ЗДРАВЕ, СИЛА И СПОКОЙСТВИЕ - сет от селектирани блендове планински билки

ЗДРАВЕ, СИЛА И СПОКОЙСТВИЕ - сет от селектирани блендове планински билки
51,00 лв.

Подари внимание на близък за теб човек с подбрана селекция от планински билки в три бленда - "СИЛА", "ЗДРАВЕ" и "СПОКОЙСТВИЕ"! Вземи от Gift Tube на най-добра цена!

Gift Tube приготви за теб едно вълшебно ароматно преживяване за сетивата! Колекция от специално селектирани блендове планински чай, с които ще се пренесеш в приказните бългасрки гори.

Поднеси магичните билки от Стара Планина, Родопи, Пирин и Задбалкански котловини в елегантната опаковка на Gift Tube!

Извикай в съзнанието си аромата на онзи чай от горски билки, който беше толкова естествено вкусен. Върни онази наслада за небцето, носеща дълбокия вкус на истинското, спомни си как топлината се разлива по тялото, а умът прескача там, където са силата, чистотата и енергията на природата...

Колекцията съдържа:

Бленд „СИЛА“

Плътният, с едва забележими кисели нишки, вкус на пиринския чай естествено облагородява горчивите и властни нотки на бабините зъби, известни като най-мъжката билка за мощ. Суровата сила на двете билки е овладяна от мекия вкус на семето резене (див копър) и естествената сладост на стевията. Жълтият кантарион добавя още малко тръпчив характер на билков бленд СИЛА, за да поддържа сетивата изострени и готови за предизвикателства.

Съдържанието на този решителен бленд е истинска илюстрация на овладяната сила.

Бленд „СПОКОЙСТВИЕ“

Интензивната мента предизвиква небцето с острота и ни вади рязко от състоянието на стрес. Нежната маточина приглушава категоричността й с лек лимонов привкус и прави преходът към успокояването по-плавен. Заедно и поотделно двете билки казват на сетивата – „време е да излезете от напрежението“. Тази ароматна комбинация е допълнена от „царската билка“ босилек и нейният специфичен вкус. Истинска наслада добавят лимоновата трева със своя сладко-кисел вкус и листенцата на царицата-роза – с ненатрапчива тръпчивост. Царствената комбинация на Билков бленд СПОКОЙСТВИЕ придобива естествена сладост благодарение на листенцата стевия.

Съставът на този аристократичен бленд го прави добър персонален терапевт при стрес и умора.

Бленд "ЗДРАВЕ"

В билков бленд ЗДРАВЕ доминира упойващия аромат на мащерка. Интензивните вкусови нотки на тази билка-душа на планината, са балансирани от леко киселите нотки на шипката. Ще усетиш още и дъха на смола от боровите връхчета и естествената сладост на стевията, която приглушава леката горчивина на лайката. Цветът от бъз балансира тръпчивия вкус на ехинацеята, а листът босилек, заедно с анасона завършват плътния вкус.

Съдържанието на този „вкусен" бленд е истински щит за имунитета!

Подари тези усещания за спокойствие, сила и здраве на любим човек, колега или приятел!

Начин на приготвяне: 1 супена лъжица на 300 мл. вода е достатъчна за постигане на интензивен вкус. Необходимото време за запарка е до 10 минути. 

Срок на годност: октомври 2027 г.  

Количеството е достатъчно за 20 чаши чай до 300 мл.

Прочети повече за селекцията от специалните блендове на Heba Balkani

Блендове Heba Balkani са създадени от селектирани български билки, които от хиляди години са използвани за лечение и за подкрепа на здравето на хората с местен генотип. Помагат за постепенното изграждане на имунитет и регулират естествените процеси в организма.

Билките на Heba Balkani са подбрани от екологично чисти райони на Стара планина, Задбалканските котловини, Родопите и Пирин. Сред тях има и диви (брани щадящо), и култивирани (натурално отглеждани). Едро нарязани за максимално запазване целостта на цветовете, листата, плодовете, семената.

Билковите блендове Heba Balkani не са лекарствено средство и не са предназначени за самолечение и подмяна на добрите медицински практики. Бъдете внимателни при едновременен прием на билки и лекарства, особено при тежки и системни заболявания, и информирайте лекаря си за това.

 

Здравей!
Избери една от опциите по-долу, за да се свържеш с нас и ще ти отговорим при първа възможност.