Омръзнало ли ти е от скучните подаръци? Зарадвай приятел с персонализиран подарък, който носи твоя почерк и ще остане спомен за дълго. 

"За теб, приятел" - Книжка с 30 карти за дописване. 30 изречения, които да довършиш.

Купи, допиши, подари! 

Картите ти дават свобода да разкажеш историята на вашето приятелство, да ви припомнят най-хубавите моменти, да ви накарат да мечтаете за нови приключения, пътувания, партита.

Забавно, сериозно или по малко и от двете - ти решаваш как да попълниш картите! 

Купи оригинален подарък за приятел

Добрите приятели са винаги до нас, когато имаме нужда, затова трябва да им показваме колко много значат за нас! С GiftTube това е възможно по нов и оригинален начин – персонализиран подарък с послания и пожелания.

Купете оригинален подарък за вашия най-добър приятел или приятелка. “За приятел” е специална изненада, с която ще покажете колко много обичате своите приятели и държите на тях. Поднесете своето напълно персонализирано пожелание, посветено на приятелството. 

Един нов начин да покажеш на своите приятели колко много значат за теб. Оригиналният подарък за приятел е част от колекцията на GiftTube “За теб” – персонализирани карти с дописване. Поднесете 30 специални пожелания. В тях можете да напишете своите най-лични мисли, мечти, емоции и спомени. 

Изненада – персонализиран подарък за приятел на добра цена

 

Приятелството е нещо истински специално, което заслужава да бъде отбелязвано и отпразнувано. Затова GiftTube ви дава възможност да закупите на достъпна цена тази нестандартна изненада. Разгледайте красивия дизайн на персонализирания подарък за приятел. Купете на добра цена и поръчайте бързо и лесно от онлайн магазина ни. Бърза доставка, елегантна опаковка. Страхотна идея за подарък на приятел за рожден ден, имен ден, юбилей, Коледа или друг специален празник. Добър коледен подарък за приятел или приятелка.

 

Здравей!
Избери една от опциите по-долу, за да се свържеш с нас и ще ти отговорим при първа възможност.