Стаи със загадки (куест и ескейп стаи)

Продукти 1-36 от 42

Настрой низходяща посока
Страница


 1. Безплатна
  доставка
 2. Безплатна
  доставка
 3. Безплатна
  доставка
 4. Безплатна
  доставка
 5. Безплатна
  доставка
 6. Безплатна
  доставка
 7. Безплатна
  доставка
 8. Безплатна
  доставка
 9. Безплатна
  доставка
 10. Безплатна
  доставка
 11. Безплатна
  доставка
 12. Безплатна
  доставка
 13. Безплатна
  доставка
 14. Безплатна
  доставка
 15. Безплатна
  доставка
 16. Безплатна
  доставка
 17. Безплатна
  доставка
 18. Безплатна
  доставка
 19. Безплатна
  доставка
 20. Безплатна
  доставка
 21. Безплатна
  доставка
 22. Безплатна
  доставка
 23. Безплатна
  доставка
 24. Безплатна
  доставка
 25. Безплатна
  доставка
 26. Безплатна
  доставка
 27. Безплатна
  доставка
 28. Безплатна
  доставка
 29. Безплатна
  доставка
 30. Безплатна
  доставка
 31. Безплатна
  доставка
 32. Безплатна
  доставка
 33. Безплатна
  доставка
 34. Безплатна
  доставка
 35. Безплатна
  доставка
 36. Безплатна
  доставка

Продукти 1-36 от 42

Настрой низходяща посока
Страница

 

Ваучер за ескейп стая (Escape Room)

Ще успееш ли да излезеш от стаята?

Приключение в града и много забавление!

Потопи се в историята – бъди детектив, космонавт, шериф и още … 

Разкрий мистерията! Ти купуваш ваучер – компанията избира стаята 

Стаи за загадки: Купи ваучер за ескейп руум на топ цена

Обичаш мистериите? Имаш авантюристични приятели, които са готови за нови преживявания? За феновете на приключенията GiftTube селектира ваучери за Escape Room на топ цена!

Сега можеш да купиш ваучер за ескейп руум на топ цена. Стаите за загадки са изключително забавно преживяване, подходящо за малки и големи компании. Събери своите приятели и ги изненадай приятно! Идеята е страхотен подарък – преживяване в ескейп руум. 

Стаите за загадки са подходящи за специални събития, рожден ден, имен ден, сбирка на класа или тиймбилдинг с колегите. Избери опция за провеждане на рожден ден в ескейп стая. Ако искаш да запазиш изненадата в тайна до последно, ние ще ти съдействаме с организацията на незабравимото събитие!

Подарък – преживяване в куест стая, София

Ако търсите подарък, който е уникален и интересен, то ви препоръчваме преживяване в куест стая в София. Идеалната идея за градско забавление в столицата. Очавакват ви изненади!

Вие сте цяла фирма? За компаниите сме подготвили специални оферти и ваучери за куест стаи и преживявания. Изпробвайте отборните приключения под формата на увлекателен тиймбилдинг за компании. Escape стаите сплотяват екипите и развиват уменията за колаборация чрез съвместно разрешаване на заплетени загадки. Ако искате да успеят, колегите ще трябва да помислят добре как да избягат от стаята, за да се справят със заданието. 

Разполагаме с разнообразие от сценарии за бягство. Забавни пъзели, игри, предизвикателства. Страшни и забавни истории. Сега имате възможност да купите ваучер за отборна игра в Escape Room от отлични цени от GiftTube. Онлайн поръчка, бърза доставка, топ цена. Доброто настроение е гарантирано! Работим само с най-добрите ескейп стаи в София затова очаквайте неочакваното.

Купи ваучер за отборна игра в ескейп руум от GiftTube

Купи сега ваучер за стаи на загадките на отлична цена от GiftTube. Може да поръчаш онлайн в няколко лесни стъпки –  ваучерът ще дойде при теб веднага на електронната поща или на следващия работен ден на посочен от теб адрес. Разбира се под формата на елегантна опаковка “тубус” – нашата запазена марка. Опаковката е безплатна и винаги ще бъде. Тя е комплимент от GiftTube и признателност за доверието. 

Купи ваучер за отборна игра в ескейп руум от GiftTube на отлична цена. Работим с най-добрите зали в София и цялата страна, сред които Escape Reality, Room 66, VRooms, 3Key, Questworld. Цените за всяко преживяване варират, така че пасват на всеки джоб. Ти избираш стойността на ваучера – приятелите ти избират каква ще е играта. Забавни ситуации, луди мистерии, страхотни емоции!

 

Здравей!
Избери една от опциите по-долу, за да се свържеш с нас и ще ти отговорим при първа възможност.