя подарък. Може да персонализираш ваучера с пожелание към твоя скъп човек, за да оставиш следа в сърцето му.

 

Здравей!
Избери една от опциите по-долу, за да се свържеш с нас и ще ти отговорим при първа възможност.