Офроуд

2 продукта

Настрой низходяща посока

2 продукта

Настрой низходяща посока

Същност

Купи онлайн оригинален екстремен подарък – ваучер за offroad. Създаден за тези, които не се страхуват да се раздрусат и изцапат. Искаш ли да изпиташ тръпката от зрелищно спускане на високи скорости, без да повредиш автомобила си? 

Нашите партньори ще ти осигурят всичко, от което имаш нужда, за специалния ден. Изпитай тръпката, забавлявай се и изпробвай най-добрите оферти и цени за offroad Bulgaria! Купи ваучер за преживяване с джип или специален офроуд автомобил в няколко минути.

Сега имаш възможност да си направиш щура офроуд разходка из природата на България – избери измежду предложения за офроуд с различни автомобили, дори офроуд с автомобил Smart, както и на различни локации. 

Екстремна разходка или офроуд шофиране за автомобилните фенове– забавата е гарантирана! Избирай между различни модели джип - Wrangler, Toyota, Suzuki, Daihatsu , УАЗ. Както вече се убеди предлагаме голямо разнообразие от офроуд преживявания на много добри цени. Зарадвай близък или приятел, който е автомобилен фен, с готин подарък!

Ваучер за преживяване с офроуд е идеалната смесица между разходка сред природата и източник на адреналин. С него може да зарадваш близък, да подариш на себе си или да организираш незабравим семеен спомен.

Офроуд

Как се практикува?

Офроуд приключенията в България са максимално обезопасени за всички желаещи. Купи ваучера за преживяване – офроуд с джип, създаден за феновете на оригиналните подаръци и екстремните преживявания. 

Сам е скучно – съветваме те да изненадаш приятел с този подарък. Така ще можете да се състезавате и забавлявате заедно. Организирайте си приятелско предизвикателство и вижте кой от двама ви е по-добрия шофьор. Офроуд (offroad) приключенията на четири гуми те очакват.

Преди да се спреш на твоя избор, трябва да знаеш, че една част от преживяванията с офроуд се провеждат с професионален шофьор ( включено в цената на ваучера), а при други – имаш възможност ти да караш самостоятелно след водач. 

Виж кое от двете е по-подходящо. Остава да избереш удобна за теб локация. Предлагаме много голям избор от локации в България. Всяка от тях се отличава с различна природа, спиращи дъха гледки и характерни за района забележителности. В описанието на всяко преживяване е изрично описано колко участника включва. 

Можеш да организираш романтична офроуд разходка за двама или за цялата приятелска компания. Попитай нашият партньор какви маршрути са подходящи в твоя случай. Всички маршрути включват почивки по време на приключението. В хода на поръчката може да се избере допълнителна продължителност – 1 час, 2 часа, 3 часа или 4 часа

Офроуд карането е много популярен и вълнуващ начин за преодоляване на трудни терени и откриване на природни съкровища. Дава възможност да си близо до природата, сред красиви пейзажи и скрити места, които трудно се достигат с обикновен автомобил. 

Офроуд феновете често се обединяват и прекарват време в общото си хоби. С ваучер Gift Tube за офроуд можеш да откриеш новата си страст и приятели.

Преодоляването на трудни терени с препятствия изисква добри шофьорски умения, бързо мислене. Не изпускай инструктажа за безопасност и триковете, които ще споделят с теб нашите партньори. 

Може да си направиш снимки по време на преживяването и след това да ги споделиш с приятели.Преживей от първо лице офроуд карането, наслади се на неповторимото усещане за свободен приключенски дух, което то предоставя!

Офроуд

Каква екипировка е нужна?

Всички джипове са сервизирани, в пълна изправност за офроуд терени. Независимо от модела, всички са със задвижване 4х4. Гумите също са специално подбрани. В случай че избираш офроуд шофиране, не забравяй да вземеш твоята валидна шофьорска книжка. 

Препоръчваме да носиш вода и мобилен телефон. Ако желаеш нещо повече от офроуд разходка - предлагаме офроуд с обяд и офроуд с винена дегустация. 

Услугата се провежда целогодишно и зависи от метеорологичните условия. Може да се посъветваш с нашия партньор кога е най-подходящото време да я проведете. За участници под 16 години е необходимо да бъдат с придружител/ родител.

Облечи си удобни, съобразени според сезона дрехи. На част от маршрута е възможно да има кал, така че избери подходящи обувки с грайфер. Препоръчително е да бъдеш навреме, дори 15 минути преди началния час на разходката. При офроуд шофирането ще имаш възможност да направиш тестова обиколка, за да усетиш автомобила.

Всички разходки се провеждат с водач/инструктор, който ви съпровожда по определения маршрут на отделна машина. Преди началото на разходката се попълват нужните документи и се прави инструктаж за безопасност и управление на машините. По време на разходката може свободно да се редувате да управлявате наетата машина, отнася се за тези с шофьорска книжка.

По време на разходката са забранени:

  • излизане извън пътя, следван от водача/ инструктора;
  • изпреварване на други участници, спазва се поне 10 метра дистанция;
  • всякакви опити за предизвикателно шофиране, несъобразено с безопасността.

Всички офроуд автомобили са оборудвани с техника за изтегляне в случай на необходимост. При затруднения не се колебай да сигнализираш на водача на обиколката за съдействие.

Защо да изберем ваучер за офроуд от Gift-Tube?

GiftTube си партнира с уникални професионалисти, които ще спретнат за теб и твоите приятели истинско лудо offroad преживяване. Предлагаме ти подаръчни ваучери на топ цени за различни локации в България – София, Велико Търново, Арбанаси, Смолян, Велинград, Варна.

Имаме идеалното решение за подарък в последния момент за теб – поръчай ваучер по имейл и можеш да го получиш до 10 минути. 

Живеещите в София могат да ни посетят и закупят ваучер на една от двете ни локации – Paradise Center, ет.1 или в центъра, ул.“Бачо Киро“5А, ет.2. За всички останали е опцията да получат поръчаният Gift Tube ваучер с куриер. Нашите консултанти ще отговорят на всичките ти въпроси при нужда.

Предоставяме замяна през цялата валидност на ваучера, което е допълнителен плюс от наша страна и може да бъдеш сигурен, че ще направим всичко възможно получателят да остане доволен.

Сега можеш да купиш онлайн оригинален екстремен подарък – ваучер за офроуд приключение в България с 1 година валидност. GiftTube се грижи постоянно да добавя нови преживявания в своята платформа, за да изпробваш всички щури емоции и още приливи на адреналин. 

Избери автомобила (wrangler, тойота, сузуки, дайхатсу, уаз, порше, смарт), с който искаш да прекараш деня и да се изгубиш из България или лудо офроуд такси с истински шампион. Онлайн поръчката е бърза, а безплатната опаковка на подаръка е представителна и също толкова впечатляваща, колкото и самото преживяване. Довери се на GiftTube!

Здравей!
Избери една от опциите по-долу, за да се свържеш с нас и ще ти отговорим при първа възможност.