За теб, приятел - персонализирана книжка от 30 карти за дописване

За теб, приятел - персонализирана книжка от 30 карти за дописване
20,00 лв.

30 карти за дописване с лично послание - "За теб, приятел"!

Търсиш уникален и сантиментален подарък? Такъв, който носи твоя отпечатък и ще остане за спомен? Спри да търсиш!

Попълни картите с твое лично послание „За теб, приятел“ и voilà: имаш перфектния подарък. Имаш началато. Ти само довършваш изреченията.

30 забавни, смешни или сериозни - ти решаваш какви да са посланията! 

Творецът си ти! Не му мисли много. Отпусни се и се забавлявай!

Приятелят ти ще получи 30 карти, свързани с халка в оригинална кутийка тубус. Всяка карта ще носи твоето послание, за което ще ти помогнем, давайки началната посока. Така дори и да не си творец ще можеш да създадеш твоята персонализирана книжка от карти по най-добрия начин.

Припомни най-щурите ви моменти или пък тези, в които си получил незаменима помощ, покажи възхищението си или просто се избъзикай с колега. Персонализираната книжка с карти „За теб, приятел“ позволява свобода.

От теб зависи как ще довършиш всяко изречение. Трябва само да допишеш започнатите пожелания и изненадата за твоя приятел е готова.  

Карти с оригинален и симпатичен дизайн. Всяка карта е с уникални герои, които подсилват емоцията.

Както попълването на картите, така и тяхното поднасяне и четене е преживяване, с което от Gift Tube искаме да ти помогнем да направиш уникален подарък за приятел.

Подаръкът е още по-запомнящ се, ако поднесеш и ваучер за преживяване. Разгледайте над 500 забавления от Gift Tube, с които сбъдваш мечти.

 

Отстъпка: Възползвай се и добави ваучер за конкретно преживяване или ваучер на стойност. Получаваш 5% отстъпка от ваучера за преживяване.

Всеки ваучер е с 1 година валидност. Ще го получиш навит на папирус в кутията - тубус на картите “За теб“.

Разгледай още от колекцията ни персонализирани карти за дописване „За теб, мамо“ и “За теб, любов!“

Какво са изреченията в картите "За теб"

За да придобиеш представа за съдържанието на книжката, ето и част от изреченията, които трябва да довършиш:

За мен ти си …
Кефиш ме, защото
Когато се запознахме

Обичам заедно да
Ти си царят на
Ако беше марка кола, щеше да си...

Купи оригинален подарък за приятел

Добрите приятели са винаги до нас, когато имаме нужда, затова трябва да им показваме колко много значат за нас! С картите за дописване За теб от GiftTube това е възможно по нов и оригинален начин – персонализиран подарък с послания и пожелания.

Купи оригинален подарък за твоя най-добър приятел или приятелка. “За теб, приятел” е специална изненада, с която ще покажеш колко много обичате своите приятели и държите на тях. Поднесете своето напълно персонализирано пожелание, посветено на приятелството под формата на оригинална книжка, която може да се носи и като аксесоар.

Един нов начин да покажеш на своите приятели колко много значат за теб. Оригиналният подарък за приятел е част от колекцията на GiftTube “За теб” – персонализирани карти с дописване. Поднесете 30 специални пожелания. В тях можете да напишете своите най-лични мисли, мечти, емоции и спомени.

Изненада – персонализиран подарък за приятел на добра цена

Приятелството е нещо истински специално, което заслужава да бъде отбелязвано и отпразнувано. Затова GiftTube ви дава възможност да закупите на достъпна цена тази нестандартна изненада. Разгледайте красивия дизайн на персонализирания подарък за приятел. Купете на добра цена и поръчайте бързо и лесно от онлайн магазина ни. Бърза доставка, елегантна опаковка. Страхотна идея за подарък на приятел за рожден ден, имен ден, юбилей, Коледа или друг специален празник. Добър коледен подарък за приятел или приятелка.

Здравей!
Избери една от опциите по-долу, за да се свържеш с нас и ще ти отговорим при първа възможност.