Ваучер за подарък за отборна игра в стая на загадките

Не можем да намерим продукти, отговарящи на селекцията.

Тематичен ваучер: Отборна игра в стая на загадките

Колко бързо ще се справите? Докажете, че сте най-добрият отбор!

Най-вълнуващите Escape Room преживявания!

  • Забавни истории
  • Мистерии
  • Загадки
  • VR преживявания

Подари ваучер за отборно преживяване в Escape Room

 

Подари ваучер за отборно преживяване в едни  от най-атрактивните ескейп стаи (Escape room) в България! Кой ще се справи най-добре? Страхотно предизвикателство за приятели, колеги, съученици, роднини или семейство. Подходящо за големи групи от хора.

В ескейп стаите се решават заплетени казуси, търсят се улики и отговори на логически задачи, дешифрират се кодове и се разплитат тайни и мистерии! Колкото по – сплотено работи отборът, толкова по – голям е шансът той да излезе от стаята навреме.

С ваучер за стая със загадки предоставяме избор на игри за двама, трима, четирима и повече участници. Наши партньори са най-креативните стаи за загадки в София – Escape Reality, Room 66, VRooms, 3Key, Questworld. 

Партньорската ни мрежа ви дава възможност да избирате от различни видове загадки, както и достъп до VR стаи за загадки. Купи от Gift Tube тематични ваучери за стая на загадките и отборна игра от 75 лева, 100 лева, 125 лева и 150 лева.

Ескейп руум за отборна игра – Купи ваучер за преживяване

Ваучер за отборна игра в стая със загадки (ескейп руум) е забавен начин да зарадваш приятели със запомнящо се приключение в града.  

Стаите за бягство (Escape Room) са забавен и интерактивен начин за сближаване на хората. Те осигуряват добър повод за развинтване на фантазията и проява за творческо мислене. Освен това, ескейп руумовете са достатъчно предизвикателни за разрешаване, така че всички да се включат в разплитането на загадката. Избери идеалния тематичен ваучер на цени, които те устройват – избор между 75 лева, 100 лева, 125 лева и 150 лева.

Ескейп руум те предизвиква – ще се справиш ли?

Без значение колко голяма или малка е вашата група, това предизвикателство не може да те остави равнодушен! Всеки иска да се включи и да покаже, че може да спаси положението. Отборните игри обикновено включват сценарии и история, която всички следват. Авангардна ситуация, в която ще попаднете само веднъж. Още по-забавни са взаимодействията с тайнствените персонажи, които ще срещнете в дълбините на ескейп руума. Препоръчваме ти да изпробваш и стаите за виртуална реалност, които са изключително иновативни !

Отборна игра за интелект и бързина! Най-добрите цени на ваучери за отборни игри в стаи на загадките от Gift Tube. Тематичен ваучер, който не трябва да изпускаш! Достъпни цени.

Нашите Ескейп руум (Escape room) преживявания осигуряват социално взаимодействие, както и много забавления, което ги прави не само чудесни за дейности като изграждане на екип, но и за семейни връзки. Сплоти екипа и организирай най-добрия отбор по разрешаване на мистериозни загадки и пъзели!  

VR Escape room: Ескейп стая във виртуална реалност

Ако си падаш по високите технологии ти предлагаме да изпробваш и нашите нови предложения  за виртуални забавления. Потопи се в алтернативна реалност благодарение на VR очила. Във виртуалната реалност те очаква загадка, която само ти и твоят отбор можете да разрешите. Макар и виртуална, тя се усеща съвсем реална, повярвай ни. Стиска ли ти? Загадките са подходящи за хора от всякакви възрасти, както и деца

Загадките те очакват в GiftTube! Избягай възможно най-бързо! 

Можете да резервирате желания от вас ескейп руум (escape стая или VR стая за загадки) за отбори, съставени от всякакъв брой души. Това ви позволява да споделите преживяването с всички, включително семейството или приятелите си. Купи тематичния ваучер за преживяване в Escape стая през GiftTube и се възползвай. Отлични цени, които стартират от 75 лева и достигат до 150 лева. И не забравяй – колкото по-голям е отборът, толкова по-забавно е преживяването!

Здравей!
Избери една от опциите по-долу, за да се свържеш с нас и ще ти отговорим при първа възможност.