Един подарък за жена – 30 начина да кажеш всичко:

“Обичам те!”, "Благодаря", "Значиш много за мен"

Купи подарък за жена на добра цена. Вземи сега за 29.99 лева + безплатна доставка.

Ако търсиш оригинален персонализиран подарък за жена, подари книжка с 30 карти за дописване с лично послание до любимата жена.

Персонализиран подарък, който носи твоя почерк. Имаш началото. Само довърши изреченията! Купуваш, дописваш, подаряваш!

Картите, които ти предлагаме са 2 вида - "За теб, любов" за любимата жена и "За теб, мамо" - за майка. 

Довърши 30-те изречения и разкажи историята на любовта си към любимата жена! 

GiftTube ви дава възможност да впечатлиш с персонализиран подарък за жена. Селекцията “За теб” е специална изненада, с която ще покажете колко много държите на важната дама в живота си. Поднесете своето сгряващо душата пожелание, в което ТЯ е главният герой!

Чудиш се какво да подариш на любимата жена в живота ти? Предлагаме ти да рагледаш предложенията от нашата селекция персонализирани подаръци “За теб”. Те са подходящи за твоята приятелка, жена, съпруга, майка. Независимо коя е важната жена в твоя живот, ние ще ти предложим най-оригиналния начин, по който да й кажеш “Обичам те!” и „Благодаря ти“.

Оригиналният персонализиран подарък за жена е част от колекцията на GiftTube “За теб” – карти с дописване. Поднесете 30 специални пожелания, посветени на жената. В тях можете да напишете своите най-лични мисли, мечти, емоции и спомени. Споделете своите чувства по напълно уникален начин.

Оригинална изненада – персонализиран подарък за жена на добра цена

Оригиналната изненада се харесва от жени на всякаква възраст. Персонализираният подарък за жена показва внимание, обич, а най-важното – показва колко добре я познавате, колко цените моментите с нея и как пазите място за тях в сърцето и паметта си! 

Сантименталните подаръци за жени са истински добра изненада, защото те не просто изглеждат добре, но и сгряват сърцето. Думите са много по-силни от всяка вещ, затова ви даваме тази оригинална идея. Добра идея и за коледен подарък на жена. Направете празника още по-специален с тази изненада!

Купи сега оригинален подарък за Коледа на отлична цена. Онлайн поръчката отнема само няколко минути. Бърза доставка до посочения от вас адрес. Уникална и елегантна визия – “тубус”. Най-добра цена за сантиментален подарък за Коледа в онлайн магазина ни! 

 

Изкуството да направиш оригинален подарък за жена

Не е лесно да изненадаш жена с вълнуващ подарък. Особено, ако си мъж и избирането на подаръци не е точно „по твоята част“. Но все пак в живота се налага и да се постараем, защото жените заслужават специално внимание.  

Подаръците са прекрасен начин да изразим благодарност, любов или признателност към жените в нашия живот. Съпруга, приятелка, сестра или майка - когато става въпрос за избор на подарък на жена, може да изпиташ известни затруднения и несигурност. 

Затова имаме идея за теб! Ваучерът за преживяване е точно това, което търсиш. Той дава възможност да зарадваш някого истински с неповторимо изживяване. 

Предимството му е, че трудно може да се повтори с други подаръци, повечето пъти е нещо ново и различно - като полет с балон или гмуркане в морето. А ако е нещо изпитано, то значи познаваш предпочитанията и добре уцелваш вълната, на която е.  

ПОДАРЪЦИ

Защо да я изненадаш с подарък ваучер? Защото дава гъвкавост и свобода на избор

Да подариш преживяване с ваучер дава гъвкавост и свобода за получателя. Ако ваучерът е универсален и за сума, тя може да избере преживяване или активност, за която е мечтала, но не е намирала време или ѝ е липсвала инициатива да опита. 

Подаръкът – преживяване е тласък за дамите да се отдадат на вълнуващо занимание, да загърбят рутината в ежедневието и да се почувстват щастливи. Още по-голям плюс на подаръчния ваучер за преживяване е ефектът на изненадата с този оригинален подарък. 

В платформата gift-tube.com може да намериш различни категории подарък за нея. Би могъл да подариш универсален ваучер за сума, избрана от теб, както и ваучер за конкретно преживяване. 

Има избор от стотици услуги в различни категории:

 • Адреналин 
 • Здраве 
 • Спорт 
 • Красота 
 • Масажи 
 • Почивки 
 • Дегустации 
 • Стаи със загадки 
 • арт ателиета 
 • готварски курсове 
 • музикални уроци

С всеки ваучер за подарък за нея си „въоръжен“ и готов за изненади, които определено ще ѝ харесат.  

 

За разлика от вещите подаръците преживявания се споделят с любимите хора 

Повечето преживявания и активности могат да бъдат споделени с партньора, приятели или със семейството. 

Подарявайки ваучер за преживяване, ти даваш възможност на жената да се наслади на това изживяване заедно с теб или с някого другиго. Е, ако са ви подарили прахосмукачка или ютия, също може да си я споделяте, но това е нещо друго. 

