Зарадвай с подарък преживяване

Мафиотска ескейп стая -Тайният бар на Ал Капоне - ваучер за трима

Зарадвай с подарък преживяване

Мафиотска ескейп стая -Тайният бар на Ал Капоне - ваучер за трима
Чудиш се какво да подариш?
Ваучер на стойност
Ти купуваш, той избира
125,00 лв.
Купи

Мафиотска ескейп стая за трима в escape стаята на загадките Тайният бар на Ал Капоне. Подари незабравима емоция с ваучер от Gift Tube на най-добра цена.

Подари (си) незабравимо преживяване. Подходящ подарък за приятел, колега или любим човек, който е фен на ескейп стаите и обича загадките и забавленията. В играта могат да участват от 2 до 8 човека. 70-минутна игрална версия за пълнолетни и 60-минутна цензурирана версия за играчи до 18 и над 12 години.

Ваучерът включва:

  • Игра за трима участници

Историята:

Ескейп барът – история от епохата на Сухия режим в САЩ, когато лошите момчета са знаели как да се забавляват. Забранените удоволствия като контрабанден алкохол, хазарт и секси момичета се преплитали с мафиотски трикове и хитри игрички...

Добър ли ще си в ролята на лошото момче в една от най-секси Стаите?

Автентична секси атмосфера и авторски пъзели.

Важно: При отмяна на резервацията по-късно от 48 часа преди предоставяне на услугата или неявяване в резервирания час, ваучерът се счита за използван.

Играта в ескейп стаята Тайният бар на Ал Капоне е подходящо забавление и подарък за двойки, приятелски компании, тиймбилдинг за колеги, за празнуващи рождени дни, момински и ергенски партита, семейни игри, англоезични гости на столицата.

Разгледай още възможности за ескейп стаи или подари тематичен ваучер за ескейп стая.

Освен, че тематичният ваучер за ескейп стая има различен тематичен дизайн, при регистрацията му получателят избира от колекция от стаи със загадки, в които да играе. Може да избираш ваучерът да е на различна стойност и да включва игри за различен брой участника. Тази услуга се предоставя единствено от Gift Tube. 

Тайният бар на Ал Капоне е услуга предоставяна от Стаи на загадките 3KEY Rooms.

С Gift Tube сбъдваш мечти!

Ти купуваш - той избира! Получаваш ваучера в красива опаковка, подарък от нас! 

С Gift Tube ваучерите на стойност Basic 50, Popular 75, Medium 100, Classic 125, Superior 150, Premium 200  купуваш ваучер на избрана от теб стойност, а получателят сам избира своя подарък – преживяване от услугите, включени в неговата ценова категория. Той може да доплати или да комбинира услуги от останалите ценови категории. Ето как. 

Чудиш се какво да подариш?
Ваучер на стойност
Ти купуваш, той избира
125,00 лв.
Купи
Повече информация
Брой участници: 3
Продължителност: 1 час
целогодишно
София
Забавления
Здравей!
Избери една от опциите по-долу, за да се свържеш с нас и ще ти отговорим при първа възможност.