За теб, мамо - персонализирана книжка от 30 карти за дописване

За теб, мамо - персонализирана книжка от 30 карти за дописване
20,00 лв.

30 карти за дописване с лично послание - "За теб, мамо"!

Търсиш уникален и сантиментален подарък за най-скъпия човек? Подарък за мама, който носи твоя почерк и ще остави спомен в сърцето й завинаги? Спри да търсиш!

Попълни картите с твое лично послание „За теб, мамо“ и voilà: имаш перфектния подарък.

Имаш началато. Ти само довършваш изреченията.

30 лични, трогателни или забавни - ти решаваш какви да са посланията! 

Творецът си ти! Не му мисли  много.  Отпусни се и се забавлявай!

Твоята майка ще получи 30 карти, свързани с халка в оригинална кутия тубус. Всяка карта носи твоето послание, за което помагаме и ние, давайки началната посока. Така дори и да не си творец, ще можеш да създадеш твоята персонализирана книжка от карти по най-добрия начин.

Припомни най-хубавите ви моменти, покажи твоята признателност по мил начин, изрази любовта и привързаността ти си чрез послание до мама. Персонализираната книжка с карти „За теб, мамо“ позволява свобода, за да изразиш емоцията си.

 

От теб зависи как ще довършиш всяко изречение. Трябва само да допишеш започнатите изречения и изненадата за мама е готова.  

Карти с оригинален и забавен дизайн. Всяка карта има уникални герои, подсилващи емоцията, която искаш да предадеш.

Както попълването на картите, така и тяхното поднасяне и четене е преживяване, с което ние от Gift Tube искаме да ти помогнем да направиш уникален подарък за майка си.

Подаръкът е още по-запомнящ се, ако го поднесеш с ваучер за преживяване. Разгледайте над 500 забавления от Gift Tube, с които сбъдваш мечти.

 

Възползвай се от отстъпката и добави ваучер за преживяване към твоята книжка. Получаваш 5% отстъпка от цената на ваучера. 

Ваучерът е с 1 година валидност. Получаваш го навит на папирус в кутията - тубус на персонализирани карти “За теб“.

Разгледай още от колекцията ни персонализирани карти за дописване „За теб, приятел“ и “За теб, любов!“

Какви са изреченията за дописване? 

За да придобиеш представа за съдържанието на книжката, ето и част от изреченията, които трябва да довършиш:

Мамо, за мен ти си...

Мамо, ако беше аромат

Мамо, чуя ли гласа ти...

Мамо, заслужаваш Нобелова награда за....

Мамо, искам да сбъдна мечтата ти

Купи оригинален подарък за мама

GiftTube ви дава възможност да купите оригинален подарък за мама. “За мама” е специална изненада, с която ще покажете колко много обичате своята майка. Поднесете своето напълно персонализирано пожелание, посветено на мама. 

Един нов начин да кажеш “Обичам те!”. Оригиналният подарък е част от колекцията на GiftTube “За теб” – персонализирани карти с дописване. Поднесете 30 специални пожелания, посветени на мама. В тях можете да напишете своите най-лични мисли, мечти, емоции и спомени. Споделете своите чувства по напълно уникален начин! 

Изненада – персонализиран подарък за майка на добра цена

Майката дава живот, затова кажете своето “Благодаря!” по специален начин. “За мама” е най-добрата изненада за вашата майка. Този персонализиран подарък носи послания, които остават завинаги в съзнанието и сърцето! Освен това, подаръкът е лесно преносим и може да се използва и като аксесоар и ключодържател. Добра идея за коледен подарък за мама.

Купи сега оригинален персонализиран подарък за майка на отлична цена. Онлайн поръчката отнема само няколко минути. Бърза доставка до посочения от вас адрес. Уникална и елегантна визия – “тубус”. Най-добра цена в онлайн магазина ни!

Здравей!
Избери една от опциите по-долу, за да се свържеш с нас и ще ти отговорим при първа възможност.