Отношението на жените към този тип подаръци обикновено е положително. Самите те най-често са инициаторките за разнообразие в ежедневието. Пак те са двигателите да се случват интересни неща и да се правят интересни изненади. Време е и те да получат същото внимание от близките си хора.

Ваучерът за преживяване предлага възможност за нови приключения, разнообразие и изживяване на незабравими моменти. И точно затова жените ценят този вид подаръци много повече от материалните, с които ги затрупваме. 

Освен това, ваучерът за преживяване за нея е доказателство, че си вложил усилие, грижа и внимание към интересите и желанията на жената до теб. 

 

Видове подаръци за жени според получателя

На първо място: всеки подарък е важен и със специално значение, защото е израз на отношението ни към получателя. Един добре подбран и персонализиран подарък може да подобри връзката и да покаже уважение, любов и да засвидетелства внимание към човека. 

Внимателно подбраните подаръци показват, че сме се постарали да вникнем в интересите и предпочитанията на дамата и сме посветили време да й доставим радост.

На второ място – какви са отношенията ни. Отношенията, които имаме влияят върху избора на подарък за жена. В зависимост от типа отношение, можем да изберем подарък, който отразява връзката помежду ни, познаване на интересите на жената или да е препратка към общи преживявания, любими места и случки. 

Ако пък се налага да направиш подарък на жена, която не познаваш винаги можеш да поднесеш ваучер за преживяване от Gift Tube на стойност и да оставиш получателката да избере сама според интересите си.

Ето някои предложения за подаръци.

 

Подарък за приятелка

За приятелката си можем да изберем преживяване, което отговаря на нейните интереси, тъй като я познаваме добре. Може да е кулинарен урок, масаж, уикенд или нещо щуро и носещо адреналин. 

За близка приятелка, но не гадже, можеш да подариш и разкрасителна или козметична процедура, но трябва да си сигурен, че няма да я засегнеш. Все пак не всяка жена ще се зарадва да ѝ подариш антицелулитна процедура, колкото и полезна да е тя. Затова  даваме жокер: полетите с балон са преживяване, на което никой не може да устои.

 

Сантиментален подарък за съпругата

 Мъже, жените обичат и ценят отношението. Ако подаръците всеки път са едни и същи, макар скъпи и желани, вероятността жената да почувства леко разочарование не е малак. 

И то няма да дойде от факта, че подаръкът не е добър, а от това че не сте вложили мисъл, а сте се оставили на инерцията. Затова подаръкът трябва да говори: знам за какво мечтаеш и ти го поднасям, помислих какво ще те изненада и усмихне и затова ти го нося. 

Ако твоята дама ти е давала жокери, правила е намеци или директно е споделила нещо, което иска да ѝ се случи, шансът да го намериш в Gift Tube е голям. Само си припомни какво ти е споделила! Дали е спа процедури с масаж, полет с парапланер или скок с парашут? Помисли и избери.

 

Подарък за майка

Винаги е трудно да се избере поредния подарък за майката, тъй като през годините идеите се изчерпват. 

Важно е обаче да изразим своята благодарност и признание, а това може да стане и с по-нестандартен подарък като: 

 • ваучер за масаж
 • дегустация на вино или шоколад
 • фотосесия
 • арт занимание
 • билети за театър
 • вечеря на тъмно

 

Подарък за колежка

Най-класическият подарък за колега е ваучер за преживяване на стойност, който дава безкрайни възможности. Ако обаче познаваш добре дамата, подаръкът може да е още по-личен като поднесеш забавление според нейните лични интереси. 

Това може да е: музикален урок, игра в ескейп стая или екстремно преживяване, за което отдавна мечтае. Ако тя си пада арт личност, подари ѝ ваучер за уъркшоп, ателие по дърворезба, плъстене на вълна и какво ли още не. 

 

Подарък за учителка

 Не винаги познаваме добре интересите и хобитата на учителите на децата ни, затова предложението ни е да заложите на по-класическите варианти като: ваучер на стойност според събраната сума от родителите, ваучер за спа ритуал, ваучер за хотел и други забавления, които със сигурност ще се харесат.

 

Подарък за лекар

Да благодарим за положените грижи на лекари и медицински персонал е честа практика, но е хубаво подаръкът да е оригинален. Затова ваучер от Gift Tube, елегантно поднесен в комбинация с цвете е прекрасен подарък за жена - лекар.

 

Защо да изберем Gift Tube?

Ваучерът за преживяване демонстрира лично отношение. Наред с избора на забавление, подходящо за вашата приятелка, позната или любима, Gift Tube предоставя възможност за изписване на пожелание в  самия ваучер. 

Така ще създадете усещането за собствен почерк и ще получите увереност, че сте направили избор, с който прекрасно  изразявате чувствата, благодарността и отношението, което имате към към получателя.

Твоето пожелание прави подаръка специален. Затова не пести думи. Никога не е твърде сантиментално.

Направи някого щастлив и покажи внимание и грижа с най-оригиналния подарък!

Здравей!
Избери една от опциите по-долу, за да се свържеш с нас и ще ти отговорим при първа възможност.